ASIGURARI

BCR Asigurari de Viata si-a sporit afacerile cu 60% in primul trimestru

BCR Asigurari de Viata a afisat pentru primele trei luni prime brute subscrise de 35,16 milioane lei ( 8,24 milioane euro), in crestere cu mai mult de 60% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a cresterii afacerilor pe toate segmentele, a anuntat luni compania.

Firma de asigurari Ardaf a avut pierderi in primul trimestru

Asiguratorul Ardaf a afisat o pierdere de aproape 36 milioane lei (8,38 milioane euro) in primul trimestru din acest an, comparativ cu un profit net de 434.380 lei in acelasi interval, pe afaceri in scadere cu 39%

Asigurarea facultativa a locuintelor va acoperi riscuri si sume suplimentare

Proprietarii care au o asigurare obligatorie a locuintei pot incheia si una facultativa daca suma asigurata prin aceasta o depaseste pe cea asigurata obligatoriu, dar si daca riscurile difera de cele prevazute in asigurarea obligatorie, potrivit normelor publicate in Monitorul Oficial de CSA.

Generali Asigurari a subscris cu 17% mai multe prime de asigurari de viata

Generali Asigurari a inregistrat in perioada ianuarie-martie 2009 rezultate foarte bune pe segmentul asigurarilor de viata, totalizand un volum de prime brute subscrise de 23,8 milioane lei, cu 17,5% mai mult fata de aceeasi perioada a anului precedent.

Fondul de garantare a asigurarilor despagubeste clientii Euroasig

Fondul de Garantare din sistemul asigurarilor a instrumentat peste 70% din dosarele de dauna legate de compania Euroasig, intrata in faliment, si a facut plati de 2,5 milioane lei, a anuntat Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

ING: Asigurarile de viata vor creste cu cel mult 5% in acest an

Piata asigurarilor de viata va creste cu cel mult 5% in acest an, intr-un ritm de aproape 5 ori mai mic decat in 2008, mai ales pe fondul cresterii numarului de someri si a reducerii veniturilor la nivelul familiei, a spus pentru NewsIn directorul general al ING Asigurari de Viata, Cornelia Coman.

Mai increzator, mai puternic, mai implinit alaturi de Eureko

In urma procesului de rebranding inceput in luna februarie 2009, Eureko continua sa isi consolideze imaginea prin intermediului celei de-a doua campanii media locale.

Generali Asigurari isi majoreaza capitalul social cu 9,45 milioane RON

In urma Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor Generali Asigurari (AGEA), din 30 aprilie, s-a hotarat majorarea capitalului social al companiei de la 120.000.000 RON la 129.450.000 RON, prin emiterea unui numar de 94.500.000 actiuni nominative, cu o valoare nominala de 0,1 lei.

Romanii sunt lideri la vacantele de 1 Mai in afara tarii

AllianzDirect Romania, canalul de distributie pentru politele non-life al grupului Allianz, raporteaza o crestere semnificativa ce tinde spre 30-35% a politelor de calatorie in saptamana premergatoare vacantei de 1 Mai, fata de o saptamana normala, fara evenimente.

Clientii Aviva au la dispozitie doua noi instrumente online

Incepand cu luna aprilie Aviva Romania pune la dispozitia clientilor sai doua instrumente de comunicare online: Site-ul www.pilonul2.ro si o noua versiune a site-ului www.aviva.ro.