Plata facturi la bancomatele Bancii Tiriac Brasov

Astfel la Bancomatele Bancii Tiriac din Brasov se pot plati facturi Romtelecom, Connex si Electrica in orice perioada a zilei, 7 zile din 7.

“Pentru a veni in intampinarea cerintelor de confort si rapiditate ale clientilor sai Banca Tiriac a introdus in cursul anului curent facilitatea de plata a facturilor de utilitati direct de la ATM-urile sale. Prin parteneriatul cu furnizorii de utilitati, oferim clientilor bancii metode alternative de plata, rapide si fara costuri suplimentare, care reduc semnificativ timpul alocat obligatiilor de plata administrativ-gospodaresti.” a declarat domnul Romeo Teodorescu, directorul Bancii Tiriac Sucursala Brasov.



Despre Banca Tiriac



La 30 aprilie a.c. activele bancii au atins 21.250 miliarde lei, iar profitul operational a fost de 473 miliarde lei, cu 22% mai mult decat perioada similara a anului precedent.

Cu o retea importanta de unitati teritoriale (56 de unitati), cu o gama variata de produse bancare si servicii, inclusiv carduri (numarul acestora atingand in prezent cifra de 281.000) si cu o retea proprie de ATM-uri (200) si POS-uri (1.550) bine dezvoltata, numarul de clienti a crescut cu 49% fata de aceeasi perioada a anului trecut.(aprilie04/aprilie/03).

Pentru mai multe informatii, va rugam vizitati site-ul: www.bancatiriac.ro


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu