Premiu de excelenta pentru Generali Fonduri de Pensii

Compania Generali Fonduri de Pensii a fost recompensata cu Premiul de Excelenta pentru cea mai buna performanta pe Pilonul II, din randul fondurilor de talie medie, in cadrul editiei 2009 a Galei Premiilor Pietei Pensiilor Private, acordate de Revista PRIMM – Asigurari&Pensii.

Anul trecut, Fondul “Aripi” a obtinut un randament de 5,78%, care se traduce printr-o eficienta financiara mai mare decat inflatia anului 2008.

“Este o deosebita onoare pentru echipa noastra sa primeasca acest premiu, care inseamna o re-confirmare a rezultatelor foarte bune obtinute pe Pilonul II: o cota de piata de 10% si situarea in topul primilor trei administratori. Ne dorim rezultate similare si pentru Pilonul III de pensii facultative. Este un segment foarte atractiv pentru noi si credem ca va avea o evolutie foarte interesanta pentru viitor”, a declarat Ioan Vreme, Director General Generali Fonduri de Pensii.

Gala Premiilor Pietei de Pensii Private a avut loc in data de 31 martie, a fost organizata la Hotelul Athenee Palace Hilton si a reunit institutiile si personalitatile care au contribuit in mod special la dezvoltarea pietei, la educarea publicului si la popularizarea pensiilor private.

"Intr-un an in care fondurile de pensii romanesti au reusit sa realizeze cele mai bune performante din toata regiunea, este important sa onoram eforturile depuse si rezultatele obtinute", a declarat Sergiu Costache, Presedinte Media XPRIMM.


Despre Generali PPF Holding

Generali PPF Holding B.V. opereaza in 13 tari din Europa Centrala si de Est: Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Ucraina, Rusia, Serbia, Slovenia, Croatia, Belarus si Kazakhstan. Prin intermediul subsidiarelor sale, Generali PPF Holding administreaza active in valoare de aproape 10 miliarde EUR, deservind 9 milioane de clienti in intreaga regiune. Primele brute subscrise ale holdingului s-au ridicat la aproximativ 3,1 miliarde EUR in 2007. Generali PPF Holding este inregistrata in Olanda avand principala ramura operationala la Praga, in Cehia. Generali PPF Holding B.V. este o companie joint venture a Assicurazioni Generali (51% din actiuni) si PPF Group (49%).

Alte stiri

1 comentarii

Posteaza un comentariu