Plata facturilor Vodafone, direct de pe telefon, pentru cei care au un card bancar

Din aceasta luna, Vodafone lanseaza un nou serviciu de plata a facturilor, direct de pe telefonul mobil, prin utilizarea cardului bancar.

Plata facturii Vodafone prin *121#

Serviciul de plata a facturii prin *121# permite clientilor Vodafone, titulari de abonamente incheiate pe persoana fizica, sa plateasca factura utilizand telefonul mobil si propriul card bancar, card VISA sau MasterCard, ce poate efectua tranzactii pe internet. Poti verifica daca cardul bancar pe care il detii permite tranzactii pe internet, prin intermediul bancii emitente.

Plata facturii prin *121# reprezinta o modalitate foarte simpla, usor de utilizat, prin care platesti rapid factura, oriunde te-ai afla, direct de pe telefonul mobil.

Pentru a folosi acest serviciu, nu trebuie sa inchei nici un contract in prealabil, este suficient sa ai la indemana telefonul propriu si cardul bancar ce poate efectua tranzactii pe internet. Serviciul este disponibil oriunde pe teritoriul tarii in aria de acoperire Vodafone, precum si in roaming in retele operatorilor care permit apelarea numerelor scurte de forma * xxx #.

Pentru a-ti plati factura, asigura-te ca ai la indemana cardul tau bancar si codul numeric personal, dupa care:

- suna la *121#
- alege optiunea 3. Plateste aici factura
introdu datele care ti se cer pentru a finaliza plata facturii.

Pentru plata unei facturi, se aplica o taxa de 0,5 EUR fara TVA, 0,595 EUR cu TVA inclus, indiferent de suma achitata. Taxa se va aplica pe prima factura de servicii Vodafone, care se va emite dupa efectuarea tranzactiei de plata a facturii prin *121#.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

1 comentarii

B3rinu
22 Apr 2008

super tare !! ma facut o astfel de plata si sincer.. jumatatea aia de euro se merita platita..te scapa de tot stresu ghiseelor..si deplasarilor la banca ...

Posteaza un comentariu