Un nou serviciu prepaid Visa pentru telefonia mobila

Visa Europe anunta colaborarea cu Monitise plc in vederea lansarii unui voucher pentru cumparaturi, dezvoltat pentru telefonia mobila. Colaborarea deschide drumul pentru dezvoltarea unei intregi serii de produse si servicii inovatoare adresate bancilor membre Visa Europe, care includ mare parte din institutiile financiare majore ale Europei, si care vin in intampinarea dorintelor clientilor de a avea informatie in timp real atunci cand calatoresc, se arata intr-un comunicat al Visa.

Noul serviciu prepaid Visa Europe pentru telefonia mobila va permite consumatorilor sa isi creeze un cont prepaid pe telefonul mobil si sa isi incarce contul cu fonduri, fie prin transfer din contul bancar, fie de pe cardul de debit sau credit. Disponibilul din cont poate fi folosit pentru cumparaturi online sau transferat cu ajutorul telefonului mobil. Visa Europe se asteapta ca serviciul sa devina popular mai ales in randul clientilor tineri.

In viitor, se asteapta ca serviciul sa includa posibilitatea de a solicita informatii, cum ar fi extrasul de cont si evidenta tranzactiilor recente, precum si alte servicii de plati de genul transferului de bani catre prieteni sau familie.

Potrivit Sandrei Alzetta, Senior Vice President pe partea de inovatie si retea de acceptare, Visa Europe: “Tehnologiile mobile vor reprezenta punctul cheie in ceea ce priveste inovatia in domeniul platilor, ceea ce ne va da oportunitatea de a le propune noi produse si servicii clientilor, si, de asemenea, ofera furnizorilor un plus creativ.

“Visa Europe este o companie inovatoare in industria platilor si suntem bucurosi sa colaboram cu liderul pietei pentru a dezvolta servicii mobile sigure si care vin in intampinarea nevoilor clientilor, atat din prezent, cat si pe termen lung”, a declarat Alastair Lukies, CEO Monitise plc.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu