Te uita cum ninge cu promotii la carduri...

Bancile au inceput de ceva vreme avalansa de oferte speciale dedicate sarbatorilor. Fiecare incearca sa traga lozul castigator si sa gaseasca acel produs minune capabil sa trezeasca interesul cat mai multor clienti. Iar unul dintre aceste produse pare a fi cardul de credit care ii asigura posesorului o serie de avantaje incontestabile.

Bancile ii ataseaza „plasticului” in aceaste zile si alte tentatii pentru a fi sigure de succes.
In acest fel procedeaza Raiffeisen Bank si Finansbank care deruleaza campanii promotionale pentru cardurile de credit Raiffeisen Standard, respectiv CardFinans Avantaj. Cu o dobanda zero la cumparaturi si cu perspectiva castigarii unei excursii in capitala Austriei, cumparaturile cu cardul Raiffeisen par si mai atractive. Finansbank acorda mai multe rate pentru cumparaturile cu CardFinans Avantaj, dar si bonusuri, rasplatindu-si atat clientii fideli, dar ispitindu-i si pe cei care nu au inca un CardFinans Avantaj.

Care pe care...

Cele doua produse sunt carduri de credit in lei, cu utilizare atat nationala, cat si internationala.

Bancile isi rezerva dreptul de a acorda o limita de credit in functie de bonitatea clientului, limitele intre care se inscrie suma acordata de Raiffeisen Bank fiind de minimum 700 RON si maximum 20.000 RON. In fiecare luna se va restitui cel putin 5% din valoarea creditului utilizat atat in cazul Raiffeisen Bank, cat si in cazul Finansbank.

Cardurile au o perioada de valabilitate de 2 ani, cu posibiliatatea de a fi reinnoite imediat. Pentru Raiffeisen Standard se plateste o taxa anuala de administrare de 40 RON, in timp ce pentru CardFinans Avantaj taxa anuala este de 30 RON.

Dobanda mai mica este cea practicata in cazul produsului de la Finansbank. Banca percepe o dobanda de 25%, in timp ce Raiffeisen Bank practica o dobanda de 28%.

Raiffeisen Bank acorda o perioada de gratie mai mare decat Finansbank. Daca la Finansbank perioada de gratie este de 45 de zile, la Raiffesen Bank, perioada de gratie ajunge la 56 de de zile.

Pentru retragere de numerar de la ATM-urile sau ghiseele proprii, dar si din reteaua altor banci, Raiffeisen Bank practica un comision de 1%, in timp ce la Finansbank acest comision se injumatateste pentru retragerile din reteaua proprie. Comisionul ajunge la 1% la Finansbank daca retragerile au loc din reteaua altor banci. 2% este comisionul valabil in ambele cazuri daca retragerile de numerar au loc in strainatate.

Promotii

Cei care aplica pentru cardul Raiffeisen Bank beneficiaza de o dobanda de 0% pana pe 31 decembrie 2006. In plus, cardul face obiectul campaniei „Castiga o excursie la Viena”. Platind cu cadul de minimum trei ori in perioada 1 noiembrie- 31 decembrie 2006, se poate castiga, prin tragere la sorti o excursie la Viena. Castigatorul nu pleaca singur, ci impreuna cu 3 prieteni si cu 1.000 EUR, bani de buzunar. Vizita in capitala Austriei este programata pentru inceputul de an, in februarie sau martie 2007. Excursia include 2 nopti de cazare la un hotel de 4 stele, bilete de avion si abonamente pe liniile de transport din Viena. Cei care nu au sansa sa isi inceapa anul cu o excursie, pot spera la unul dintre cele 3 premii a cate 500 EUR.

Finansbank ii rasplateste pe cei care isi conving prietenii sa-si faca un card Finansbank, acordandu-le un bonus de 4 EUR. Daca aveti 11 prieteni care isi fac cardul pana la sfarsitul anului, atunci banca urca bonusul la 15 EUR.

Declarand deschis sezonul cumparaturilor, Finansbank mareste cu inca 2 numarul ratelor pentru cumparaturile din reteaua partenerilor. Cei care nu au olosit pana acum CardFinans Avantaj in reteaua partenerilor bancii, primesc in perioada 15 noimembrie-7 ianuarie un bonus de 5% din valoarea cumparaturilor.

Florentina LIUTIC

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu