Piraeus Bank angajeaza 300 de oameni

Extinderea Piraeus Bank atrage noi angajari, atat in Bucuresti, cat si in celelalte orase ale tarii. Pana la sfarsitul anului, banca va avea cu 300 de salariati mai mult, scrie Evenimentul Zilei.

Sunt posturi disponibile la Alba, Arges, Brasov, Caras-Severin, Cluj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Mures, Piatra-Neamt, Prahova, Timisoara, Vaslui, Constanta si Bucuresti. Joburile sunt atat pentru juniori, cat si pentru persoane cu experienta. Lunar, in medie, compania greaca face 75 de angajari.

Ce fel de teste dai

„Intr-un departament, 15% dintre femei si 25% dintre barbati lucreaza la un proiect. 60% din departament sunt femei. Ce procent din departament lucreaza la acest proiect?” este una dintre intrebarile chestionarului de logica de care trebuie sa treci pentru angajarea la Piraeus Bank.

Ai de ales intre variantele de raspuns „12”, „19”, „40”, „48” si „nu se poate spune din informatiile oferite”. Alte exemple de intrebari din test (pentru ofiter bancar): „Un magazin achizitioneaza cafea fie la pretul de 4 dolari/pachet, fie la 12 dolari/cutia cu 4 pachete.

Magazinul vinde fiecare pachet la 5 dolari. Daca magazinul a cumparat si a vandut 67 pachete luna trecuta, care este profitul maxim obtinut in luna respectiva?” sau „O imagine a fost redusa la copiator la 60% din marimea initiala, iar aceasta copie a fost, la randul ei, redusa cu 20%. Ce procent din poza initiala o reprezinta copia finala?”.

Testul are 10 intrebari. Daca reusesti sa treci de aceasta prima incercare, te mai asteapta alte verificari specifice postului, un interviu cu un specialist al Departamentului de resurse umane si un altul cu viitorul tau sef. Pentru pozitii de top, fireste, nu este necesar sa parcurgi toti acesti pasi. Pentru unele posturi, candidatii dau si un test de limba engleza.

Ce te intreaba la interviu

Tot secretul interviului, spune Gabriela Constantinescu, directorul de resurse umane al companiei, consta in sinceritate si naturalete.
In timpul discutiei, recrutorul va incerca sa afle ce fel de om esti. De exemplu, daca ai aplicat pentru un post de lucru cu publicul, poti sa fii intrebat „cum reactionezi atunci cand se formeaza coada la ghiseul tau?”.

Care ar fi raspunsul corect, avand in vedere ca nu poti face minuni? Evident, sa zambesti, sa fii politicos (nu excesiv), sa nu vorbesti la telefon cand oamenii stau nerabdatori in fata ta.

Beneficii materiale

Daca reusesti sa treci de toate probele, vei lucra intr-o firma mare, vei beneficia de traininguri, vei avea un salariu competitiv, bonusuri de performanta si de vanzari, tichete de masa, abonament la o clinica medicala, acces la credite cu dobanda preferentiala.
Pentru pozitii de top, se ofera si autoturism de serviciu (Opel, Ford Focus sau Audi).

LISTA DE JOBURI

> Corporate realationship manager (5 in Bucuresti, 5 in tara)

> Specialisti IT (4 in Bucuresti, 4 in tara)

> Product manager (4 in Bucuresti, 4 in tara)

> Branch manager (15 in Bucuresti, 28 in tara)

> Deputy Branch Manager (15 in Bucuresti, 28 in tara)

> Customer Service Officer (15 in Bucuresti, 28 in tara)

> Relationship manager IMM (15 in Bucuresti, 28 in tara)

> Ofiter credite pentru corporate (3 in Bucuresti)

> Ofiter credite pentru IMM (15 in Bucuresti, 28 in tara)

> Casieri (15 in Bucuresti, 28 in tara)

> Clearing Officer (24 in tara)


GhiseulBancar.ro

Alte stiri

100 comentarii

cristea elena
2 Oct 2007

doresc angajare in cadrul companiei dumneavoastra.,am experienta in domeniul management/marcheting hotelier.

prundeanu alina
2 Oct 2007

doresc angajare in cadrul companiei dumneavoastra,am experienta in domeniul operator ghiseu schimb valutar

carmen
4 Oct 2007

mi-ar face mare placere ,sa fac parte din echipa companiei dumneavoastra si sa pot demonstra ,ca merit acest lucru... experienta- promoter,merchandiser,agent...studii-fac.textile -pielarie,sectia inginerie economica(absolvita).

ratescu gineta
4 Oct 2007

deoarece am lucrat ca operator ghiseu valutar iar in prezent imi desfasor activitatea ca verificator bani ,ceea ce include si incarcarea si descarcarea casetelor ATM as dori sa-mi perfectionez si sa-mi demonstrez calitatile intr-un domeniu profesional superior,de aceea postul de casier bancar consider ca mi-ar permite acest lucru.

elena ionescu
5 Oct 2007

Din pacate prea putini angajati ai bancilor chiar se pricep la ceea ce fac si ma refer la cei care lucreaza la ghiseu direct cu publicul, si acest lucru se datoreaza si faptului ca angajatorii nu prea pun accent pe o pregatire anterioara a angajatilor (fie ea si una doar teoretica)dintr-o facultate de profil, astfel ca ajung sa lucreze in banca oameni care au terminat drept ,psihologie sau altele asemenea.

olga caisim
9 Oct 2007

as dori sa ma angajez intr-o banca/ companie cu profil financiar. cunostintele si capacitatile mele m-ar ajuta mult in munca pe care vreau s-o fac.am studii in domeniul bancar-bursier si la moment lucrez in banca in functie de Specialist Desrvire Conturi.

badica claudia
11 Oct 2007

D-lui/D-nei: Director Stimate(a) Domn/(Doamna) Director Data:11.10.2007 Va contactez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul firmei condusa de dumneavoastra. Am absolvit facultatea de drept din cadrul Universitatii Titu Maioresccu . Mi-ar face placere sa particip la un interviu oricare din posturile pe care le aveti. Doresc sa imi pun in aplicare cunostintele dobandite in facultate si sa ma perfectionez, in cadrul colectivului condus de dvs. Aplic pentru acest job deoarece vine in intimpinarea dorintei mele de a lucra intr-un mediu concurential si performant. As fi deosebit de incantat sa va intalnesc personal, atunci cand veti dori, pentru a analiza posibilitatea de a lucra la aceasta firma/institutie. Cu stima, Claudia Badica

DANA PAVEL
11 Oct 2007

Stimata Doamna Claudia Badica, Daca doriti sa lucrati intr-o banca asa cum reiese din scrisoarea de intentie trimisa mai sus va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0727252945, pentru a va da mai multe detalii despre o pozitie disponibila in cadrul institutieie noastre. Cu stima, Dana Pavel

mariana
11 Oct 2007

Am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii de Vest, Timisoara si as dori sa particip la un interviu pentru oricare dintre posturile vacante pe care le aveti. Consider ca in timpul facultatii am dobandit multe cunostine in domeniul juridic pe care as dori sa le pun in practica. Va multumesc! Cu stima, Vancea Mariana

MIRELA PINTILIE
11 Oct 2007

STIMAT(A) DOMN,DOAMNA, ASI DORI SA LUCREZ IN CADRUL INSTITUTIEI DUMNEAVOASTRA PE ORICE POST VACANT PE CARE DUMNEAVOASTRA ATI CREDE CA POT SA -MI DESFASOR ACTIVITATEA BINE .AM ABSOLVIT STIINTE ADMINISTRATIVE IN PREZENT URMEZ MASTERUL LA FINANTE BANCI ASIGURARI.NU AM EXPERIENTA DAR POT INVATA REPEDE. VA MULTUMESC

DEACONU RAMONA
12 Oct 2007

Stimate(a) Domn/(Doamna) Director Data:12.10.2007 Va contactez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul firmei condusa de dumneavoastra. Interesul meu pentru un post in cadrul companiei d-voastra are o dubla sustinere, adica ma refer la reputatia bancii recunoscuta pe piata romaneasca, avand un loc de frunte in sistemul bancar, dar si la pregatirea si experienta profesionala acumulata de mine de aproape 4 ani in activitatea bancara. Exprimandu-mi optimismul in ceea ce priveste posibilitatea unei viitoare colaborari, va multumesc anticipat pentru atentia pe care o veti acorda candidaturii mele.

camen ileana
12 Oct 2007

ca si cei care au postat comentarii inaintea mea,si eu doresc un job intr-o banca.tocmai am terminat un stagiu de practica intr-o banca si mi-a placut f mult ceea ce faceam zilnic si mi-am dat seama ceea ce vreau sa fac pe viitor. in legatura cu studiile mele..am terminat anul acesta facultatea de inginerie cu predare in limbi straine din cadrul universitatii politehnica bucuresti si mai am un an in cadrul facultatii de studii economice europene. va multumesc si sper sa luati in consideratie si cererea mea

JIANU OLIVIA
14 Oct 2007

PIRAEUS BANK -departamentul resurse umane DOMNULE/DOAMNA DIRECTOR,ACEASTA SCRISOARE DE INTENTIE REPREZINTA DORINTA MEA DE A LUCRA IN BANCA D-STRA.MENTIONEZ CA AM EXPERIENTA IN FUNCTIA DE CASIER SI SUNT STUDENTA ANUL 2 LA UNIVERSITATEA SPIRU HARET SECTIA FINANTE-BANCI.AS APRECIA FOARTE MULT OPORTUNITATEA DE A NE INTALNII SI A DISCUTA MODUL IN CARE EXPERIENTA MEA AR CORESPUNDE CUMVA NEVOILOR D-STRA. CU STIMA,OLIVIA JIANU

MATEESCU CLAUDIA
16 Oct 2007

STIMATE DOMN/DOAMNA Ma adresez dumneavoastra cu intentia de a-mi manifesta interesul de a lucra alaturi de dumneavoastra unde as putea sa mi pun in evidenta capacitatile intelectuale si experienta acumulata pentru a-mi indeplini sarcinile si scopurile companiei dumneavoastra cat si pentru dezvoltarea carierei mele. M-am inscris in acest an la specialitatea Finante si Banci in cadrul universitatii Spiru Haret si consider ca acesta specializare imi va oferi oportunitatea de a incepe o cariera noua cu mai multe experiente. Momentan sant angajata companiei SC KAUFLAND ROMANIA SCS in functia de OPERATOR RECEPTIE CLIENTI. Am ocupat si functia de OPERATOR CASE MARCAT in cadrul aceeleasi companii . in perioada 2002-2006 am fost angajata societatii SC GELINCIK IMPEX SRL OCUPAND FUNCTIA DE LUCRATOR COMERCIAL. Consider ca experienta acumulata in domeniul relatiilor cu clientii precum si cunostintele pe care le voi acumula in cei trei ani de facultate prin care am sa trec sant oportune pt obtinerea unu post in cadrul companiei dumneavoastra.m ar interesa un post de casier ghiseu.va multumesc

Georgeta Topala
17 Oct 2007

Georgeta Topala 17-10-2007 Stimat(a)Domn,doamna Va contactez in legatura cu posibilitatea de a fi angajata a bancii dumneavoastra.Eu nu sunt decat absolventa a Lic.Ec.nr.2,dar am in spate,o experienta de 15 ani la C.E.C. Va multumesc.

IONITA LIVIA -ANDREEA
17 Oct 2007

Stimat(a)Domn Doamna Va contactez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul companiei dumneavoastra.As dori sa lucrez in cadrul companiei dumneavoastra .Am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei Universitatea Bucuresti-2007 si Facultatea de Litere si Teologie Universitatea DunariiI De Jos Galati 2007. In prezent urmez cursul de InspectorResurse Umane la Centrul de Pregatire Profesionala Arrow. Va multumesc!

Paraschiv Gabriela Elena
17 Oct 2007

Stimat(a) Domn/Doamna, Va contactez in legatura cu posibilitatea angajarii in cadrul companiei conduse de dumneavoastra.M-ar interesa postul de casier in cadrul acestei banci Am aplicat pentru acest job, deoarece as dori sa lucrez intr-un mediu concurential si performant. Am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei promotia 2007 la Universitatea Bucuresti, iar in prezent urmez cursul de Inspector Resurse Umane la Centrul de Pregatire Profesionala Arrow. Consider ca rezistenta la stres, seriozitatea si faptul de a fi sociabil reprezinta factori esentiali in lucrul cu publicul. Va multumesc!

oana murariu
18 Oct 2007

Domnule Director / Doamnã Directoare, Vã scriu aceastã scrisoare cu intenþia de a ocupa postul vacant din cadrul firmei dvs., dorind sã devin membrã al unei echipe în cadrul cãreia sã-mi pot dezvolta cariera profesionalã ºi experienþa. Sunt o persoanã dinamicã, flexibilã, responsabilã ºi creativã, cu o puternicã dorinþã de a realiza ceea ce-mi propun. Mã implic în munca pe care o fac ºi caut mereu sã obþin rezultate deosebite. Datele personale ºi detalii privind educaþia, precum ºi experienþa sunt incluse în CV. V-aº fi recunoscãtoare dacã m-aþi putea contacta în vederea stabilirii unui interviu care mi-ar da posibilitatea sã mã prezint mai în detaliu. Vã mulþumesc pentru timpul acordat si astept un raspuns pe adresa de email atasata anterior. Oana Murariu

dragnea oana
18 Oct 2007

DOMNULE DIRECTOR De 3 ani lucrez la o casa de schimb valutar .Imi doresc sa fac parte din echipa dumneavoasta.

RUIU MARINA
19 Oct 2007

Dmnule Director, Ca urmarea acestui articol aparut in cadrul site-ului, si bioneinteles din dorinta de a-mi crea o cariera in domeniul bancar, doresc sa va aduc la cunostiinta dorinta mea de a face parte din echipa dvs.Din experienta mea in domeniul bancar am invatat ca , intotdeauna trebuie sa fi alaturi de cei mai buni ca sa reusesti. Va urmaresc parcursul de ceva timp, am lucrat de asemenea in cadrul bancii Bancpost ca si ofiter bancar, iar in prezent sunt analist credit la Estima Finance. Colaborari am avut si cu banca BRD Group Societe Generale.Doresc sa imi oferiti sansa de a va expune pe larg motivele pentru care doresc alaturarea in cadrul echipei dvs. Precizez ca sunt din jud. Dolj, Loc.Craiova. Va multumesc anticipat Cu respect Marina Ruiu

PATRICIA NECULA
20 Oct 2007

Domnule Director/Doamna Directoare , Va contactez in legatura cu posibilitatea angajarii in cadrul firmei condusa de dumneavoastra Am absolvit Facultatea Chimie Industriala din cadrul Politehnicii Bucuresti si Facultatea Management Financiar Contabil din cadrul Universitatii Spiru Haret In prezent lucrez ca inspector In aceasta vara am urmat cursuri de management :Managementul fondurilor structurale ,Managementul achizitiilor publice si Managementul proiectelor Consider ca experienta acumulata in relatia cu clientii precum si dorinta de a lucra intrun mediu concurential ma fac apta de a aplica la un job in cadrul firmei condusa de dumneavoastra Cu stima , Patricia Necula

Mogosanu Silvia
21 Oct 2007

Domnule Director/Doamna Directoare , Ma adresez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul firmei dumneavoastra Am absolvit Facultatea de Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, si in prezent urmez cursurile masterului Management Financiar contabil in administratie publica Universitatea Spiru Haret. Astept raspunsul dumneavoastra in legatura cu posturile vacante (Constanta). Va multumesc anticipat, Mogosanu Silvia

SELENA VISAN
22 Oct 2007

va contactez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul firmei dumneavoastra deoarece doresc sa-mi desfasor activitatea si sa dovedesc calitatile mele profesionale.Consider ca postul de casier ar fi bun pentru a-mi permite acest lucru ,deoarece in prezent lucrez ca verificator bani, ceea ce include incarcarea si descarcarea cutiilor ATM.Va multumesc pentru acordat si sper sa fac parte din echipa dumneavoastra

DUMITRU DANIELA
23 Oct 2007

AM EXPERIENTA IN DOMENIUL BANCAR DE 5 ANI SI AS DORII DIN TOT SUFLETUL SA LUCREZ INTR-O BANCA DIN ORASUL SLOBOZIA,MENTIONEZ CA SUNT STUDENTA ANUL II la Facultatea Finante Banci Gheorghe Cristea,imi este f.greu si am nevoie urgent de un loc de munca . In speranta ca ma va ajuta cineva astept raspuns urgent .

Cristina Maftei
23 Oct 2007

Va contactez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul bancii Piraeus . Mentionez ca am multa experienta,in mod special in vanzarea de servicii si pregatirea profesionala imi asigura si un fond de cunostinte necesar. As dori sa stiu unde as putea aplica cu o scrioare de intentie cat si un CV . va multumesc

Horgos
25 Oct 2007

Va contactez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul bancii dumneavoastra deoarece doresc sa imi desfasor activitatea si sa dovedesc calitatile mele .as dori la Piraeus din Timisoara.va multumesc si astept sa ma contactati.tel:0740818982

CRISTEA CRISTIANA
28 Oct 2007

angajare pentru postul de casier. ezperienta 7 ani la schimb valutar

ILIE MIHAELA
29 Oct 2007

D-lui/D-nei: Director Stimate Domn/Doamna Director In speranta ca-mi veti acorda informatiile solicitate, va contactez in vederea raspunsului la urmatoarea intrebare: Ce sanse de includere in echipa dvs ( in cadrul institutiei pe care o conduceti) am in conditiile in care am absolvit o facultate de stiinte socio-umane -in prezent urmez Faculatatea de Drept. Mentionez, deasemenea ca ma pasioneaza "domeniul cifrelor" si mi-as dori foarte mult sa lucrez in domeniul bancar, respectiv in cadrul institutiei dvs, unde as avea posibilitatea sa acumulez si sa pun in practica cunostintele dobandite. Am oarecare experienta in acordarea creditelor imobiliare, tehnici de vanzari si colaborare cu o institutie financiara nebancara. In vederea unui raspuns sincer, va multumesc anticipat.

PETRACHE STEFANA
29 Oct 2007

Si eu imi doresc sa lucrez in acest mediu decent.Sunt studenta la o facultate din acelasi domeniu in anul II.Daca se iau in considerare aceste anunturi mi-as dori sa ma afirm si aceasta demonstratie as putea sa o ofer doar la un interviu.As dori o confirmare daca este posibil,si in acelasi timp va multumesc pentru timpul acordat.O zi buna !

MANEA MARIA
31 Oct 2007

Sunt absolventa a Facultatii de Stiinte Economice si Administrative, specializarea Contabilitate si Informatica de Gestiune, lucrez ca si economist la Directia Judeteana pentru Tineret Caras-Severin si as dori sa lucrez in echipa dumneavoastra daca aveti deschis in Resita. As dori un raspuns si in acelasi timp va multumesc pentru timpul acordat.

vreau sa ma angajez....da nu acum
6 Nov 2007

nu inteleg ....credeti ca or sa va cheme la un interviu daca va exprimati dorinta de a lucra aici?de curiozitate cati dintre voi au fost la interviu pentru ca si-au "depus cv-ul" aici?

CIURARU MARIA
8 Nov 2007

Sunt studenta in anul II in cadrul facultatii Spiru Haret la Management Financiar Contabil. In prezent lucrez in cadrul unei firme in departamentul Financiar-Contabil + Vanzari si as dori sa lucrez intr-o unitate bancara. Va multumesc!

daniel morosanu
8 Nov 2007

Buna ziua, Am o rugaminte ca toti/toate cei/cele interesati/e de oportunitatile de angajare in cardul Bancii Piraeus sa ma contacteze la numarul de telefon 0740865662, pentru a obtine informatii concrete despre posibilitatea aplicarii in cardul bancii noastre. Va multumesc si va astept!

Andrei Ovidiu Adrian
11 Nov 2007

Stimata Doamna / Domnule Director Resurse Umane Sunt student in anul III al Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti la sectia Finante Banci si imi doresc foarte mult sa lucrez in cadrul bancii dumneavoastra. Tin sa mentionez ca experienta mea in domeniu se rezuma doar la cunostintele acumulate pe bancile facultatii dar dorinta de a excela in domeniul financiar si de a ajunge in viitor un bun manager ma indeamna sa sper la o posibila angajare intr-o banca de un real succes ca a dumneavoastra.Doresc sa ma prezint la un eventual interviu pentru a-mi expune calitatile si de a prezenta ce fel de persoana sunt. Va mutumesc anticipat. Cu stima si respect Andrei Ovidiu

spirache lenuta
11 Nov 2007

STIMATA DOMN STIMATA DOAMNA/STIMATE DOMN DORESC ANGAJAREA IN BANCA DUMNEAVOASTRA PE POST DE CASIER INCEPIND CHIAR DIN ACEASTA LUNA.MENTIONEZ CA AM LUCRAT IN DOMENIU TIMP DE 20 ANI,NU AM AVUT ABATERI DISCIPLINARE , NU AM FOST SANCTIONATA NICI O DATA SI AM UN CAZIER CURAT.SUNT O PERSOANA MUNCITOARE,ONESTA,REZISTENTA LA STRES.AM LUCRAT IN B.C.R. PE POST DE CASIER. -ANI DE ACTIVITATE 1987-2007 CASIERIE,2000-2007 CASIER GHISEU. STUDII-BACALAUREAT SI ABSOLVIREA SCOLI POSTLICEALE FINANTE CONTABILITATE A.D.XENOPOL.DIN B.C.R.AM PLECAT DIN MOTIVE PERSONALE ACUM DOUA LUNI. VA MULTUMESC PT.TIMPUL ACORDAT SI ASTEPT UN RASPUNS FAVORABIL.

Ilie Nicusor
16 Nov 2007

Stimate domn,am terminate facultatea de contabilitate si informatica de gestiune,acum sunt pe ultimul semestru al masteratului cu profilul management financiar bancar si lucrez pe un post de consultant vanzari unde fac si rate cu mai multe banci,ma intereseaza si pe mine angajarea in cadrul banci dumneavoastra pe un post de consultant credite sau casier avand experienta in aceste domenii,Va multumesc.

mariana dragomir
19 Nov 2007

Stimata doamna,stimate domn,doresc sa lucrez in banca dumneavoastra deoarece am colege cu care am lucrat si am aflat ca totul este ok din punct de vedere organizatoric,ceea ce m-a facut sa apelez la acest forum.In prezent lucrez tot intr-o banca pe post de Ofiter Tranzactii Clienti(teller).La actalul loc de munca ma nemultumeste organizarea.Nu stii ce sa faci mai repede casierie,front office sau back office.Vreau ceva organizat nu asa cum este aici.Am 3 ani de experienta bancara,si ultimul an al facultatea de finante si banci Spiru Haret.Va multumesc.

staicu cristina
20 Nov 2007

doresc sa lucrez in cadrul firmei dumneavoastra pe postul de casier deoarece am mai lucrat pe un post similar acestuia.numarul de telefon la care pot fi contactata este :0744789247

Lungu Lucian
21 Nov 2007

Stimat(a)Domn Doamna Va contactez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul companiei dumneavoastra .Am absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune din cadrul Universitatii George Bacovia Bacau -2005 In prezent lucrez in cadrul D.G.F.P Bacau - Administratia Finantelor Publice Onesti ca inspector asistent , in cadrul serviciului de colectare si executare silita persoane fizice.(vechime 6 ani).Avand in vedere faptul ca am acumulat o oarece experienta in relatia cu, contribuabilii precum si dorinta de a lucra intr-un mediu concurential ma fac apt de a solicita un job in cadrul firmei condusa de dumneavoastra .Numarul de telefon la care pot fi contactat este :0742166848. Va multumesc!

BOBOICEANU ANA - MARIA
21 Nov 2007

STIMAT(A) DOMN/ DOAMNA VA CONTACTEZ IN LEGATURA CU CU POSIBILITATEA DE ANGAJARE IN CADRUL INSTITUTIEI DUMNEAVOASTRA . CONSIDER CA AM CUMULAT EXPERIENTA NECESARA PENTRU A-MI INCEPE CARIERA IN DOMENIUL BANCAR . AM ABSOLVIT FACULTATEA DE STIINTE ECONOMICE -SECTIA - FINANTE - BANCI , FACULTATE DE ECONOMIE SI ADMINISTRAREA AFACERILOR , SPECIALIZAREA MANAGEMENT FINANCIAR - BANCAR . IN PERIAODA 2001-2004 AM OCUPAT FUNCIA DE CONTABILA LA SC ANCAFLORY SRL , IANUARIE 2007- OCTOMBRIE - 2007 CASIERA LA SC SAMANDAG SRL , OCTOMBRIE 2007- PREZENT ECONOMISTA LA SC VOIEVODUL SRL. VA MULTUMESC ANTICIPAT SI DACA O SA CONSIDERATI CA INDEPLINESC CERINTELE SOLICITATE DE DUMNEAVOASTRA VA ROG SA MA CONTACTATI LA NUMARUL DE TELEFON: 0741071821.

Mariana Mos
21 Nov 2007

BUNA SEARA, SUNTETI O BANCA IN PLINA DEZVOLTARE, VA FELICIT. EU SUNT UN CONSILIER CREDITE CLIENTI PERSOANE JURIDICE LA C.E.C. S. A. SUCURSALA ORADEA. AM PREGATIREA SI EXPERIENTA BANCARA NECESARA, DORESC SA FAC PARTE DIN ECHIPA BANCII PIRAEUS. RAMANE SA DORITI SI DUMNEAVOASTRA. PENTRU A NE CUNOSTE MAI BINE PO FI CONTACTATA LA TEL: 0748/137198 CU STIMA SI RESPECT, MOS MARIANA

POPESU DANIELA
22 Nov 2007

Curriculum vitae Informatii personale Nume/Prenume Daniela-Alexandra Popescu Adresa: -stabil - Str.Nicolae Titulescu, Bl.16,Sc.1,Et.7,Ap.26,TG-JIU, GORJ, Romania Str.Paduroiu, Nr. 3, Bl.B25,Sc.1,Et.5,Ap.22,Sector 4,BUCURESTI, Romania Telefon 031.412.03.81 Mobil 0766.498.702 Email - Nationalitate Romana Data nasterii 1986-10-17 Sex Feminin Experienta profesionala Perioada Postul ocupat Principalele activitati si realizari Numele si adresa angajatorului Domeniu de activitate Descrierea companiei 2007-06 <> prezent Functionar Economic FINANCIAR-CONTABIL MIDOCAR LESING IFN SA, BUCURESTI Firma are sub 10 angajati. Educatie si formare Perioada Anul de studiu : 3 Institutie Universitatea "Spiru Haret" BUCURESTI Facultatea Specializarea Perioada Institutie Finante si Banci Finante &#8211; Banci 2001<>2005 Grup Scolar &#8220;Gheorghe Magheru&#8221; TG-JIU Specializare Electronica Aptitudini si competente personale Limbi straine cunoscute Engleza - Vorbit: Avansat, Citit: Avansat, Scris: Avansat Franceza - Vorbit: Incepator, Citit: Incepator, Scris: Incepator Competente si aptitudini Abilitate de a fixa si pastra cunostinte, acuratetea actiunilor, inteligenta sociala. Hobby Turism/Excursii, Muzica, Literatura, Divertisment, Sport, Intalniri/Comunicare Permis de conducere Am permis de conducere categoria : B Alte informatii Mobilitate Sunt dispusa sa-mi schimb resedinta in tara si in strainatate. Sunt dispusa sa fac calatorii de afaceri peste 50% din timpul de serviciu.

florentina vasile
22 Nov 2007

Florentina Vasile: 0722960343 Adresa: Stolnicul Vasile Nr.8, Bl.28, Ap.1, Sector 2 Bucuresti Mobil: 0722960343 Email: florentina_vasile01@yahoo.com OBIECTIV :acumulare de experienta profesionala,acumulare de cat mai multe cunostinte in variate domenii Postul urmarit: - Full Time Tip preferat de companie: companie in expansiune Domeniu de activitate urmarit Marketing Disponibilitate pentru calatorii de afaceri:mai putin de 30% din timpul de serviciu EXPERIENTA Ofiter Credite Persoane Juridice Firma, localitate: BancPost Bucuresti Perioada: 2007-08 <> prezent Referinte, Alte observatii: Small Business Banking(ofiter credite pers juridice si pfa) operator ghiseu universal Firma, localitate: BRD Bucuresti Domeniu de activitate: Banci Perioada: 2006-11 <> 2007-06 STUDII universitatea Spiru Haret Bucuresti (2002 - 2006), BUCURESTI Facultatea: Finante Banci Comunicari interumane, contabilitate primara, negocieri si uzante de protocol, evaluarea firmei. UNIVERSITATEA SPIRU HARET (2006 in Curs), BUCURESTI Facultatea: Marketing MASTERAT: Servicii, produse si instrumente bancare in cadrul integrarii europene. APTITUDINI buna capacitate de comunicare,prezenta agreabila,capacitate de lucru in echipa,capacitate de invatare rapida si adaptare la noi situatii,implicare in probleme. ALTELE Proiecte Practica in cadrul Bancii Comerciale Romane, perioada iunie,iulie 2004

pintilie mirela
23 Nov 2007

asi dori sa lucrez in aceasta institutie dar nu am experienta ,desi am terminat fac. de Stiinte administrative in prezent urmez masterul la finante banci in Iasi ,nu pot fi acceptata pt ca nu am experienta.Cunosc limba engleza ,limba franceza ,italiana,am cunostinte operare calculatordar nimeni nu ma angajeaza din cauza lipsei de experienta,sunt bune casierele care nu stiu in engleza cum se spune 100 $,se intrebau una pe alta la un ghiseu din Iasi.Va multumesc

anonim
29 Nov 2007

foarte multi oameni isi doresc lucreze intr-o banca, ii atrag salariile, beneficiile, etc....dar cati dintre ei sunt gata sa lucreze cu adevarat...cati dintre ei sunt dispusi sa-si petreaca toata ziua la serviciu.....cati dintre ei stiu ca trebuie sa faci totul pentru ca un client sa fie multumit...cati dintre ei sunt gata sa scotoceasaca prin legi, ordonante, norme si alte asemenea doar pentru a-i oferi clientului informatia corecta....cati dintre ei sunt gata sa-si redeschida cursurile de contabilitate bancara, management bancar, moneda si credit din facultate pentru a intelege ce se intampla cu adevarat intr-o banca......cati dintre ei pot sa fie zambitori si plini de amabilitate in fata clientului chiar daca acasa ai probleme...cati dintre ei sunt gata sa viseze in fiecare seara despre sisteme si cum pot fi imbunatatite ele......."lucrez la banca" suna frumos....dar cateodata cei de acasa sufera ca nu te vad acasa decat dimineata cand iti bei cafeaua in fuga.......prietenii nu te mai cauta ca altadata pentru ca de fiecare data cand te suna tu le spui ca ii suni putin mai tarziu ca trebuie sa termini o lucrare.....cand termini tu lucrarea este deja 22:00....cati dintre ei sunt gata sa lucreze cu adevarat si cu pasiune????

Absolvent universitate UK
30 Nov 2007

Dragi cititori, Va aduc la cunostinta faptul ca in Romania s-a inventat spaga. Cand am vrut sa ma intorc in tara mea, fiind licentiat in UK in domeniul finantelor si administratiei business-ului si cu experienta in bancile din Europa, mi s-a cerut experienta de min 1 an in ROMANIA pentru a lucra in domeniul bancar, dupa trecerea tuturor testelor de rigoare. Eh, acum stau si ma gandesc..de ce si pentru ce sa ne mai intoarcem noi intr-o societate atat de imbacsita si plina de stereotipuri? Pentru ce sa ne zbatem precum pestii pe uscat pentru a puteaa trece de conceptiile dinozaurilor indoctrinati de fostul si actualul sistem de \'excelenta\' ? De aceea, scopul meu nu este acela de a va educa, domnilor dinozauri, ci acela de a va aduce la cunostinta faptul ca pierdeti tineri valorosi, care ar putea ridica organizatia dvs. pe termen lung si in acelasi fel economia nationala. Va informez ca tineri foarte pregatiti parasesc tara pt. a munci in strainatate, acolo unde standardele sistemului bancar se respecta cu adevarat; acolo unde nu exista nepotisme si unde datul spagii si aranjamentele sunt considerate jigniri, pe langa ilegalitate. Parintii vostri au distrus Romania atunci cand v-au dat bani sa mituiti profesorii la examen. Este normal ca si voi sa folositi acelasi sistem, dar in calitate de incasatori. Rusine! Rusine! Rusine! Multumiti-va sa luati si sa dati spaga astazi, caci maine copii vostri vor trai in aceeasi mizerie creata, direct sau indirect, de dvs. Cu respect pt. oamenii cinstiti, Alex - angajat banca Londoneza.

Zoia Cizma
30 Nov 2007

Buna ziua! Ma numesc Zoia Cizma si am 27 de ani. Am experienta in croitorie de peste 10 ani. Pana anul trecut, eram coplesita de rutina de zi de zi, dar, multumita cerului, anul acesta am gasit o alternativa in viata. De 5 luni am invatat sa fac covrigi cu mac. Mai mult, dimineata ma trezesc si beau apa de izvor, caci m-am mutat la curte. Va rog sa ma credeti ca sunt foarte sanatoasa de cand am inceput sa mananc covrigi, deoarece macul este foarte gustos. Pe langa asta, viata mi s-a colorat de cand l-am cunoscut pe Ion Bocanc. Eficienta in cuplu a crescut treptat, caci mancam amandoi covrigi cu mac.Dar vai sfinte Sisoie, v-am luat cu ale mele. Dupa cum va ziceam, eu stiu sa croiesc. Am experienta in cusut dublu cu intoarcere dupa plecare in 5 timpi. Am invatat de la bunica. Ceea ce vreau sa va zic este ca as dori si eu un post la banca sau pe banca, acum cum credeti si dumneavoastra ca-i de cuviinta. Sa stiti ca am experienta bogata. Am tot vopsit banci la viata mea, dar sa vedeti cand se asezau astia cu fundul pe ele de se lua vopseaua si ramanea urma de trebuia sa intervin din nou. Dar niciodata nu m-am plans caci sunt o fire eficienta. Eficacitatea mea isi are izvor in ambitie. Bunicul era asa..imi amintesc cand eram mica..s-a certat odata cu militia..si nu a tacut, asa era el de ambitios ca i-a tras tovarasu\\\' militean un glont in cap pana la urma. Dar de, ce sa ii faci, macar sa ii seman eu pe jumatate. Cum va ziceam, sunt o fire foarte combatanta. Asta imi aminteste de bunica..era odata la izvor si a venit ursu\\\' sa bea apa. Instinctiv, bunica i-a aplicat o lovitura la coaste, demonstrand cat este de agila, chiar la anii ei..de\\\'..s-a luptat ea vitejeste si pana la urma a mancat-o ursu\\\'. Sper sa nu ma intalnesc si eu cu necioplitul ala ca nu stiu ce ii fac. Dar, va rog sa nu va faceti griji, era doar ca sa va demonstrez faptul ca provin dintr-o familie demna de competitivitate, caracteristica ce-mi sade in ADN. Trecand peste asta, vreau sa va revunosc ca sunt o persoana cu gusturi la imbracaminte. Mde\\\', cand coci covrigi hainele prind un gust si-un miros asa placut, mai ales daca adaugi niscaiva mac. Dar vai..va rapesc timpul. Domle\\\' director, ceea ce vreau sa va zic eu este ca as vrea sa imi depun si eu un dosar in legatura cu CV. Imi place ca in lumea bancara se umbla inca cu termeni din strabuni. Bunica m-a invatat si pe mine sa CV. Hai domle\\\' ca stiu si eu sa Coc Vinete, ce dumniezeii matii\\\'!! Hopa, ma scuzati, dar este doar o expresie familiala. O folosim eu si cu barbat\\\'miu cand ne ciomagim frecvent prin casa. In general dupa ce imi da cu parul in cap lesin, dar ma trezesc dimineata ca latra cainii si urla vacile. Vaii, dar domnule, sa va dau niste lapte de vaca, ca tot veni ea vorba. In fine, domnule director de resurse urbane, eu Zoia Cizma, fiica lui Grohaila Saveta si Cizma Mitica, actuala sotie a lui Ion Bocanc, declar urmatoarele: vreau sa lucrez ca mangager in cadrul bancilor din localitatea dvs. Cer salariu motivant ca de nu te motivez eu tu\\\'tzi \\\'mniezaii lu\\\' tactu de corupt... ehaaa..ma scuzi dom\\\'le dar asa trebuie sa vorbesti cu oamenii in ziua de azi ca sa inteleaga ce vrei..deci vreau si o camera unde sa dorm eu cu Bocanc, caci noi stam departe de parc..si sa fie vopseaua proaspata, sa nu ma chinui si da-mi dom\\\'le o pensula, zgarcitu\\\' dracu. Dom\\\'le nu te supara, asa se zice la oameni sa ii motivezi. Acum, sperand ca m-am facut inteleasa si ca nu va trebui sa imi folosesc mostenirea de la bunica sa va conving, vreau sa semnez contr..aoileu m-am cacat pe mine...Ioaaaneeeee !!! Unde-i domn\\\'e buda ca iti spoiesc peretii..!!

Cocos Mare
30 Nov 2007

MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

VITAN DANIELA
30 Nov 2007

AM TERMINAT FACULTATEA DE STIINTE ECONOMICE,SPECIALIZAREA :FINANTE-BANCI. AS DORI SA LUCREZ IN CADRUL COMPANIEI D-VOASTRA. MENTIONEZ;PENTRU SLATINA 0746552333

BAJDAN AGORA
2 Dec 2007

BAJDAN AGORA Tel.: 0726865414 / 0314114991 Domnule Director, Vã contactez în legãturã cu posibilitatea de angajare în cadrul grupului dumneavoastrã bancar. Îmi doresc sã lucrez într-un mediu profesional, care sã-mi permitã sã mã afirm. Fiind o persoanã deschisã, inteligentã ºi perseverentã, îmi este uºor sã mã integrez într-o echipã de lucru. Am absolvit Facultatea de ªtiinþe Economice în anul 2005, secþia Relatii Economice Internationale iar în prezent urmez cursurile postuniversitare, specializarea Management Financiar Bancar, in cadrul Universitatii Romano-Americanã. Mi-ar face mare plãcere sã-mi oferiþi oportunitatea unui interviu pentru a vã convinge cã sunt o persoanã de care aveþi nevoie. Cu stimã, Bajdan Agora

Dinu Florentina
11 Dec 2007

INFORMATII PERSONALE Nume Dinu Florentina Adresa - domiciliu: Comuna Brane&ordm;ti, str. Slt. Petre Ionel nr. 133, Judetul Ilfov Telefon 0727.794.899 Fax - E-mail mitzadulcika@yahoo.com Nationalitate romana Data nasterii 10 iulie 1984 EXPERIENTA PROFESIONALA &#8226; Date (de la &#8211; la) 15. 02. 2005 &#8211; in prezent &#8226; Denumirea si sediul firmei SC INTERCONT SRL &#8226; Tipul activitatii sau afacerii domeniu comercial &#8226; Ocupatia si functia lucr&atilde;tor comercial &#8226; Activitate principala si responsabilitati - EDUCATIE SI PREGATIRE &#8226; Date (de la &#8211; la) 1999 &#8211; 2003 Liceul teoretic &#8216; Traian Lalescu&#8217; Branesti Judetul Ilfov 2005 &#8211; prezent Facultatea de Finan&thorn;e B&atilde;nci din cadrul Universit&atilde;&thorn;ii SPIRU HARET &#8226; Domeniul de pregatire finan&thorn;e - banci &#8226; Diplome obtinute - atestat profesional ajutor programator PC &#8226; Nivelul in clasificarea nationala Invatamant superior APTITUDINI SI COMPETENTE PERSONALE Obtinute in cursul activitatii dar la care nu exista certificate si diplome oficiale. LIMBA MATERNA romana LIMBI STRAINE engleza &#8226; Citit f bine &#8226; Scris bine &#8226; Vorbit bine APTITUDINI SI COMPETENTE SOCIALE abilitate, lucru in echipa, capacitate de sinteza, seriozitate APTITUDINI SI COMPETENTE ORGANIZATORICE - APTITUDINI SI COMPETENTE TEHNICE - utilizare computer, programe : Word, Excel, Internet Explorer PERMIS DE CONDUCERE AUTO Categoria B din 18.12.2006 Data 11.12.2007

PARASCHIV MARIETA
18 Dec 2007

Stimat(a) Domn/Doamna Va contactez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul institutiei dumneavoastra. Am absolvit Colegiul Universitar de Stiinte Economice,sectiunea Gestiune Bancara,iar in prezent sunt studenta in ultimul an la Facultatea de Stiinte Economice,sectiunea Finante Banci.As dori foarte mult,atunci cand veti veni in Dr Tr Severin sa ma contactati pentru interviu la nr. de tel.0720892814. Va multumesc anticipat.

mihaela
3 Jan 2008

Lucrez in domeniul bancar de peste 15 ani.Am avut multi elevi pe care i-am invatat tot ce stiu si care mai devreme sau mai tarziu au migrat sau au ajuns directori.Multi dintre ei ma intrebau de ce nu aplic pentru pozitia de Director,dar sincer nu ma interesa.L a un moment dat mi-am dat seama ca tot ceea ce eu fac in acest departament este mai bine zis o functie de manager operatiuni dar fara post.Am hotarat atunci sa aplic pentru director dar mi s-a spus: "Esti foarte buna pe operatiuni,ma bucur ca esti alaturi de noi insa imi pare rau sa-ti spun ca daca nu ai facut si vanzari nu poti fi director,asa ca va trebui mai intai sa faci vanzari.Am inteles si am asteptat sa fiu trecuta pe un post de consilier asa cum mi s-a promis,dar au trecut 6 luni.

FRANCULESCU CLAUDIA
6 Jan 2008

LOAQC

FRANCULESCU CLAUDIA
6 Jan 2008

In atentia departamentului Resurse umane Stimate(a)Domn/(Doamna), Ma numesc FRANCULESCU CLAUDIA din DR.TR.SEVERIN si va contactez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul sucursalei ce se va deschide in DR.TR.SEVERIN.Sunt interesata de orice pozitie vacanta in cadrul institutiei dvs. fiind potrivita cu educatia si obiectivul meu de cariera.Am absolvit Facultatea de stiinte economice din Craiova-specializarea :Managementul intreprinderii.Am lucrat la SC. LEONARDO SRL.in functia de lucrator comercial,iar in prezent sunt director de vanzari la SC. MEDIPLANT SRL. In speranta ca voi putea detalia mai multe despre mine si activitatea mea astept cu interes o intalnire cu un reprezentant al institutiei dvs. Ma puteti contacta la nr./0740755060. Va multumesc! Data 06-01-2008 Cu stima, FRANCULESCU CLAUDIA

FRANCULESCU CLAUDIA
6 Jan 2008

In atentia departamentului Resurse umane Stimate(a)Domn/(Doamna), Ma numesc FRANCULESCU CLAUDIA din DR.TR.SEVERIN si va contactez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul sucursalei ce se va deschide in DR.TR.SEVERIN.Sunt interesata de orice pozitie vacanta in cadrul institutiei dvs. fiind potrivita cu educatia si obiectivul meu de cariera.Am absolvit Facultatea de stiinte economice din Craiova-specializarea :Managementul intreprinderii.Am lucrat la SC. LEONARDO SRL.in functia de lucrator comercial,iar in prezent sunt director de vanzari la SC. MEDIPLANT SRL. In speranta ca voi putea detalia mai multe despre mine si activitatea mea astept cu interes o intalnire cu un reprezentant al institutiei dvs. Ma puteti contacta la nr./0740755060. Va multumesc! Data 06-01-2008 Cu stima, FRANCULESCU CLAUDIA

Dana
8 Jan 2008

Mi-ar placea sa fac parte din echipa Piraeus Bank( Cluj-Napoca). Am 10 ani de experienta in creditare persoane fizice...

VALENTIN
28 Jan 2008

Am inteles ca se va deschide o noua agentie in orasul Focsani. Lucrez in sistemul bancar de 9ani. Daca va pot fi de folos cumva, va stau la dispozitie.

Rusu Nicu Marian
13 Feb 2008

Buna ziua.Numele meu este Rusu Nicu Marian,sunt student in an terminal la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor Babes Balyai Cluj-Napoca.Doresc lucrez intr-o banca in dezvoltare pe teritoriul romaniei deoarece consider ca este o oportunitate imensa pentru toti angajatii in a pune bazele unei institutii bancare profesionale care cere implicare,creativitate,seriozitate si mai ales munca. Este domeniul in care doresc sa profesez si incerc si de zi sa intru in acest camp al muncii fascinant. Daca sunteti interesat de serviciile mele va rog contactati-ma la numarul de telefon: 0744982948

ionescu maria ramona
4 Mar 2008

Va contactez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul bancii dumneavoastra deoarece doresc sa imi desfasor activitatea si sa dovedesc calitatile mele .Am terminat Informatica la Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca si sunt la Facultatea Finante Banci-Spiru Haret, Ploiesti. Lucrez la o banca la credite pe persoane fizice ( 4 luni ). Mi-ar placea sa fac parte din echipa Piraeus Bank ( Ploiesti ).va multumesc si astept sa ma contactati.tel:0720431519

martin cristina
14 Mar 2008

sunt din onesti si doresc angajare la banca dv. pentru un post de casier. sunt studenta anul I la facultatea de stiinte economice Danubius Galati , specializare economia comertului ,turism si servicii si am calificare in domeniul contabilitatii

MANTA MONICA
17 Mar 2008

Buna Ziua! Sunt din Botosani si lucrez in domeniul bancar de aproximativ 2 ani,fiind interesata de acest domeniu am citit multe articole despre Millenim Bank si despre evolutia rapida pe care o are pe piata bancara din Romania. Mi-ar placea sa fac parte din echipa d-voastra, momentan detin un post de ofiter tranzactii clienti, dar timp de 1 si 6 luni am fost ofiter de compensare. In speranta ca anuntul meu va prezenta interes puteti sa ma contactati pe mail.Va multumesc.

MANTA MONICA
17 Mar 2008

Buna Ziua! Sunt din Botosani si lucrez in domeniul bancar de aproximativ 2 ani,fiind interesata de acest domeniu am citit multe articole despre Millenim Bank si despre evolutia rapida pe care o are pe piata bancara din Romania. Mi-ar placea sa fac parte din echipa d-voastra, momentan detin un post de ofiter tranzactii clienti, dar timp de 1 si 6 luni am fost ofiter de compensare. In speranta ca anuntul meu va prezenta interes puteti sa ma contactati pe mail.Va multumesc.

Grigore Alina-Elena
19 Mar 2008

Buna ziua! Sunt din Iasi si lucrez in domeniul bancar de aproximativ jumatate de an...mi-ar placea sa fac parte din echipa dumneavoastra...Va multumesc!!

ion georgiana alina
20 Mar 2008

Buna ziua!Ma numesc Ion Georgiana Alina ,sunt studenta in anul II la Universitatea Romano Americana ,facultatea de Relatii Comerciale si Financiar Bancare Interne si Internationale.Imi doresc sa lucrez intr-un mediu profesional care sa-mi ofere sansa sa ma afirm.In speranta ca anuntul meu va prezenta interes puteti sa ma contactati pe mail.Va multumesc.

DIACONU IRENA
25 Mar 2008

Stimati Domni, Va rog sa imi transmiteti via e-mail daca se va deschide o filiala a bancii Dvs. in orasul Campulung Muscel. Daca raspunsul este afirmativ unde se poate expedia CV-ul. Cu deosebit respect, Irena Diaconu

Popa Marius Eduard
8 Apr 2008

Buna ziua ! Ma numesc Popa Marius si sunt student anul 2 la Universitatea Titu Maiorescu , Facultatea de Stiinte Economice la sectia de contabilitate si informatica de gestiune , am 7 ani de experienta in domeniul bancar : 2001-2007,BCR Suc. Urziceni, iar din 19 iulie 2007 pana in prezent lucrez la Banca Transilvania din acelasi oras.La ambele banci am lucrat pe postul de operator bancar ( casier ) ,. As dori sa incep colaborarea cu firma dumneavoastra de indata ce se deschide o agentie sau sucursala in orasul Urziceni. Va multumesc anticipat !

daniela badiu
8 Apr 2008

BADIU DANIELA CAMPULUNG MUSCEL STR. PICTOIR GRIGORESCU nr. 8 bl. D, et. 3, ap. 24. Telefon 0740064944 e-mail olteanubadiudaniela@yahoo.com Data nasterii : 12.06.1967 Stare civila : casatorita -STUDII: LICEUL AGROINDUSTRIAL Curtea de Arges -Diploma de bacalaureat Univesitatea SPIRU HARET (contabilitate si informatica de gestiune)-in curs- an II de studiu -EXPERIENTA PROFESIONALA -08.1986-07.1988 -Contabil de ferma la C.A.P. SCHITU GOLESTI Cursuri de perfectionare 1987 -CONTABIL FERMA 07.1988-04.1989 -Agent de asigurari A.D.A.S. Agentia Cimpulung -04.1989-06.2005 - EXPLOATAREA MINIERA CIMPULUNG -OPERATOR STATIE CALCUL -OPERATOR SALARII Cursuri de perfectionare 1989 FIO-Operare echipamente Prelucrarea primara a datelor -14.06.2005- DISPONIBILIZAT la cerere ORDONANTA DE GUVERN Nr. 8/2003 Cursuri de perfectionare 2005 Tehnician securitate si sanatate in munca -11.2005-12.2005 TEHNICIAN PROTECTIA MUNCII S.C. PROCO LEGNO ROMITAL -01.01.2006 -SOMER -02.10.2006 student UNIVERSITATEA SPIRU HARET Facultatea de Contabilitate si Finante specializarea : Contabilitate si Informatica de gestiune -ABILITATI - cunostinte de operare PC (Word, Excel) lb. engleza &#8211; bine lb. germana-mediu lb. Franceza-mediu lb. Italiana-bine -APTITUDINI -constiinciozitate profesionala, simt organizatoric, adaptabilitate la nou , -HOBBY - lectura,muzica, -RECOMANDARI - furnizate la cerere.

IONICA LAURENTIU
9 Apr 2008

Va contactez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul bancii dumneavoastra deoarece doresc sa imi desfasor activitatea si sa dovedesc calitatile mele .Sunt student anul II-specialiatea contabilitate si informatica de gestiune-Spiru Haret, Braila. Lucrez momentan in Bucuresti Mi-ar placea sa fac parte din echipa Piraeus Bank ( Braila ).va multumesc si astept sa ma contactati.tel:0723654783.Doresc sa stiu unde pot trimite CV meu pentru amanunte ce tin de cariera profesionala

Alina
13 Apr 2008

Buna ziua! Sunt studenta an terminal Cluj Napoca si as dori sa ma alatur colectivului dvs. Va multumesc!

nicula alina georgiana
18 Apr 2008

Buna ziua, Ma numesc Alina Nicula Georgiana, am 24 ani,locuiesc in C-lung Muscel,am studiile definitivate si v-am contactat in vederea unei colaborari de lunga durata la Banca d-voastra din orasul C-lung Muscel deoarece intentionez sa ma stabilesc definitiv in acest oras.In prezent lucrez in domeniul financiar in cadrul companiei General Electric-Estima Finance din Bucuresti si detin functia de Customer Service Officer.Imi place sa lucrez cu publicul, posed cunostiinte PC,excel,word,paint,outlook,etc. Sunt o persoana pozitiva, comunicativa si-mi place sa invat lucruri noi.Daca aveti nevoie de oameni eficienti si dornici sa se afirme va rog contactati-ma in vederea unui eventual interviu.Astept raspunsul dumneavostra. Va multumesc!!!

ONESCU ROXANA CARMEN
21 Apr 2008

Buna ziua, Ma numesc Onescu Roxana , am 24 de ani, locuiesc in Campulung Muscel, am absolvit Universitatea Stiinte Economice, profil Finante-Banci.In prezent lucrez la Radio-Televiziunea Alpha TV.Sunt o persoana comunicativa, posed cunostinte PC, dornica de a lucra in cadrul companiei dumneavoastra.In speranta ca anuntul meu va prezenta interes va rog sa ma contactati in vederea unui eventual interviu. Va multumesc.

Lado Iuliana
22 Apr 2008

Stimata Doamna / Domnule Director Resurse Umane, Sunt studenta in anul II al Universitatii Lucian Blaga din Miercurea Ciuc la FF Specializarea Management si imi doresc foarte mult sa lucrez in cadrul bancii dumneavoastra..Momentan lucrez ca functionar economic la intreprindere privata, dar dorinta mea ma indeamna sa sper la o posibila angajare in intr-o banca de un real succes ca a dumneavoastra.Doresc sa ma prezint la un eventual interviu pentru a-mi expune calitatile si de a prezenta ce fel de persoana sunt. Va mutumesc anticipat. Cu stima si respect Lado Iuliana

Banica Petre
25 Apr 2008

Buna ziua. Sunt student la Facultatea de Management Finaciar Contabil, sunt din Bucuresti,am 32 de ani si 15 ani experienta in domeniul auto. In momentul de fata desfasor activitatea int-o companie de distributie destul de cunoscuta pe piata si fac parte dintr-o echipa de trei tehnicieni auto, echipa ce intretine un parc auto de aproximativ 450 de autovehicule. Pana in momentul de fata nu am avut nici un contact in domeniul bancar iar pentru mine un accept din partea dumneavoastra conform expierientei mele acumulata ar fi ca o provocare. Totodata doresc daca se poate sa imi spuneti si mie telefonic la numarul 0723.670.842 sau la adresa de mail de mai sus unde pot trimite un CV cu mai multe date. Va multumesc.

petre ana
5 May 2008

As dori salucrez la dvs in banca prezent lucrez la banc post

Buica Beatrice
8 May 2008

Stimate Domnule/Doamna, Va rog sa imi permiteti sa va prezint candidatura mea pentru unul din posturile vacante care le veti avea in institutie,. de care am luat la cunostinta cu interes prin intermediul internet-ului. Pe parcursul intregii mele activitati profesionale am avut ocazia sa imi valorific cu succes calitatile profesionale, manageriale de decizie si actiune. Deoarece am absolvit la Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune, Academia de Stiinte Economice Bucuresti, consider ca, in 20 de ani de experienta in domeniul contabilitatii, completati cu 4 ani de studentie, am acumulat multe cunostinte in drept, economie, management, si finante pe care astept cu nerabdare sa le pun in practica. Sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobandite in experienta mea , responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea profesionala in domeniul economic. Mi-as dori sa am sansa de a lucra alaturi de dumneavoastra unde as putea sa-mi pun in evidenta capacitatile intelectuale si experienta acumulata pentru a indeplini sarcinile si scopurile companiei cat si pentru dezvoltarea carierei mele. Daca veti considera ca motivatia si calificarea mea sunt oportune pentru obtinerea unui loc in cadrul companiei dumneavoastra sunt disponibila in orice moment pentru a fi contactata in vederea discutarii detaliilor unei posibile colaborari. Telefon: 0726212761 Cu deosebita consideratie, Buica Beatrice

Carla Ungureanu
20 May 2008

STIMATA DOAMNA \ DOMNULE DIRECTOR RESURSE UMANE, , Sunt absolventa a Facultatatii de Stiinte Economice &#8220;Lucian Blaga&#8221; de la Sibiu, specializarea Finante Banci. Intrucit compania pe care o conduceti este pe cale de extindere, doresc sa-mi exprim interesul pentru un post vacant in cadrul bancii dumneavoastra ( in localitatea Hunedoara ), aflandu-ma in cautarea unor noi oportunitati profesionale. . Bazandu-ma pe abilitatea si experienta acumulata in anii de munca si in facultate, de comunicare buna cu colegii de serviciu , as fi interesata sa lucrez intr-o companie de anvergura bancii dumneavoastra, asigurandu-va ca voi putea face fata atributiilor specifice unui post. Mi-as dori sa am sansa de a lucra alaturi de dumneavoastra ,sa ofer detalii despre experienta si calificarile mele si veti observa ca sunt o persoana dedicata muncii , care are energia necesara pentru a face fata unor situatii inedite . Astept un raspuns , va asigur de toata consideratia mea . Cu respect, CARLA UNGUREANU

duroi virginia
21 May 2008

Stimate Domnule/Doamna, Va adresez aceasta Scrisoare de Intentie ca raspuns la anuntul dumneavoastra pentru posturile vacant pe care il aveti in institutie in orasul Campulung muscel sau Pitesti. Deoarece am absolvit la Facultatea de Stiinte Economice ,Juridice si Administrative, Universitatea din Pitesti, consider ca, in anii de studentie, am acumulat multe cunostinte in economie, contabilitate, informatica pe care astept cu nerabdare sa le pun in practica. Sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobandite in experienta mea, responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea profesionala in domeniul economic. Mi-as dori sa am sansa de a lucra alaturi de dumneavoastra unde as putea sa-mi pun in evidenta capacitatile intelectuale si experienta acumulata (conform CV anexat) pentru a indeplini sarcinile si scopurile companiei cat si pentru dezvoltarea carierei mele. Daca veti considera ca motivatia si calificarea mea sunt oportune pentru obtinerea unui loc in cadrul companiei dumneavoastra sunt disponibila in orice moment pentru a fi contactata in vederea discutarii detaliilor unei posibile colaborari. Daca veti considera ca motivatia si calificarea mea sunt oportune pentru obtinerea unui loc in cadrul companiei dumneavoastra sunt disponibila in orice moment pentru a fi contactata in vederea discutarii detaliilor unei posibile colaborari. Tel-0721286524 email lilisor83@yahoo.com Va multumesc, DUROI VIRGINIA.

AMALIA SIMA
26 May 2008

Va contactez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul companiei dumneavoastra. Lucrez in sistemul bancar -functia ofiter tranzactii clienti. Astept raspunsul dumneavoastra in legatura cu posturile vacante (Curtea de Arges)

someone
4 Jun 2008

mama ce dobitoci de oameni .. :)), si mai vreti sa activati intr-o banca..cum sa puneti voi aici detalii despre voi.. chiar credeti ca va baga cineva in seama.. :))

RODICA C.
27 Jun 2008

Buna ziua,sunt casier si studenta anul II la drept .As dori sa lucrez alaturi echipa PIRAEUS BANK-Ialomita

Badiceanu Isabela
17 Jul 2008

Domnule Director Va rog sa-mi oferiti posibilitatea de a va inainta scrisoarea de solicitare de angajare in cadrul uneia din sucursalele bancii,de preferinta in jud.Prahova,SInaia -Azuga-Campina. Telefon 0763663411 E-mail: isabelabadiceanu@yahoo.com Domiciliu:Azuga,str Postavariei nr 7 B ,PH Resedinta:Brebu ,str Sora nr 467 ,PH Cu respect si incredere, Badiceanu Isabela

Grigore Ana Maria
28 Jul 2008

Ma bucur ca am ocazia sa va scriu si ca in orasul Urziceni s-a deschis o sucursala a bancii dumneavoastra!Imi doresc foarte mult sa fac parte din aceasta echipa pe care o consider responsabila,serioasa!Imi exprim dorinta de a participa la un interviu si de a fi angajata la sucursala din orasul Urziceni si as aprecia daca mi-ati pune la dispozitie un numar de telefon de la aceasta sucursala! Va multumesc pentru timpul acordat!

csilla
8 Sep 2008

Domnule Director Va rog sa_mi oferiti posibilitatea de a va inainta scrisoarea de solicitare de angajare in cadrul uneia din sucursalele bancii de preferinta jud cluj CLUJ NAPOCA CU RESPECT GYURKA CSILLA

csilla
8 Sep 2008

Domnule Director Va rog sa_mi oferiti posibilitatea de a va inainta scrisoarea de solicitare de angajare in cadrul uneia din sucursalele bancii de preferinta jud cluj CLUJ NAPOCA CU RESPECT GYURKA CSILLA TEL 0740040914

GOI FLORINA CLAUDIA
8 Sep 2008

adresez aceasta Scrisoare de Intentie ca raspuns la anuntul dumneavoastra pentru posturile vacant pe care il aveti in institutie in orasul CURTEA de ARGES SAU PITESTI Deoarece am absolvit la Facultatea de Management laUniversitatea Ecologica Bucuresti,spesialitatea Finante-Banci consider ca, in anii de studentie, am acumulat multe cunostinte in economie, contabilitate, informatica pe care astept cu nerabdare sa le pun in practica. Sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobandite in experienta mea, responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea profesionala in domeniul economic. Mi-as dori sa am sansa de a lucra alaturi de dumneavoastra unde as putea sa-mi pun in evidenta capacitatile intelectuale si experienta acumulata ,in functia mea de operator calculator, pentru a indeplini sarcinile si scopurile companiei cat si pentru dezvoltarea carierei mele. Daca veti considera ca motivatia si calificarea mea sunt oportune pentru obtinerea unui loc in cadrul companiei dumneavoastra sunt disponibila in orice moment pentru a fi contactata in vederea discutarii detaliilor unei posibile colaborari. Tel-0727382336 email meroclaudia@yahoo.com cu stima GOI FLORINA CLAUDIA

RODICA C.
23 Sep 2008

doresc sa lucrez in firma dumneavoastra in functia de casier.Cui trebuie sa ma adresez pentru sucursala ialomita

BAICEA CRISTINA
2 Oct 2008

SUNT STUDENTA ANUL 2 LA FACULTATEA DE CONTABILITATE,RELATII FINANCIAR BANCARE SI VALUTARE,INTERNE SI INTERNATIONALE,DIN CADRUL UNIVERSITATI''TEHNOECONOMIA EUROPEANA'ACADEMIA DE TEHNOECONOMIE SI COOPERARE ROMANO-AMERICANA.AS DORI SA INCEP UN STAGIU DE PRACTICA IN BANCA DUMNEAVOASTRA,DEOARECE IMI DORESC SA DEZVOLT O CARIERA PROFESIONALA IN DOMENIUL BANCAR.MA PUTETI AJUTA?MULTUMESC

neacsu laura
10 Oct 2008

Buna!sunt studenta in anu 2 la Univ.Spiru Haret,specializarea:finante si banci.In prezent nu am deloc experienta dar pot invata repede.As dori sa lucrez in cadrul acestei firme sau in cadrul oricarei firme .Ma puteti ajuta?sg lucru este ca vreau si sunt nevoita sa gasesc un post in c-lung muscel.Dak credeti ca ma puteti ajuta astept relatii la id_ul lary_nle.multumesc

stancea denisa
21 Oct 2008

doresc angajarea in firma dumneavoastra.cui trebuie sa maadresez pentru sucursala din curtea de arges.am experienta si sunt absolventa a facultati de finante banci

PURICICA
27 Oct 2008

Doresc sa lucrez in cadrul bancii dumneavoastra in functia de casier.ce conditii trebuie sa indeplinesc si cui trebuie sa ma adresez.

loredana bc.
23 Feb 2009

as dori sa lucrez pentru un post de casier,numarator din cadrul companiei dumneavoastra vreau sa-mi dezvolt cariera intr-o activitate bancara

Dumitru Elena
26 May 2009

Buna ziua! Doresc ocuparea unui post in cadrul companiei dumneavoastra. Va multumesc!

CHIRIAC GEANI DANUT
10 Jul 2009

CHIRIAC GEANI DANUT ADRESA: Alee Parcului 11B/61 Onesti TEL: 0744539254 CURRICULUM VITAE Date personale: Data nasterii 16.aug.1970 Stare civila casatorit Nationalitate romana Religie ortodox Permis de conducere categoria B Studii: Liceul Industrial nr.4 1985 - 1998 Experienta Profesionala: - din 2008 - prezent, ocup functia de administrator cont la Banca Comer- ciala Carpatica, unde efectuiez ur- matoarele operatiuni: plati-incasari constituiri si lichidari de depozite,de- contari, schimb valutar, W.U.,ali- mentari de ATM-uri. Tin locul sefului de Tezaur -Casierie cind acesta nu este disponibil,coor- donand personalul si numerarul din Casieria Centrala. - din 02.12.2004 pana in 2008, am ocupat functia de casier tinand lo- cul sefului de Tezaur-Casierie cand acesta nu era disponibil.Efectuam urmatoarele operatiuni : plati-incasari pf.-pj. schimb valutar constituiri si lichidari de depozite si certificate pf.-pj. numararea, trierea si impachetarea numerarului existent in Casieria Centrala, conform nor- melor BNR.,remitere numerar. - din 2000-2004 am ocupat functia de casier la Banc Post. - Pregatesc personalul din cadrul bancii pentru prevenirea acciden- telor de munca, conform normelor de Protecta si Securitatea Muncii. Cursuri de pregatire profesionala: 2007 - "Tehnici de vanzare a produ- selor si serviciilor". 2007 - "Protectia si Securitatea in Munca"( diploma de calificare). 2008 - "Promovarea serviciului W.U."- Banca Romaneasca. Limbi straine: germana - nivel mediu Aptitudini: - Abilitati de comunicare pentru lu- cru in echipa; - Adaptabilitate facila la conditii de stres; - Seriozitate-flexibilitate-amabilitate fata de client; - Buna organizare a timpului de lucru si al personalului din sub- ordine; - Stapanire de sine; Obiective: Dezvoltarea si perfectionarea cu- nostintelor si in alte institutii cu alt profil. Cunostinte IT: Windows 98/2000/XP/Vista, Word, Probas-Absolut. Pasiuni extraprofesionale: muzica , sofat, animale.

ANEA GABRIELA
27 Apr 2010

Doresc sa fac parte din compania dumneavoastra si am toata increderea ca vom colabora de minune .Lucrez la g4s in functia de casier tezaur

ha ha ha production
21 Oct 2010

Ba, voi, unii romani, in special cei care v-ati pus cv-ul pe aici, sunteti prosti bine de tot. Proasta natie!!!!! Este un site cu stiri, asta este o stire ca oricare alta, publicata ....si ea saraca.....sa o citeasca lumea. Va inghesuiti ca taranii si va milogiti pe aici sa fiti angajati si voi, de-asta toata europa fuge de noi si ne injura peste tot, din cauza celor ca voi! Rapandulele societatii ce sunteti! Auzi la ei, stire publicata in 2007 si prostii si acum isi pun cv-ul pe o pagina cu un articol-stire. Cata prostie ma averi in voi, cat va mai tine pamantul asta asa ? Sa fie vre-o legatura cu zona vrancea ??? Doamne-ajuta sa se faca un crater mare cat tara asta si sa va inghita pamantul pe toti!

Burlacu Elena
8 Feb 2011

Contact: Adresa: Calea Crangasi Nr .52 Bloc 5 ICEM SC.1 ap.2 Sector 6, Bucuresti, Romania Tel : 0763 670 422 Formare : 2008 / prezent Universitatea Spiru Haret , Facultatea Finante Banci 1982 / 1986 Liceul Agroindustrial , Iasi Experienta profesionala : Noiembrie 2006 / Decembrie 2008 Casier Sef - RIB SA M-am ocupat cu incasarile in lei si valuta , remiterile catre celelalte unitati bancare si catre BNR . Efectuam inchiderea si deschiderea tezaurului precum si casutelor de valori aflate in incinta bancii. Alimentarea ATM-ului intrand tot in atributiunile casierului sef Ianuarie 1991 / Noiembrie 2006 Casier - CEC BANK SA Asigur expertiza privind procedurile si normele metodologice in functie de cerintele specifice ale activitatii de operatiuni corporate; Particip la proiecte de dezvoltare de noi produse/servicii de plati si modificare a celor existente, conform cerintelor interne si externe; Analizez si formulez propuneri privind optimizarea fluxurilor operationale si ale aplicatiilor in vederea imbunatatirii activitatii de procesare a platilor. August 1986 / 1990 Economist – Ferma Legumicola Iasi M-am ocupat de activitatea de productie in cadrul fermei Am realizat si intocmit saptamanal sau la cerere rapoarte cu privire la rezultatele obtinute catre superiorul direct. Informatica : Word, Internet , programele specifice activitatii bancare

Ionescu Oana Alina
10 Feb 2011

buna ziua, mi-ar face o deosebita placere sa lucrez la banca dvs inn calitate de casier.. :) va multumesc

anonim
21 Jul 2011

adresez aceasta Scrisoare de Intentie ca raspuns la anuntul dumneavoastra pentru posturile vacant pe care il aveti in institutie in orasul Bucuresti Deoarece am absolvit la Facultatea de Finante banci si piete de capitalFacultatea Finante-Banci consider ca, in anii de studentie, am acumulat multe cunostinte in economie, contabilitate, informatica pe care astept cu nerabdare sa le pun in practica.as dori sa lucrez pentru un post de casier,numarator din cadrul companiei dumneavoastra vreau sa-mi dezvolt cariera intr-o activitate bancara Sunt o persoana dinamica, cu aptitudini foarte bune de comunicare, dobandite in experienta mea, responsabila, hotarata, interesata in perfectionarea profesionala in domeniul economic. Mi-as dori sa am sansa de a lucra alaturi de dumneavoastra unde as putea sa-mi pun in evidenta capacitatile intelectuale si experienta acumulata ,in functia mea de operator calculator, pentru a indeplini sarcinile si scopurile companiei cat si pentru dezvoltarea carierei mele. Daca veti considera ca motivatia si calificarea mea sunt oportune pentru obtinerea unui loc in cadrul companiei dumneavoastra sunt disponibila in orice moment pentru a fi contactata in vederea discutarii detaliilor unei posibile colaborari. Tel-0723.79.77.48 email bellmaria29@yahoo.com

bella
22 Feb 2013

Cunosc pe cineva care lucreaza ca si casier bancar la o sucursala Piraeus Bank din localitatea Targoviste judetul Dambovita care nu are nimic de-a face cu asa ceva are terminat un liceu auto si neterminata o facultate de inginerie mecanica.Cum e posibil sa fie angajat? Se lauda doar ca el castiga foarte mult si nu ca altii care termina o facultate si n se pot angaja.Oare e posibil sa treaca de interwiew? tinand cont ca a avut un dosar penal pentru lovire si a fost internat la psihiatrie? Judecati si voi.Cazul este real si este al unui baiat care habar nu are ce face eu ma intreb cum de-l mai tine?E dureros faptul ca la servici se poarta ca si un om normal dar acasa injura isi bate prietena.....si credetima stiu ce vorbesc. Si uita asa sistemul bancar se duce de rapa in Romania !!! Luati atitudine, faceti ceva

Posteaza un comentariu