Raiffeisen crediteaza liber profesionisti

Banca va finanta pina la 85% din valoarea investitiei, iar solicitantul trebuie sa contribuie cu restul de 15%. In acelasi timp, institutia de credit solicita o garantie reala care sa acopere contravaloarea creditului.

Suma maxima acordata de banca se ridica la 100.000 de euro pentru investitii si 3.000 de euro pentru capital de lucru. Banca ofera o scadenta de pina la cinci ani pentru creditele de investitii si de maximum un an la finantarile curente.

Institutia a stabilit unele conditii de calificare. Astfel, solicitantul trebuie sa aiba minim doi ani de activitate ca persoana fizica autorizata sau un an de activitate sub aceasta forma juridica si cinci ani ca salariat sau stagiar in domeniu.

Raiffeisen Bank are in prezent 90.000 de clienti IMM, iar volumul creditelor acordate pe acest segment s-a dublat in prima jumatate a acestui an.

Raiffeisen Bank este o banca universala cu un capital social de peste 200 de milioane de euro, o retea teritoriala de 198 de unitati si un portofoliu de peste 1,2 milioane de clienti.

Banca a anuntat, recent, ca va atrage 100 de milioane de dolari de pe pietele externe, pentru a sustine extinderea pe piata romaneasca.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu