Raiffeisen Leasing-rezultate pe 2004

In portofoliul Raiffeisen Leasing, echipamentele reprezinta 10% din totalul contractelor incheiate, camioanele si vehiculele comerciale 40%, iar autoturismele 50%. Compania ofera leasing financiar atat pentru persoane juridice – IMM-uri si corporatii -, cat si pentru persoane fizice.



Raiffeisen Leasing si-a extins in anul 2004 reteaua teritoriala ajungand la 16 sucursale care functioneaza in sediile Raiffeisen Bank din urmatoarele orase: Arad, Bacau, Brasov, Baia-Mare, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara, Targu Mures. Reprezentantii zonali sunt responsabili pentru relatiile cu clientii atat in orasul in care opereaza sucursala cat si in regiunea inconjuratoare, compania propunindu-si sa acopere prin reteaua sa intreaga tara. Contractele de leasing incheiate in 2004 au provenit in proportie de 40% din Bucuresti, restul de 60% fiind incheiate in alte orase.



„In anul 2004 Raiffeisen Leasing si-a atins obiectivul de a-si confirma pozitia ca unul dintre liderii pietei de leasing. Incepand din anul 2005 vom oferi trei noi produse: leasing operational, leasing pentru flote auto si leasing imobiliar. Ne propunem sa ne intarim pozitia pe piata de leasing printr-o continua imbunatatire a calitatii serviciilor oferite clientilor nostri.” declara Bernd Kuenzel, presedinte Raiffeisen Leasing.



Din august 2004, Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei de Leasing Bancar care numara in prezent un total de 8 societati de leasing reprezentand grupuri financiar bancare de renume si cu reprezentare internationala.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu