Posesorii de carduri bancare isi pot plati factura Vodafone cu un simplu apel la *121#

UniCredit Þiriac Bank si procesatorul de carduri Romcard au dezvoltat impreuna cu Vodafone serviciul de plata a facturii prin card bancar sub logo Visa sau MasterCard, se arata intr-un comunicat al bancii.

Serviciul este disponibil prin apelarea la *121#.

UniCredit Þiriac Bank este prima banca ce accepta plati prin mesageria instant (USSD), conferind securitate superioara altor metode de plata posibile prin intermediul telefonului mobil.

Platile sunt permise pentru clientii Vodafone posesori de carduri emise in Romania, indiferent de banca emitenta, cu conditia sa fie inrolate in 3D Secure prin Romcard.

Inrolarea se poate efectua direct de catre clienti fara costuri suplimentare, prin intermediul referintelor existente pe website-ul Romcard. Clientii UniCredit Þiriac Bank isi pot inrola cardurile direct pe website-ul bancii.

Plata poate fi efectuata doar de catre titularul contractului de servicii Vodafone, care trebuie sa fie si titularul cardului bancar. Serviciul de plata a facturii Vodafone prin
*121# nu necesita acces la Internet si este disponibil clientilor oriunde pe teritoriul tarii, in aria de acoperire a retelei, precum si in roaming, in retelele operatorilor care permit apelarea numerelor scurte de tipul *xxx#.

Pentru mai multe informatii de background despre functionarea serviciului *121# , puteti accesa:
http://www.vodafone.ro/myvodafone/contul-meu-vodafone/factura-vodafone/plata-facturii-vodafone-prin-121.html


GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu