Peste 115.000 clienti ai BRD folosesc serviciul de internet banking

Serviciul de internet banking destinat persoanelor fizice al BRD, denumit BRD-NET are in prezent peste 115.000 de utilizatori, ceea ce reprezinta aproximativ 20% dintre utilizatorii de internet banking din Romania, au declarat pentru GhiseulBancar.ro reprezentantii bancii.

Avantajul BRD-NET este interfata simpla

BRD-NET ofera posibilitatea accesarii la distanta a conturilor deschise la BRD, prin intermediul internetului. Serviciul ofera in principal acces la consultarea soldurilor conturilor si a extraselor de cont, transferuri intra si interbancare, plati facturi, conversie valutara si constituire de depozite.

Oficialii bancii considera ca avantajul BRD-NET fata de alte solutii de internet banking este dat de interfata simpla si intuitiva, ce permite realizarea operatiunilor in mod facil.

Comisioane cu 10% mai mici decat la ghiseu

Comisioanele aplicate pentru operatiunle realizate prin BRD-NET sunt comisioanele standard ale bancii, la care se aplica o reducere de 10%. Consultarea soldurilor si a extraselor este gratuita.
Reducerile de 10% la comisioanele standard sunt destul de mici comparativ cu cele oferite de alte banci, care ajung si pana la 50%.


Informatiile despre conturi, cel mai solicitat serviciu

Cel mai solicitat serviciu prin internet banking este consultarea conturilor, cu o pondere de 60% in totalul operatiunilor, iar restul reprezinta transferuri intra si interbancare, spun reprezentantii BRD.



Iulia GROSU

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu