Tradeville ofera Facebook din prima zi de tranzactionare

Tradeville ofera investitorilor romani, care vor sa profite de evolutia actiunilor Facebook chiar din prima sedinta bursiera, oportunitatea de a tranzactiona derivate cu activ suport actiuni ale celei mai mari retele sociale, prin intermediul contractelor pentru diferenta (CFD).

Aceste intrumente vor fi disponibile atat cu marja de 12% pentru investitorii cu un apetit mai mare la risc, cat si cu marja de 100% pentru cei conservatori. CFD-urile permit deschiderea unei pozitii short, in cazul in care investitorul mizeaza pe scaderea pretului, si intrarea long, in situatia in care se preconizeaza aprecierea actiunilor. In cazul tranzactiilor cu derivate activ suport Facebook, posibilitatea de a lua pozitii short va fi posibila in curand.

Clientii Tradeville pot tranzactiona aceste instrumente prin intermediul platformei Startrade 360 atat in versiunea web, cat si desktop, beneficiind de facilitatile oferite de acestea cum ar fi modulul avansat de analiza tehnica integrat in platforma. In plus, Tradeville ofera ofera acces la aceste instrumente si prin aplicatia Startrade 360 pentru iPhone. Suma minima pentru deschiderea unui cont de tranzactionare CFD este 500 euro.

Pentru a completa oferta de actiuni internationale tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti, Tradeville analizeaza posibilitatea de a introduce la tranzactionare titlurile Facebook cat mai curand posibil.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu