Raiffeisen Bank isi recompenseaza clientii fideli cu credite mai mari

Raiffeisen Bank a lansat creditele pre-aprobate pentru cei mai buni si fideli clienti ai sai. Practic, acestia pot beneficia de o suma suplimentara de bani, platind aceeasi rata lunara. De asemenea, la optiunea clientului, in functie de capacitatea sa de rambursare, exista posibilitatea majorarii ratei lunare, creditul astfel obtinut fiind mai mare, se arata intr-un comunicat al bancii.

„Raiffeisen Bank doreste sa devina un partener pe termen lung pentru toti clientii sai. Avem o baza solida de clienti, peste doua milioane de clienti persoane fizice si a sosit timpul sa-i recompensam pe cei mai buni si fideli dintre clientii nostri. Ei vor putea obtine credite mai mari, mai rapid si mai usor” a declarat Razvan Munteanu, vicepresedinte Divizia Retail, Raiffeisen Bank.

„Raiffeisen Bank lanseaza un program amplu de fidelizare a clientilor sai, iar cei care vor beneficia primii de aceste facilitati sunt clientii cu un istoric relevant pentru noi si un comportament bun de plata” a spus Madalina Teodorescu, director Aria Credite Persoane Fizice

In cadrul programului de fidelizare clienti, Raiffeisen Bank ofera "cec-urile de fidelitate", adica oferte pre-aprobate pentru cei mai buni clienti ai sai. In urma unei analize, banca stabileste suma, termenul, valuta, costul si trimite clientului cec-ul impreuna cu toate informatiile despre creditul pre-aprobat. Tot ceea ce trebuie sa faca clientul este sa se prezinte cu cec-ul si buletinul la banca si in maxim 24 de ore beneficiaza de suma pre-aprobata.

„Primii clienti s-au prezentat deja la banca si ne pregatim de extinderea acestui tip de oferte pre-aprobate” a adaugat Madalina Teodorescu.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

36 comentarii

Mihaela
1 Nov 2007

Asa o fi peste tot?! Referitor la articolul "Raiffeisen Bank isi recompenseaza clientii fideli cu credite mai mari"!!! Am un credit la Raiffeisen si asa cum spun domnii, Raiffeisen isi recompenseaza clientii fideli! Am primit un astfel de CEC si m-am prezentat cumintica la banca! Dar cand am ajuns la banca mi s-a spus ca nu sunt pe tabelul acela pe care trb sa il trimita de la Bucuresti! Am sunat la Bucuresti si binevoitoare o domnisoara mi-a explicat ca asa ceva nu se poate si sa ii dau la telefon pe doamna de la banca. Au discutat ele ce au discutat si a ramas ca trimite e-mail-ul cu acel tabel in cateva minute! Acele cateva minute s-au facut fix 3 saptamani, timp in care am sunat la Raiffeisen in direct de 3 ori si mi s-a promis solemn tot de atatea ori ca o "sa se intereseze pentru mine"! Normal, nici un raspuns! Asa isi rasplateste Raiffeisen clientii fideli! Poate au altii mai mult noroc!!!

BORCIOVICI CRISTIAN-REMUS
12 Mar 2008

si eu am fost cu cecul de fidelitate si nu am primit nici un raspuns referitor la acel cec de fidelitate am fost vineri si ceva nu a functionat acolo programul sau nu stiu exact pt ca nici de acolo nu au stiut sa imi dea un raspuns mi-au cerunt nr tel si au spus ca o sa ma sune dar nu stiu daca nu cumva este vrajeala . am fost la agentia din orasul sannicolau mare jud timis .

mihaita
23 Jan 2009

Cum vreti oameni buni sa fie corecti cu voi cand Madalina Teodorescu, director Aria Credite Persoane Fizice actuala sotie a domnului avocat Sever Teodorescu,cu o asa mare faima ca doar a aparat mari nume interlope ale tarii noastre,vreti sa se tina de cuvant?Este una de pe la tara..din Colceag,Prahova , umbla cu un tractorist de pe acolo,acum maritata fiind,Emil,pe la spatele dnlui avocat,tine o taranca care a fugit de la sotul ei tot de acolo dupa alt barbat ca menajera la ea in casa,minte de ingheata apele si voi o credeti,noroc cu domnul avocat dar pentru cat timp? Doamnelor si stiti vorba aia:"TOATE FEMEILE SUNT CURVE-numai ca unele sug pula inainte sa se casatoreasca sa puna mana pe barbati,altele o sug dupa sa le arate cat de mult ii iubesc!"Iar "DOAMNA DIRECTOR" Aria Credite Persoane Fizice face parte din prima clasa.

radu tania
27 Oct 2009

Am vrea sa credem ca se poate , frumos sta scris-dar atat. Trist este ca: omul cistit , corect este in continuare marginalizat.

nelyiii
13 Dec 2009

tarane ce urat vorbesti d-na directoare este o persoana deosebita este o persoana foarte desteapta .nu conteaza de unde esti conteaza cine esti martafoiule.

bibi
13 Dec 2009

apropo la mihaita cred ca tu faci parte din a doua categorie aceea fiind cea dupa cratima,si daca a ajuns unde a ajuns bravo ei. ......... scopul scuza mijloacele. cine scrie asa ceva de ea sa o pupe an c....

bibica
5 Jan 2010

apropo despre d-na teodorescu madalina :bibico ai uitat cum te luat sotul de nevasta? destinatia ta era spania prostitutie in schimbul datoriei din sinaia, ai despartit omu de nevasta dar aceeasi soarta o ai si tu acum. ai exasperat omu de lai bagat in puscarie . daca nu s-a ocupat de primele 2 fete nici de a ta nu se va ocupa,ii lipseste simtul patern. L-AI NENOROCIT dar dumnezeu nu ti va ajuta te va lovi cand nici nu te astepti.Inceputul s-a declansat. Esti o mahalagioaica, prost crescuta,si curva proasta. Sfarsitul tau este aproape!

PERFECT WOMAN
7 May 2010

Bibicooo, lasi impresia ca esti o femeie frustata, probabil vreo grasa infecta si jegoasa,care arata ca porcul care trebuie taiat in AJUNUL CRACIUNULUI,, care probabil nu a reusit in viata, vreo divortata, cu vreun plod ramas pe cap, nevoita sa intretina vreun tiriplici, ca altfel cine sa se uite la ea.......,care nu poate suporta ideea ca o femeie frumoasa poate fi si desteapta cu o cariera de succes dar si norocoasa cu un sot perfect, un om extraordinar, langa ea .Adevarul este ca viata este asa cruda cu unii oameni !!!!!!! Daca toti am fi frumosi si destepti, n-ar mai exista criteriile de selectie, gradele de comparatie, si valorile pe scara sociala,...dar vorbim acum despre lucruri pe care tu oricum nu le intelegi.......nu te ajuta INTELECTUL!!!!!!!!!!!!! VEZI CA EXISTA PASTILELE ACELEA DE SLABIT -de elimini grasimea prin fecale- ,si exista si bulimia - adik mananci ca porcul, dupa care vomiti !!!! SUCCES IUBIRE!!!!!!

dan
26 Sep 2010

Tu esti brigitte = perfect woman? Tu astfel de pastile iei ca sa slabesti? am auzit ca ultimul pt care ai incercat sa slabesti nu te-a bagat in seama? actualul e mai multumit de kg tale?

dan
26 Sep 2010

nu ne spui si noua ce a facut dna dir pt a ajunge in acea pozitie? dar pe brighite cum a cunoascut-o? ar fi f interesant? se potrivesc mult!

bibica
4 Nov 2010

eu in perfect woman am recunoscut o pe dna din colceag , cu siguranta am recunoscut si la cine face referire insa e gresit bibica nu e ea , e cu totul altcineva care stie f multe despre tine, nu mai face crize de isterie dl avocat nu va ramane cu o curva care insira toti barbatii care i cad in mana, si el stie asta din acest motiv a plecat de acasa ,sa saturat de butoaie in care si baga toti muraturile ,

FRAIERU'
6 May 2011

MAI FRATI ROAMNI PAI DE ASTA NU PROGRESAM CAVA DESPRE SUBIECTUL TOPICULUI NU POSTAM ? :((( X:( CA PE MINE ASTA MA INTERESEAZA !!!

rocco
15 Jun 2011

mihaita, m-ai spart frate...ce stii tu despre ea? cat de credibil e ce spui tu? suna foarte tare a povestea cu strugurii acrii... bibica, daca tot barfesti zi-ne tot despre povestioara cu sinaia ca asa arunc si eu bombe despre afacerea ta de la predeal si plata datoriei la istanbul :-)

aproape perfect
10 Jul 2011

perfecte sunteti voi, de-asta ati ajuns asa departe. Noi, niste oameni

madame
21 Jul 2011

Rocco, ai dreptate : strugurii la care nu ajungi sunt acrii sau in alta ordine de idei invidia e mare pe planeta asta ... avem noroc ca invidiosii mor repede :)))))))

aproape normala
24 Aug 2011

draga mea \"perfect women\", slaba si frumoasa si perfecta, asa cum te vezi tu si cum o vezi si pe madalina, nu a divortat si madalina? asa perfecte cum sunteti voi! ce barbati nenorociti, sa lase niste femei asa slabute, blonde, destepte si sefe mari!

rednoair
3 Sep 2011

rocco bati cimpii cu predealu tau si turcii tai este vorba de cu totul altcineva nu mai face presupuneri.Cit despre doamna directoare lasati-o in pace cu pularaii ei. apropo daca e o asa familista convinsa si isi iubeste sotul de ce nu locuieste impreuna cu sotul ei?sigur este o intelegere de compromis din partea amindorura.

montana
5 Oct 2011

te-a ajuns blestemele nu o sa ai parte de fericire pt ce faci si ceea ce ai facut pacat de barbatul care l-ai avut , ca l-ai despartit de o asa familie frumoasa ,ma mir cum mai esti directoare la Piraeus bank.

alt om
12 Nov 2011

unii suntem oameni, gresim, suntem simplii salariati, nu avem super salarii, iar daca mai avem si ceva functii, nu ne batem joc de oamenii cu care lucram. si poate nu \\\"murim repede\\\" asa cum ne doriti voi, astea blonde, suave, slabe, divortate, cu salarii facute special pt calitatile voastre. @montana: esti in greseala, madalina nostra nu e madalina ta:) dar se pare ca sunt multe madaline, brigitte, monice, cataline etc pe lumea asta!

billy
26 Feb 2012

asa faci cand o iei vad ca sti foarte bine,fa si mie una scurta

dan
16 Jul 2012

mai perfect wo, intelegem ca vrei sa fii perfecta, dar ce te faci, de ce nu postezi poze decat cu o parte a corpului tau??? cand faceai comentariul ala, inca nu erai 'cu un plod pe cap" cum o injurai pe una, acuma esti si postezi anunturi, in care spui ca iti cauti barbati <49 ani! :)) eu stiu doi, care te-au refuzat si pe care te-ai razbunat rau de tot! esti periculoasa rau! dar exista, doamne, roata, roata...

marocanul
14 Aug 2012

vai de capul ei

amer
19 Aug 2012

tot panarama ai ramas,jegule

alt om
25 Nov 2012

vrei sa te cred ca nu sti despre cine este vorba,sa fim seriosi. toata lumea o stie, pe aceasta duduie mai ales in Ploiesti este renumita.

ANDREI
1 Dec 2012

DECAT SA FII UN NIMENI TOATA VIATA ......MAI BINE CU RENUME ! SA MOARA DUSMANII....

hany
5 Dec 2012

decat parasuta si insirata de toti mai ales cu diferite b... mai bine un nimeni.

Adina
17 Jan 2017

Înainte s? merg la un interviu la BRD am c?utat pe net informa?ii despre o tanti care a fost colega cu duduia asta de la Raiffeisen, se nume?te Lidia Slisareanu, îns? nu am g?sit mai nimic despre ea. Cei care o cunosc pot furniza informa?ii despre ea va rog? Prietenul meu trebuie s? mearg? la un interviu cu Lidia ?i vrea s? ?tie preg?tit.

Adina
22 Jan 2017

Chiar nu stie nimeni nimic despre Lidia Slisareanu?

Alexandra
15 Feb 2017

Na ca am cautat sa vad pe unde isi mai face "meseria" Madalina Ioanovici si am ajuns sa citesc si comenturile la articolul asta. Hai ca-ti zic eu ce-i cu asta pe care o cheama Lidi Slisareanu, ca doar am fost colege si o cunosc foarte bine. A fost si ramane o japita! I-a supt-o unui sef din Raiffeisen pana cand a prins-o barbat-su si a divortat de ea. Il cunosteam pe Petre (barbat-su), un om extraordinar, nu stiu cum de i-a sucit asta mintile ca este urata cu spume. Erau 3 fluieriste in RZB astea 2 si inca una numita Raluca Panait si aia ahtiata dupa supt, insa n-o sugea decat daca bastanu' avea de la 100000 euro in sus in cont. Prin 2008 dupa ce Lidi a facut o noua felatie ca la carte, a fost rasplatita cu un post de director in Raiffeisen. A ajuns in BRD dupa o alta felatie cu un vicepresedinte si incearca sa faca legea pe-acolo cu pumnu’n gura. Nu realizez cum dracu a ajuns sa suga atatea fluiere ptr ca arata ca draq, s-a babit de tot si este cocosata. Atmosfera este de tot cacatu’, o intretine cu ajutorul unei tiganci pe nume Stela care a ajuns si aia mare sefa desi este agramata! Sfatul meu este sa nu te duci ca vei regreta amarnic! Colectivul este partial ok, insa cei mai multi sunt frustrati si nu misca-n front daca tiganca se rasteste la ei! Sunt insa badarani si barfitoare de nu-i/nu le intrece nimeni! Si aici este vorba de colegii de catarama ai tigancii! Si inca ceva: Lidi este un executant si doar atat! Nu judeca ci executa ordinele care vin de sus! Se pare de fapt ca tiganca conduce acolo! Fugi asadar cat poti (daca nu cumva intre timp te-ai si angajat acolo)!

Gabriela
9 Mar 2017

Lidi a fost sluga peste tot pe unde a fost, avansand doar sugand pixu'. Alexandra, cred ca ai gresit cand ai spus suma de la care suge Raluca de peste Prut, ai vrut probabil sa zici 1.000.000 EUR.

Adina
11 Mar 2017

Multumesc pentru informatii. Nu stiu ceva fost in capetele noastre de nea lovit damblaua sa ne angajam amandoi in brd! Prietenul meu s-a angajat intre timp in alta parte, eu am aplicat ptr un post la proiecte si organizare si am trecut de primul interviu. Despre sefii de aici stiti ceva? Cum sunt ca oameni? Ca am aflat ca fostul sef era cam dement...

Luluta
13 Mar 2017

Despre Lidi: este cocosata, diforma, are mustata, ii plac barbatii mai tineri carora le distruge casniciile si este tiganca la origine. Caracter infect, este prietena cu turnatorii si lingusitorii. Daca ai o opinie proprie este nasol, ideile ei sunt cele mai bune. Ale tale nu sunt bune, ti le va fura mai tarziu si le va insusi. Daca stii sa pupi in cur, iti plac barfele, stii sa torni, sa o ridici in slavi, locul tau este printre ei. Cealalta tiganca - Stela - ii seamana leit - de cand a ajuns sefa este numai cu nasul pe sus, e urata ca dracu si e proasta cu spume. Nu-ti recomand sa iti nenorocesti viata printre asemenea oameni. Gasesti locuri mult mai bune de munca in alte parti. Inva ceva: locatia este de tot rahatul- sunt gandaci acolo, purici si cand crezi ca le-ai vazut pe toate se sparge o teava si ti se revarsa rahatul vecinilor in cap. Beahhhhh

Ion
3 May 2017

Am dat search pe net sa caut informatii despre centrul de procesare valutara de la brd intrucat am fost contactat zilele astea sa merg urgent la un interviu. As vrea sa stiu cum este acolo, daca sunt pe aici oameni care lucreaza sau cunosc pe cineva acolo. Nu am gasit mai nimic pe net, insa cineva scrie ceva despre brd in aceste posturi si-mi incerc si eu norocul. Dau o sticla cu o licoare deosebita ptr ajutor.

Ion
8 May 2017

Nu-mi poate nimeni furniza informatii? Va rog mult, ar trebui sa merg zilele astea la interviu si as vrea sa fiu pregatit cu intrebari. V-as ramane recunoscator.

O colega
11 May 2017

Scriu repede ca trebuie sa plec la serviciu..... Nu lucrez la centrul de procesare operatiuni valutare ci langa ei, am insa colegi acolo. Este f f nasol; volum f.f. mare de lucru, sunt dezorganizati, directoarea lor pare ca are probleme psihice (si nu numai ea ci si mai sus pe scara ierarhica), se lucreaza mai mult de 12 h/zi. Asa ca gandeste-te bine inainte sa semnezi ceva.... Si inca ceva: nimeni din banca nu doreste sa lucreze acolo, lucru care spune multe....mai au si o sefa care nu cred ca a terminat liceul (stela), insa are mari pile si te poate f..te si aia daca nu te place.

Manuela
22 Feb 2020

Buna ziua! La fel cum ati afirmat si dumneavoastra anterior, si eu sunt intr-o situaitie problematica cu aceasta femeie, Lidi Slisareanu. Stiti daca lucreaza la Raiffeisen Bank Dr Taberei?

Posteaza un comentariu