Tot mai multi hoti de carduri sunt prinsi de politisti

Situatie disperata pentru o femeie din Bucuresti care a avut ghinionul sa utilizeze acum patru luni un bancomat modificat de infractori.

Femeia a ramas fara 60 de milioane de lei vechi si nu stie ce sa mai faca pentru a-si recupera banii, pentru ca, spune ea, banca a "uitat" sa o despagubeasca. Reprezentantii institutiei sustin ca au 180 de zile la dispozitie sa ii dea suma si o vor face in curand, transmite ProTV.

In luna august, femeia a scos bani de la un bancomat din statiunea Eforie Nord. Nici prin gand nu i-a trecut ca acel ATM avea dispozitive de copiere a datelor. Femeia a depus imediat plangere, iar ofiterii de la crima organizata au intrat pe fir. ÂȘi-au dat seama ca sunt in fata unui caz de frauda, asa ca i-au trimis bancii o instiintare.

Pagubita spune ca a fost sunata pe data de 28 august de catre seful departamentului de risc si i s- spus ca in cel mult o luna de zile o sa fie despagubita. Au trecut deja trei luni de atunci si inca nu a primit niciun raspuns. Reprezentantii bancii au gasit si explicatia. S-a primit sesizarea pe 12 octombrie, iar termenul legal este de 180 de zile.

Numai in ultimele 48 de ore, noua persoane au fost arestate in Capitala pentru pagubirea unor banci cu cel putin 130.000 de dolari. Politistii au efectuat 21 de descinderi simultane in Bucuresti si Constanta.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu