Romanii pot primi acum imprumuturi mai mari de la Provident Financial

Compania de credite de consum Provident Financial Romania anunta majorarea valorii imprumuturilor la domiciliu pe care le ofera. Astfel, clientii noi pot imprumuta acum pana la 2.000 de lei, in crestere de la 1.500 de lei anterior. Imprumuturile initiale pot fi returnate in 26 sau 39 de saptamani, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

ÂȘi clientii existenti, care au dovedit ca au capacitate de plata, pot solicita imprumuturi mai mari. Acestea urca pana la 3.000 de lei, fata de 2.500 de lei anterior, cu o perioada de rambursare nemodificata, de 26, 39 sau 52 de saptamani. In ceea ce priveste costurile, acestea sunt fixe si raman, proportional, la acelasi nivel.

„Decizia de majorare a valorii imprumuturilor raspunde numeroaselor solicitari primite din partea clientilor nostri, fiind in acelasi timp o recunoastere a cresterii veniturilor romanilor si a dezvoltarii pietei creditelor de consum din Romania”, a declarat Steve Rice, directorul general al Provident Financial Romania.

Provident Financial Romania este specializata in acordarea de imprumuturi de valoare mica, pe termen scurt, direct la domiciliul solicitantilor. Imprumutul Provident se adreseaza oamenilor care au nevoie rapid de o suma mica de bani si care apreciaza serviciul convenabil, la domiciliu, precum si costul fix al imprumutului. Nu exista comisioane sau taxe ascunse, iar in cazul in care clientul se confrunta cu dificultati, imprumutul este reesalonat fara niciun cost suplimentar.

Provident Financial Romania si-a inceput activitatea in aprilie 2006 printr-o operatiune-pilot in Bucuresti. In doi ani de activitate, peste 50.000 de clienti au apelat la serviciile companiei, valoarea imprumuturilor emise in 2007 depasind 12 milioane de euro.

In prezent, serviciile oferite de Provident Financial Romania sunt disponibile in Bucuresti si in cele mai importante orase din sudul, centrul si estul tarii. Compania va investi 12 milioane de euro anul acesta pentru extinderea operatiunilor in orase noi si preconizeaza ca va ajunge la acoperire nationala la sfarsitul lui 2009.

Provident Financial Romania face parte din grupul britanic International Personal Finance, lider in furnizarea de credite de consum la domiciliu. International Personal Finance are peste 5.000 de angajati care lucreaza impreuna cu aproximativ 30.000 de reprezentanti pentru 1,94 milioane de clienti din intreaga lume.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu