Tiriac Leasing si-a crescut afacerile cu 23% in S1

Tiriac Leasing a finantat in primul semestru bunuri in valoare de peste 133 milioane euro, cu 23% mai mult fata de acelasi interval din 2007, pe fondul cresterii fortei de vanzari odata cu deschiderea de noi unitati.

Numarul contractelor incheiate, in schimb, s-a redus cu circa 14% fata de primele 6 luni din 2007, pana la 3.358 de contracte, a declarat Adrian Alexe, directorul general al companiei, pentru NewsIn.

"Mai mult de 80% din portofoliul il reprezinta finantarile in domeniul auto, restul reprezentand finantari pentru echipamente", a mentionat Alexe. Compania nu intentioneaza sa majoreze ponderea echipamentelor in structura portofoliului, a mai precizat acesta.

Obiectivul Tiriac Leasing pentru acest an consta in deschiderea a 3 noi unitati, lansarea de noi produse de finantare, precum si implementarea unor aplicatii informatice, care sa permita dezvoltarea unor noi facilitati pentru clienti.

Tiriac Leasing este controlata de Molesey Holdings, cu 99,62% din capitalul social, restul actiunilor fiind detinute de Auto Rom SRL, Romcar SRL, Hyundai Auto Romania SRL, RMB Inter Auto SRL si Casa Auto Timisoara SRL. Compania are la momentul actual un capital social de 10 milioane lei si birouri in Bucuresti si in alte 15 orase din tara.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu