Romstal Leasing are un nou director general

Gabriel Diamandopol este noul director general al Romstal Leasing, anunță compania.

El l-a schimbat în funcție pe Demostene Chivulescu. Poziția de director financiar a fost preluată de Ovidiu Liviu Dan, care l-a înlocuit pe Adrian Sambris, după o decizie a Consiliului de Administrație.

Romstal Leasing este membra a grupului KBC Lease si ofera servicii profesionale de finantare prin leasing.

Romstal Leasing este o companie ce aparține grupului KBC Lease, având ca obiect de activitate finanțarea în sistem de leasing financiar și operațional a autovehiculelor, echipamentelor și imobilelor.

ROMSTAL LEASING a fost înființată în anul 1998, având un capital de pornire de 500 mil. lei, care s-a majorat succesiv, ajungând în prezent la 73.685.000 RON.

Romstal Leasing a aderat încă din anul 2001 la Uniunea Națională a Societăților de Leasing din România, asociație profesională de profil membră a LEASEUROPE, în cadrul căreia își dorește un rol activ în direcția dezvoltării acestui domeniu de finanțare în țara noastră.

Alte stiri

3 comentarii

corvin
30 Jun 2010

daca vreti sa va simtiti umiliti si tratati cu indiferenta , apelati la \" serviciile\" ROMSTAL LEASING ! \" profesionistii \" de aici vor avea grija sa isi bata jos de dvs . Garantat !

Andrei
11 Aug 2010

subscriu, probabil se va infiinta in curand o organizatie a celor tepuiti de cei de la romstal leasing. in momentul de fata stiu ca exista 20 de plangeri, revin cu noutati.

Maria
3 Oct 2011

sunt de acord cu dumneavoastra. si-au batut joc de clienti. cea mai jalnica firma .

Posteaza un comentariu