Omniasig Pensii Private va vinde pensii facultative firmelor din portofoliu

Omniasig Pensii Private, compania specializata in pensii a grupului Vienna Insurance in Romania, se va concentra anul acesta pe vanzarea corporate, catre companiile din portofoliu, a pensiilor facultative, spune Cristian Span, directorul de vanzari al societatii, citat de Ziarul Financiar.

Omniasig va depune cererea de autorizare pentru pensiile facultative (pilonul III) in maximum doua saptamani, urmand sa se concentreze pe zona de corporate, spune Cristian Span.

"Pentru inceput, adica anul acesta, vom vinde pensii facultative in principal pe zona corporate, catre companiile pe care le avem deja in portofoliu. De altfel, probabil ca asa vor proceda majoritatea administratorilor de pensii facultative, pentru ca la inceput zona de retail nu va fi atractiva, mai ales in conditiile suprapunerii peste perioada de vanzare pentru pensiile obligatorii.

Vom avea o echipa specializata de vanzari corporate, nu prea mare anul acesta, urmand sa o dezvoltam ulterior", a declarat el.

Primele contributii la pensiile facultative sunt asteptate chiar de luna aceasta, in conditiile in care pe piata exista deja patru administratori autorizati (ING Viata, Allianz-Tiriac, Aviva, BCR Viata), doi in asteptare (OTP Garancia si Raiffeisen AM) si un total de opt fonduri de pensii facultative in pregatire de lansare.

Citeste tot articolul
Asigurareamea.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu