Noul comision pentru retragerea de bani la bancomatele ING: 1% din suma retrasa

Clientii ING Bank care retrag bani de la bancomatele bancii vor fi taxati din 14 iunie 2024 cu un comision de 1% din suma retrasa, minim 5 lei, fata de comisionul fix de 5 lei, indiferent de suma, cat este in prezent.

Comisionul este 0 pentru cei care incaseaza lunar in cont minim 700 de lei si fac cel putin o plata catre o alta persoana.

De exemplu, daca retragi 1.000 de lei, in prezent platesti un comision de 5 lei. Pentru aceeasi suma retrasa incepand cu 14 iunie vei plati 1% din 1.000 de lei, adica 10 lei.

"Comisionul aplicabil retragerilor de numerar din contul curent în lei ING Card Complet pentru clienții fără venituri recurente* la ING, devine 1% din suma retrasă, minimum 5 lei.

Clienții care încasează venituri recurente la ING, cei care au vârsta între 18 și 24 ani, precum și clienții care dețin opțiunea ING Gold beneficiază în continuare de comision 0 pentru această operațiune,", conform unui anunt al ING Bank.

Pentru a beneficia de taxele și comisioanele aferente ING Card Complet cu venituri recurente, este necesar ca lunar în contul curent în lei:

(i) să se încaseze venit recurent în cuantum de minimum 700 lei/lună (venit provenit din salarii, pensii, chirii etc, fără a se considera venit recurent încasările provenite din jocuri de noroc) și

(ii) să se efectueze cel puțin o plată către o altă persoană (cu excepția debitărilor de rate și comisioane datorate ING Bank).

ING verifică lunar îndeplinirea acestor condiții și, în cazul în care acestea nu sunt îndeplinite în cel puțin 2 luni dintre ultimele 3 luni încheiate, se vor aplica taxele și comisioanele aferente ING Card Complet fără venituri recurente.

Beneficiază de aceleași taxe și comisioane precum cele aferente ING Card Complet cu venituri recurente, fără a fi necesară îndeplinirea condițiilor menționate la pct. (i) și (ii), și toți titularii conturilor ING Card Complet care nu au împlinit

încă vârsta de 24 ani sau care au atașat acestui cont un ING Young. Începând cu luna următoare împlinirii vârstei de 24 ani, respectiv închiderii ING Young, ING verifică lunar îndeplinirea condițiilor mai sus menționate și, în cazul în care acestea nu sunt îndeplinite în cel puțin 2 luni dintre ultimele 3 luni încheiate, se vor aplica taxele și comisioanele aferente ING Card Complet fără venituri recurente.

ING Card Complet cu Opțiunea ING Gold reprezintă ING Card Complet cu venituri recurente pentru care a fost activată Opțiunea ING Gold. Taxele și comisioanele ING Card Complet cu Opțiunea ING Gold se aplică tuturor titularilor acestui produs indiferent de vârstă.

Începând cu luna următoare închiderii Opțiunii ING Gold, ING verifică lunar îndeplinirea condițiilor mai sus menționate la punctul (i) și (ii) și, în cazul în care acestea nu sunt îndeplinite în cel puțin 2 luni dintre ultimele 3 luni încheiate, se vor aplica taxele și comisioanele aferente ING Card Complet fără venituri recurente.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu