Tag: unitati

Cine ar trebui sa fie noul presedinte al CEC Bank?

Raspunsul este simplu: fie in continuare actualul presedinte, Radu Ghetea, un bancher experimentat, care a reusit sa modernizeze fosta casa de economii si sa o aduca la nivelul bancilor straine, fie un bancher tanar, din noua generatie, care si-a dovedit profesionalismul intr-o alta banca de succes, de exemplu in cadrul Bancii Transilvania.

Garanti Bank si-a majorat volumul de credite cu 20% si a deschis 6 noi agentii in 2014

Pe parcursul anului 2014, volumul total de credite al Garanti Bank a ajuns la 5,83 miliarde lei, înregistrând o creștere de 19,8% de la an la an.

Garanti Bank a deschis cea de-a 80-a agentie, in Bucuresti. Banca isi majoreaza reteaua cu inca 5 unitati in acest an

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci din România, anunta deschiderea celei de-a 80-a agenție din țară, în zona Baba Novac din București.

Ce se va intampla cu angajatii, clientii si unitatile Millennium Bank dupa preluarea de catre OTP Bank

Dupa incheirea tranzactiei prin care OTP Bank a preluat Millennium Bank, toata lumea se intreba ce se va intampla in continuare: clientii vor sa stie daca-si vor putea pastra in aceleasi conditii produsele si serviciile, iar angajatii daca vor mai fi mentinuti pe aceleasi posturi, daca nu cumva o parte dintre ei sunt in pericol de a fi dati afara in urma inchiderii unor unitati.

Garanti Bank a obtinut un profit de 13,9 milioane euro in primul semestru din 2014

Grupul Garanti România a înregistrat în primul semestru din 2014 venituri nete consolidate de 70,2 milioane euro, o creștere cu 8,4% față de aceeași perioadă a anului trecut și un profit net consolidat de 16,9 milioane euro. În prima jumătate a anului, activele totale s-au ridicat la 2,02 miliarde euro, o creștere cu 14,7% față de anul trecut, potrivit unui comunicat de presa.

BRCI, Banca Romana de Credite si Investitii a lui Umbrarescu, si-a deschis primele doua unitati in Bucuresti. Ofera servicii elitiste: comisioane mai mari si dobanzi mai mici la depozite, in comparatie cu concurenta

 

“Bine ati venit la banca noastra, o banca complet noua, a domnului Umbrarescu, fosta ATE Bank, de la care am preluat doar licenta, in rest s-a schimbat totul”. Asa m-a intampinat seful primei unitati BRCI – Banca Romana de Credite si Investitii deschisa in Bucuresti, undeva pe Bulevardul Unirii. Banca mai are o agentie in Dorobanti si alte 8 in tara: Cluj, Timisoara, Constanta, Ploiesti, Bacau, Braila, Galati si Oradea.