Tag: Florin Georgescu

Banca Transilvania ascunde ca a vandut credite neperformante de 1 miliard de lei

Banca Transilvania (BT) a vandut (cesionat) luna trecuta un pachet de credite neperformante in valoare de aproximativ 1 miliard de lei, insa banca pastreaza tacerea cu privire la aceasta tranzactie: nu a anuntat-o public si nu a raspuns la intrebarile Bancherul.ro cu privire la acest subiect.

Controlul ANAF la bancile care au vandut credite neperformante este justificat, spune prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu

Prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, spune ca este justificat controlul anuntat anul trecut de catre ANAF la bancile care au vandut portofolii de credite neperformante, suspectate ca astfel ar fi evitat plata unor impozite catre stat.

Electorata, programul de reducere a ratelor la credite, se aplica din 1 iulie

 

Electorata, programul de injumatatire pe o perioada de doi ani a ratelor la credite, se va aplica din 1 iulie, a declarat astazi premierul Victor Ponta. Clientii bancilor care vor aplica la acest program vor beneficia, dupa doi ani, adica cel mai devreme din iulie 2016, de un credit fiscal, respectiv de o reducere a impozitului pe profit, bani cu care sa-si achite diferenta de rata la credit.