UniCredit are rating mai bun

Totodata, agentia Fitch a reconfirmat rating-ul “BB” pe termen lung, rating-ul “B” pentru termen scurt, rating-ul individual “D” si rating-ul de sprijin “3”, care indica buna calitate a activelor pentru o banca din Romania, puternica sa capitalizare si lichiditatea adecvata.



UniCredit Romania detine in continuare cel mai inalt calificativ pe termen lung conform plafonului de tara.



Capitalul social UniCredit Romania este in prezent de 875,104 miliarde lei, iar la sfarsitul primului semestru din 2004 banca avea active totale de 10.256,71 miliarde lei, in crestere cu 100% fata de perioada similara din 2003. Numarul de clienti ai bancii a crescut in primele 6 luni ale acestui an tot cu 100% comparativ cu aceeasi data din 2003.



Actionarul majoritar al bancii UniCredit Romania este grupul UniCredit, cel mai mare grup bancar din Italia din punct de vedere al capitalizarii bursiere si unul din primele grupuri bancare din Europa din punct de vedere al eficientei si profitabilitatii, avand un total al activelor de peste 245 miliarde EURO in martie 2004. Grupul UniCredit cumuleaza o retea de peste 4.500 de sucursale si peste 70.000 de angajati in intreaga lume, se mai precizeaza in comunicatul bancii.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu