Salonul Denta la Romexpo

In perioada 22–25 noiembrie, Complexul Expozitional ROMEXPO – Targul International Bucuresti organizeaza si gazduieste cea de-a XVI-a editie a expozitiei internationale de echipamente, instrumentar, accesorii, materiale si produse chimico-farmaceutice de uz stomatologic, precum si produse pentru igiena orala, DENTA, se arata intr-un comunicat de presa al Romexpo.

Salonul DENTA poate fi vizitat in perioada 22-24 noiembrie, intre orele 10,00-18,00, iar in ziua de 25 noiembrie intre orele 10,00-14,00.

Manifestare devenita deja traditionala atat pentru firmele importatoare romanesti, cat si pentru producatorii de materiale, de aparatura si instrumentar de specialitate din diverse tari ale lumii, care activeaza si pe piata noastra, expozitia internationala DENTA, cu cele doua editii anuale – de primavara si de toamna – s-a impus in decursul anilor ca loc ideal de intalnire a personalitatilor din cercetarea stiintifica, a specialistilor si cadrelor didactice universitare, a producatorilor si utilizatorilor de produse, tehnici si tehnologii, avand acelasi numitor comun: medicina si tehnica dentara.

Spatiul expozitional este, ca de fiecare data, ocupat de producatori si importatori de materiale, aparatura si instrumentar pentru medicina si tehnica dentara.

Cu siguranta ca editia din aceasta toamna a DENTA va aduce cu sine o diversificare a ofertei, fapt certificat de suprafata de expunere de cca. 10.000 m. Astfel, in pavilioanele 14, 16, 17 si 18 vor fi prezenti peste 140 de expozanti din 17 tari, respectiv Austria, Belgia, Croatia, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Japonia, Marea Britanie, Polonia , Republica Ceha, Republica Moldova, Romania, Spania, Statele Unite ale Americii, Suedia si firme din Taiwan.

Pe toata perioada desfasurarii acestui eveniment de rezonanta pentru specialistii din domeniul medicinii si tehnicii dentare vor fi organizate o serie de manifestari conexe. Dintre acestea amintim: Al IX-lea Congres International de Implantologie Orala care se va desfasura in perioada 22-25 noiembrie 2006 si va avea tema: « REABILITAREA ORALA IMPLANTO-PROTETICA in Medicina Dentara & Relatia intre: IMPLANTOLOGIA ORALA SI ORTODONTIE » organizat de Societatea Romana de Implantologie Orala si Biomateriale avand parteneri ROMEXPO si firmele expozante la DENTA 2006 editia de toamna precum si simpozioane ale firmelor expozante: Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania – AMSPPR – Filiala Muntenia I, EDWARDS INTERNATIONAL, MEDIDENT EXIM, Kerr-Spofa Dental, SENSIDENT SRL, MEDIMEX 2000, NEW-YORK DENTAL , TERRA DENT. Vineri, 24 noiembrie, in sala Sadoveanu se va desfasura Conferinta Nationala a Asociatiei Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania organizata de Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania – AMSPPR.

Ghiseul Bancar

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu