Romstal Leasing are un nou director general

Gabriel Diamandopol este noul director general al Romstal Leasing, anunță compania.

El l-a schimbat în funcție pe Demostene Chivulescu. Poziția de director financiar a fost preluată de Ovidiu Liviu Dan, care l-a înlocuit pe Adrian Sambris, după o decizie a Consiliului de Administrație.

Romstal Leasing este membra a grupului KBC Lease si ofera servicii profesionale de finantare prin leasing.

Romstal Leasing este o companie ce aparține grupului KBC Lease, având ca obiect de activitate finanțarea în sistem de leasing financiar și operațional a autovehiculelor, echipamentelor și imobilelor.

ROMSTAL LEASING a fost înființată în anul 1998, având un capital de pornire de 500 mil. lei, care s-a majorat succesiv, ajungând în prezent la 73.685.000 RON.

Romstal Leasing a aderat încă din anul 2001 la Uniunea Națională a Societăților de Leasing din România, asociație profesională de profil membră a LEASEUROPE, în cadrul căreia își dorește un rol activ în direcția dezvoltării acestui domeniu de finanțare în țara noastră.

Alte stiri

3 comentarii

Maria
3 Oct 2011

sunt de acord cu dumneavoastra. si-au batut joc de clienti. cea mai jalnica firma .

Andrei
11 Aug 2010

subscriu, probabil se va infiinta in curand o organizatie a celor tepuiti de cei de la romstal leasing. in momentul de fata stiu ca exista 20 de plangeri, revin cu noutati.

corvin
30 Jun 2010

daca vreti sa va simtiti umiliti si tratati cu indiferenta , apelati la \" serviciile\" ROMSTAL LEASING ! \" profesionistii \" de aici vor avea grija sa isi bata jos de dvs . Garantat !

Posteaza un comentariu