Platile rapide cu cardul tip contactless se lanseaza in Germania

MasterCard Worldwide anunta incheierea unui nou parteneriat cu BayernLB Bank si subsidiara sa Deutsche Kreditbank (DKB), pentru a sustine, incepand cu ianuarie 2008, emiterea cardului de credit Lufthansa Miles & More pe platforma MasterCard®, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Programul de calatorii Miles & More are peste 14 milioane de membri la nivel global, iar clientilor le sunt oferite ca si bonusuri, mile pe care le pot preschimba in calatorii, cumparaturi sau alte premii. Bonusurile sunt acordate nu numai pentru zborurile cu Lufthansa, dar si pentru alte companii aeriene partenere si pentru reteaua Star Alliance. In afara de Germania, programul Miles & More ofera carduri de credit in 19 tari din intreaga lume.

Parteneriatul cu cel mai de succes program de calatorii din Europa include peste 420.000 carduri care au inregistrat cheltuieli de cinci ori mai mari decat media per card in Germania, facand din Lufthansa Miles & More liderul cardurilor de credit co-branded din aceasta tara.

Carsten Schaeffer, Managing Director, Miles & More International GmbH, comenteaza: "Am identificat o compatibilitate strategica cu MasterCard, in materie de inovatie, fapt care ne-a permis sa fim primii ce lansam pe piata germana tehnologia contactless MasterCard - MasterCard PayPass. Cardul de credit Lufthansa Miles & More isi va mentine astfel pozitia de lider pe piata din Germania."

Noile carduri de credit Lufthansa Miles & More vor fi primele carduri din Germania care vor utiliza tehnologia pentru plati contactless MasterCard PayPass, in locatiile retailer-ului alimentar Casualfood GmbH, care opereaza in aeroporturile din Frankfurt, Berlin si Düsseldorf. Incepand cu primul trimestru al acestui an, consumatorii care vor utiliza MasterCard PayPass in cadrul acestor locatii vor putea face cumparaturi cu o valoare mai mica de €25, mai rapid, mai sigur si mai usor. In privinta acceptarii, primele tranzactii din Germania cu MasterCard PayPass vor fi procesate de Aduno.

Posesorii de carduri de credit Lufthansa Miles & More vor beneficia, de asemenea, de o serie de servicii noi, inclusiv asigurare de sanatate pentru calatoriile internationale si un serviciu de asistenta disponibil 24 de ore din 24.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu