Probleme la platile cu cardurile Visa ale ING prin Revolut

ING a anuntat ca are probleme cu platile efectuate de clientii sai cu carduri Visa folosite in aplicatia Revolut, care au fost procesate de doua ori.

ING spune ca vina este a Revolut, care a trimis bancii pentru procesare aceleasi tranzactii de doua ori:

"O parte dintre clientii ING intampina probleme asociate tranzactiilor efectuate prin intermediul Revolut de pe carduri Visa, ING primind spre procesare platile de doua ori. Suntem in contact direct cu echipa Revolut pentru reglarea tranzactiilor pentru clientii ING afectati."

Clientii ING au cerut bancii, in comentariile de pe Facebook, sa elimine comisioanele mari pentru cardurile in euro, pentru a renunta la Revolut, care ar fi o firma ruseasca, interesata sa le detina datele personale:

"Nu scoateti si voi un card in Euro fara administrare lunara si fara comision la retragere? Asa renunt la mizeria ruseasca Revolut si tot ING are de castigat. Ce spuneti?"

"Asa s a născut Revolut.. Pentru ca nu exista banca în lume care sa facă asta.... Și pt ca niște băieți aveau nevoie de niște date, informații personale, etc."

"Evident cu o limita lunara de 200 euro si apoi un mic comision.Cum ar veni sa faca ING un Revolut made in Ro. Astfel datele noastre nu vor mai ajunge pe la fintech-uri non bancare dubioase cu actionariat rusesc."

ING este criticata in alte comentarii pentru ca a procesat de doua ori tranzactiile trimise de Revolut:

"Nu e normal ca ING sa accepte tranzactii dublate. Practic codul de autorizare e degeaba, nu e cod unic pe tranzactie. Practic oricand te poti trezi cu banii luati de n ori. Plus ca desi e cont de debit, soldul acum e cu minus. De ce nu a fost rejectata a doua tranzactie pe motiv de fonduri insificiente? De ce nu am mesaj pentru a doua tranzactie?"

"Aveti o tranzactie cu un "ID" rulata de doua ori, nu e prima oara cand se intampla, e chiar asa greu sa puneti o regula in procesarea ID-urilor de plata, la al doilea charge cu id similar ca primul sa fie refuzata debitarea !"

Cineva suspecteaza ING ca este victima hackerilor: "Adica mai pe romaneste, sunteti atacati cibernetic :))"


Citeste articolul integral pe Bancherul.ro

Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu