Profit mai mare la BCR Leasing

La nivelul anului precedent, BCR Leasing a finantat contracte de 86,4 milioane euro.

In primele zece luni, compania a incheiat 5.160 de contracte in valoare de 98,4 milioane euro.

Din totalul bunurilor finantate, 70,8% reprezinta autoturisme, 11,7% utilitare si 17,5% echipamente si utilaje industriale.

Oficialul companiei a declarat ca BCR Leasing are in vedere si orientarea spre segmentul imobiliar.

"In prezent, sintem in discutii pentru obtinerea de linii de finantare externe pe termene mai lungi, de cinci ani, care vor asigura resursele pentru contractele din acest domeniu", a precizat Stanescu.

La mijlocul lunii septembrie, Banca Europeana pentru Reconsntructie si Dezvoltare (BERD) si BCR Leasing au incheiat un acord de finantare in valoare de 10 milioane euro destinat sustinerii achizitiilor de bunuri in leasing.

"Utilizarea fondurilor de la BERD va incepe in luna decembrie", a precizat oficialul companiei.

In perioada urmatoare, BCR Leasing intentioneaza sa deschida cinci noi sucursale, in Arad, Baia Mare, Pitesti, Ploiesti si Tirgu-Mures, precum si un punct de lucru la Otopeni. In prezent, societatea are 11 unitati teritoriale.

Capitalul social al companiei este de 100 miliarde lei.

Principalul actionar al BCR Leasing este Banca Comerciala Romana, care detine 79,1% din capitalul social, urmata de Financiara SA, cu 10%, BCR Securities, Omniasig si Asiban, fiecare cu o participatie de 0,275%, precum si salariati ai grupului BCR, cu 10,043%.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu