Tag: garantie

Pot rezilia contractul cu Flanco si Cetelem daca au refuzat sa repare un telefon stricat aflat in garantie?

"Buna ziua! Cu respect pentru munca voastra depusa si pentru suportul neconditionat oferit de voi.

Am achizitionat un telefon (Iphone XS MAX) de la Flanco, cu credit de la CETELEM. Avand in vedere specificatiile consemnate pe site-ul Flanco si pe site-ul Apple, telefonul ar trebui sa fie rezistent la apa (2m adancime; 30 minute - certificat IP68).

Topul dobanzilor la creditele Prima Casa acordate de cele mai mari banci

Creditele imobiliare acordate de banci prin Programul Prima Casa, garantate partial de stat, prin Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), au dobanzi plafonate prin lege la o marja de 2% plus ROBOR la 3 luni, in prezent 3,13%, deci 5,15% in total.

CEC Bank scade la 3% dobanda pentru creditele de investitii acordate beneficiarilor de finantari nerambursabile

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala pana la 31.12.2017 aferenta creditelor de investitii acordate in cadrul Programului de dezvoltare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata si Programului national multianual de microindustrializare, anunta banca intr-un comunicat, in care se mai arata urmatoarele:

Topul celor mai mici dobanzi la creditele Prima Casa

Creditele ipotecare tip Prima Casa, garantate in proportie de 50% de catre stat, au ajuns la dobanzi (DAE) sub 4%, conform datelor agregate de site-ul de specialitate Calculatordecredite.ro, care compara costurile creditelor acordate de toate bancile romanesti.

Pot suspenda executarea silita pentru un credit Prima Casa?

"Am avut un credit prin Prima Casa și datorita unor întârzieri de 2 luni banca a solicitat către fondul de garantare sa i se dea jumătate din credit.

Fondul a dat banii iar eu acum trebuie sa platesc la ANAF suma de 20000 de euro. Pentru ca nu am avut cum sa îi plătesc ANAF-ul îmi scoate apartamentul la vânzare.

CEC Bank ofera credite Prima Masina cu o dobanda de 5% pe an. Vezi care sunt conditiile de obtinere a unui imprumut

Banca de stat CEC Bank devine prima banca din Romania care lanseaza un credit special in cadrul programului guvernamental Prima Masina, initiat la finalul anului trecut dupa modelul programului Prima Casa, prin care statul garanteaza jumatate din valoarea unui imprumut pentru cumpararea unui autoturism nou, impunand in schimb bancilor sa aplice clientilor o dobanda maxima de 3% plus ROBOR la 6 luni.

BCR va acorda 7.500 de noi credite prin Programul Prima Casa in 2015

Banca Comercială Romană (BCR) anunta ca a obținut un plafon suplimentar de garantii in valoare de 490 milioane lei în cadrul programului Prima Casă, creditele putand fi utilizate pentru achiziția oricarui tip de locuință.

Programul Prima Casa 7 pentru 2015 incepe cu garantii de 2,6 miliarde lei si 17 banci participante, anunta FNGCIMM

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) anunță demararea Programului Prima Casă 7- etapa 2015, toate condițiile necesare unei derulări corespunzătoare fiind îndeplinite: comisionul de administrare a garantiei ramane neschimbat, la 0,49%/an aplicat la soldul finantarii garantate.

Creditele Prima Casa s-ar putea ieftini, ca efect al scaderii ROBOR

Romanii cu credite ipotecare in lei, cele mai multe fiind Prima Casa, care au dobanzi variabile ajustabile trimestrial in functie de evolutia indicelui dobanzilor in lei ROBOR la 3 luni, ar putea primi de Craciun un cadou foarte frumos de la Mugur Isarescu: o reducere destul de importanta a ratelor lunare, ca efect al scaderii cu aproximativ 1 punct si jumatate a dobanzii de referinta.

Banca Romaneasca si banca Italo-Romena, primele banci care acorda credite pentru IMM-uri garantate de stat prin FNGCIMM

 

FNGCIMM SA-IFN anunta ca în baza convențiilor semnate cu Banca Italo-Romena și Banca Românească a acordat primele garanții în cadrul  Programului de garantare a creditelor pentru întreprinderi mici și mijlocii.