Piraeus Bank lanseaza serviciul de Internet banking

Piraeus Bank Romania lanseaza serviciul Piraeus Online Banking, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Piraeus Online Banking este destinat tuturor clientilor bancii, persoane fizice sau juridice, care au nevoie de un mod simplu, rapid si sigur de efectuare a operatiunilor bancare, fara a mai fi nevoiti sa se deplaseze la ghiseul bancar.

Pe langa celelalte avantaje ale Piraeus Online Banking, noul serviciu asigura utilizatorilor sai o reducere de 30% a comisioanelor aferente operatiunilor efectuate. Piraeus Online Banking este oferit gratuit persoanelor fizice, persoanele juridice urmand sa plateasca numai contravaloarea unei taxe lunare de utilizare. Noul serviciu poate fi accesat si utilizat prin intermediul aplicatiei internet, indiferent de locatie sau tara, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana.

„Piraeus Online Banking aduce un plus de valoare celorlalte servicii ale bancii asigurand clientilor un grad de confort ridicat prin simplificarea modului de efectuare a operatiunilor bancare. Folosirea noului serviciu permite utilizatorilor efectuarea de transferuri, plati in lei si in valuta, ordine de schimb valutar, vizualizarea soldurilor conturilor sau vizualizarea tranzactiilor realizate pe conturi, prestabilirea detaliilor de plata pentru beneficiari precum si comunicarea permanenta cu noi, intr-un timp mai scurt si in conditii de maxima securitate.”, a declarat domnul Catalin Parvu, Director General Retail Banking si Operatiuni, Piraeus Bank Romania.

Serviciul Piraeus Online Banking se acorda pe baza unei solicitari scrise iar pachetul Piraeus Online Banking, care contine ghidul de utilizare si dispozitivul electronic Token, necesar pentru efectuarea operatiunilor, este oferit clientilor bancii dupa activarea lor ca utilizatori.

Piraeus Online Banking a fost conceput pentru a asigura un grad mare de siguranta a operatiunilor, avand un sistem complex de recunoastere si autorizare a utilizatorului. Accesul la acest serviciu este unul controlat iar operatiunile efectuate de utilizatori sunt confidentiale, se mai arata in comunicatul bancii.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu