Santander, banca spaniola ce nu mai percepe comisioane clientilor sai

Santander, cea mai mare banca din Spania si prima din Europa dupa capitalizarea bursiera, deruleaza, inca de anul trecut, campania comisioanelor zero pentru clientii sai, o inovatie ce a fost adoptata rapid si de alte banci concurente. Drept consecinta, valoarea medie a comisioanelor pe care trebuie sa le plateasca clientii bancilor spaniole a scazut drastic anul trecut, cu 31%, in timp ce in alte tari europene pretul serviciilor bancare a fost in crestere. Cele mai mari scaderi ale comisioanelor au fost consemnate la serviciile de administrare a conturilor bancare (mai mici cu 81%) si a comisioanelor pentru plati (mai mici cu 15%), se arata intr-un studiu realizat de CapGemini.

De la inceputul acestui an, Santander a extins campania serviciilor bancare cu comision zero, denumita „Vrem sa fim banca ta” si pentru alti clienti ai bancii, precum studenti, actionari ai bancii, cei cu profesii liberale sau emigranti.

Ceea ce inseamna ca un numar de aproximativ 650.000 dintre clientii bancii, ce fac parte din categoriile sus-mentionate, nu vor mai plati comisioane pentru diverse servicii bancare sau transferuri de bani. Un numar de 3,4 milioane din cei opt milioane de clienti ai bancii Santander beneficiaza de aceasta campanie a comisioanelor zero, ceea ce „costa” banca nu mai putin de 37,1 milioane de euro. In schimb, Santader castiga clienti noi, ce li se ofera mai multe servicii si care sunt mai multumiti de serviciile bancare.

Serviciile pentru care clientii bancii nu platesc comisioane sunt cele de administrare a conturilor, emiterea si reinnoirea cardurilor de debit, platile interne si transferurile de bani in interiorul Uniunii Europene, in limita a 50.000 de euro, constituirea de depozite, consultarea extrasului de cont, transferuri si retrageri de numerar de la ATM-urile bancii Santander.

Mai nou, nici emigrantii, clienti ai bancii, nu vor mai plati comisioane pentru banii trimisi acasa. Singura conditie este ca acestia sa detina unul dintre produsele bancii: un depozit, o pensie sau un plan de pensii sau un credit imobiliar.

Enrique Garcia Candelas, directorul general al diviziei comerciale a bancii Santader, spune ca aceasta campanie cu comisioane zero a adus bancii anul trecut 369.000 de noi clienti, in timp ce 178.000 de clienti au contractat un nou produs bancar. Fiecare client beneficiar al noului plan de servicii fara comisioane este detinatorul a 5,5 produse bancare, fata de o medie de numai 3,3 produse bancare cu un an in urma.

Santander are o retea bancara in Spania de 2.944 de unitati, 8 milioane de clienti si 16.616 angajati.

Vasile COMAN

Alte stiri

52 comentarii

Popescu Loredana
6 Mar 2008

Vreau sa stiu daca intradevar aceasta banca are parteneriat cu euro lottery spania?Va rog frumos sa-mi da-ti un raspun.Multumesc

cristina
26 Mar 2008

as vrea sa stiu daca aceasta banca are vreo sucursala si in romania si daca da cam prin ce judete multumesc

ionut
2 Apr 2008

a-si dori sa stiu daca aceasta banca ofera credite ipotecare (PT.LOCUINTE) in ROMANIA pt.romani care sunt REZIDENTI in spania? VA MULTUMIM FRUMOS.

marinela
8 Jun 2008

Lucrez in Spania cu contract, a-s vrea sa stiu cum pot obtine un credit ipotecar pentru o locuinta in Romania Multumesc!

mirela cristina teodorovici
27 Sep 2008

Asdori sa stiu daca acesta banca are vreo legatura cu loteria spaniola si in ce masura?Multumesc

eduard
2 Feb 2009

as vrea sa stiu daca aceasta banca are vreo sucursala si in romania si daca da cam prin ce judete multumesc

din ionut
12 Mar 2009

as dori sa stiu cum pot contracta un credit la banca spaniola santader. multumesc.

Tudor Gheorghe
16 Mar 2009

vreau sa stiu daca aceasta banca are sucusale in romania si daca are unde multumesc

AVRAM GHEORGHE ALIN
22 Jun 2009

am cont santander in spania, cum pot sa mi scot banii din cont de aici din romania,sau daca pot? si unde are banca santander sucursale in romania?

saia lucian
25 Jun 2009

As dori va rog sa stiu daca banca Santander din Spania are vre-o sucursala in Romania. Va multumesc

Elena
1 Jul 2009

Pentru cine locuieste,munceste,in Spania si vrea casa in Romania se poate adresa la Caixa Madrid ,oricare sucursala .Au o intelegere cu Banca Transilvania din Romania,acestia fiind intermediarii care verifica datele viitoarei locuinte care va fi cumparata in Romania. Sper sa va fie de folos.

Catalin
22 Jul 2009

Am un cont la banca santander din spania ,,si vreau sa stiu la ce banca din romania (Bucuresti) pot scoate banii din cont dar in euro cum ii am bagati in contul din spania nu in lei ,

eugen
26 Jul 2009

dk am cont la santander in spania de unde pot scoate bani din rominia?

goooe
26 Jul 2009

de la ce bank din romania pot scoate bani dk am cont la santander bank in spania?

georgiana
16 Aug 2009

Va rog sa-mi spune-ti si mie cum pot sa-mi verific banii din contul meu din Spania?Am cont la caja madrid.(eu sunt in Romania)

crina
20 Aug 2009

as dori sa stiu daca aceasta banca este si in romania...multumesc

olga
6 Oct 2009

buna ziua!am cont la banca santander central hispano si as dori sa stiu la ce banca din bucuresti se pot scoate banii si mai ales daca cei de la banca santander au sucursala si in bucuresti.multumesc frumos

adela
15 Oct 2009

pt. georgiana buna, pentru a-ti putea verifica contul de la Caja Madrid, trebuie sa ai acces la banca on-line, mai sau incearca sa intrii pe pagina bancii, sa accesezi cu nr. de NIE ca uzuar si unde trebuie sa scrii codul sau ,,clave,, sa scrii nr. tau pin de pe card. La nr. de nie nu trebuie scris literele.,doar cifrele.

STANA ECATERINA
20 Oct 2009

de la ce bank din romania pot scoate bani dk am cont la santander bank in spania?

doru
27 Jan 2010

buna ziua as avea si io o intrebare .Io locuiesc in spania lucrez cu contract indefinito intro retea de magazine as vrea sami cumpar un apartament an tara as vrea sa stiu cu ce banca de aici din spania miar da inprumutul santander ,caja madrid ,la caixa

Alexandra
1 Feb 2010

Buna seara, as dorii sa stiu daca exista vreo sucursala Santander in Bucuresti, sau as dorii numele la o banca alternativa ce are contract cu banca Santander, deoarece vreau sa trimit niste bani in Spania si contul este la Santander, Va rog daca se poate sa-mi dati un raspuns mai rapid. Va multumesc pentru intelegere si prntru timpul acordat!

COZMI SORIN LUCIAN
3 Feb 2010

buna ziua am si eu un cont de depozit la banca santander si as dori sa -l transfer la banca transilvania va multumesc.

gabriel
2 Mar 2010

buna ziua. am un cont la santander iar pentru 3 luni voi fi in romania,si ma intereseaza daca pot scoate bani din romania fara sa platesc comision,iar daca se poate de la ce banca din romania se poate extrage banii. va multumesc.

kosty
10 Jul 2010

Intradevar Banca Santander este cea mai puternica banca din europa care acorda credite oricarui cetatean care are rezidenta in spania De moment Santander nu e este prezenta in Romania dar in timp foarte scurt timp va intra si in romania deoarece este interesata de banca transilvania .. Daca aveti cont la Santander si va aflati in romania puteti sa scoateti la orice sediu sau bancomat BancPost deoare ce santander are optiunea International expres care va ajuta sa scoateti banii ori unde in europa la cel mai mic comision .. momentan santander detine 24,9% cea mai mare banca de economii din Statele Unite, Sovereign Bancorp si se afla in negocieri pentru preluarea in totalitate.Cea mai recenta tranzactie este preluarea bancii britanice Abbey National pentru 13 miliarde de euro (15,4 miliarde dolari), In conditiile in care institutiile financiare din intreaga lume se lupta sa supravietuiasca, Banco Santander, in prezent cea mai mare banca din zona euro din punct de vedere al valorii de piata, apare drept una din putinele castigatoare in criza economica globala

militaru marcela maura
13 Jul 2010

am cont deschis la santander spania si aici in romania nu pot folosi cardul...este mastercard...si de la ce banca pot scoate?

Gabriela
9 Aug 2010

As dori sa-mi spuneti ce banca corespondenta,sucursala,agentie,exista in tara(mai exact in Bucuresti) pentru a putea trimite bani,in cont, din Norvegia?Am rugamintea,daca se poate sa-mi raspundeti pe adresa de mail.Va multumesc.

eugen
13 Aug 2010

Buna ziua numele meu este Eugen, locuiesc in spania lucrez cu contract indefinit. As vrea sa-mi cumpar un apartament an tara , vas ruga sm-mi spunetzi daca cunoasteti vreo banca la ora actuala care ar putea oferi credit in vederea cumparari unui apartament , sau vreo agentie care se ocupa cu asa ceva (madrid) ??? va multumesc ,o zi buna !

DIANA
30 Sep 2010

Buna ziua!am aflat ca in bucuresti exista banca santander si as dori sa aflu cam prin ce zona este sau daca nu,exista vreo sucursala in romania?

ramona
13 Nov 2010

buna.as dori sa stiu daca in romania este banca santander sau in zona craiovei de unde sunt eu,am cont si nu stiu cum pot scoate banii.va rog un raspuns .multumesc.

vali
14 Nov 2010

salut am un cont in spania am card visa electron contu este facut la banca Caja Imaculada.pot scoate bani din cont si in romania?(eusunt in romania acum) daca ii pot scoate de la ce bancomat pot sa scot?

bucur bogdan
7 Feb 2011

as dori sa cunosc daca exista o sucursala a bancii Santander in Romaina, doresc un nr de telefon , adresa de corespondenta sau persoana de contact . multumesc.

gabriela
25 Apr 2011

Buna ziua.As vrea sa stiu ce tip de cont/card trebuie sa ai in UK la banca Santander si sa scoti bani in Romania, ce comisioane implica?.Deasemeni daca am cont/card la Santander pot scoate banii de la Banc Post? si iar ce comision se ia pt. aceasta tranatie? . Multumesc.

raul
17 May 2011

Salut.Am lucrat in Spania si vreau sa stiu daca pot sa scot bani in romania prin libreta. Multumesc

Diana
12 Jun 2011

am card la santander..este mastercard si nu il mai pot folosi in romania o perioada lam folosit dar acum nu il mai accepta nicaieri

gabriel iordache
14 Jun 2011

sunt client Santander in spania vreau sa stiu daca exista sucursale in romania si daca pot obtine un credit ipotecar.multumesc.

stef
26 Jun 2011

as vrea sa stiu daca santander are wester union??

claudia
10 Jul 2011

am un cont la banca santander si as vrea sa stiu cum mil pot verifica pe net din romania.as vrea sa stiu cum sa procedez sa pot verifica contul.

mitu luminita
21 Aug 2011

vreau sa stiu daca aveti o sucursala in bucuresti si adresa pentru a sti daca pot trimite bani la un penetenciar din saragoza multumesc

angela costan
1 Dec 2011

vreu sa stiu si eu va rog frumos daca aveti sucursala a bancii santander in bucuresti si adresa ...Deorece vreau sa trimit niste bani in spania si nu stiu adresa BANCII .SI va mai rog sa ma lamuriti daca se percepe comision daca bani ii depun direct in cont ...CU MII DE MULTUMIRI COSTAN ANGELA

poescu ioan
8 Jan 2012

as vrea sa stiu daca exista in Rominia aceasta banca santander si in ce judet au sucursale

constantin george liviu
12 Jan 2012

as dori sa aflu si eu un numar de contact al banci santander din romania va multumesc

miclaoni luminita
14 Feb 2012

va rog sa-mi spuneti am cont in spania la santander cum pot scoate bani din tara si de la ce banca sa nu imi ea comosion

diana
4 Mar 2012

buna ziua,spuneti-mi va rog daca se poate de luat in credit bani....si anume ce suma...persoana care are viza de reshedinta si contract de munca in Spania?va multumesc

Anonymous
31 Aug 2012

buna ziua ,as dorii sa imi spuneti daca am card santander(master card) de spania unde il pot verifica din romania daca mai este activ?ultima oara am folosit in spania in luna noiembrie si in romania unde se poate folosi acest card?astept raspuns

Ioan
10 Sep 2012

Am cont la banca Santander in Spania, acum sunt in Romania (Cluj-Napoca ) si as dori sa stiu cum pot scoate banii din cont aici in Romania, sau sa transfer direct de aici banii din acel cont din Spania in contul altei persoane de aici din Romania ! Va rog sa-mi trimite-ti un raspuns cat mai repede posibil ! va multumesc !

cristina
7 Oct 2012

buna seara am cont la aceast banca in anglia si as dori sa stiu daca are filiala in cluj sau cu ce alta baca are contract va multumesc

oana
29 Apr 2013

Buna ziua ! as vrea sa stiu de unde as putea sa scot bani de pe un card al bancii Santander . Va multumesc !

Nicusor Rotaru
5 Jun 2015

Doresc sa stiu daca Bbva are sucursale în orasele Resita sau Timisoara si daca avand cont curent în Spania si dorind sa scot bani din Romania din aceste sucursale ale Bbva mi se percepe comision

seby
4 May 2016

am cont santander in spania, cum pot sa mi scot banii din cont de aici din romania,sau daca pot? si unde are banca santander sucursale in romania?

Lupu catalina
20 May 2017

Buna ,am card sandander in londra ,pot retrage bani in romania de pe card? Si la ce banca? Multumesc

Cole
8 Jul 2017

BANCA LACAIXA MADRID ARE EMAIL?

Manea Florin
20 Apr 2021

Bun? ziua. Cu ce b?nci are(dac? are) contract banca Santander în România? De la ATM-ul c?rei b?nci pot scoate bani? ?i dac? se poate, conversia la ATM se face direct în lei sau doar în euro, urmând apoi s? îi schimb la o cas? de schimb valutar? Mul?umesc anticipat!

Posteaza un comentariu