Oferta speciala Romstal Leasing pentru leasingul auto

Romstal Leasing, locul 12 pe piata de leasing din Romania, anunta pentru luna iulie o promotie pentru leasingul auto, valabila pana la 31 iulie.
Daca doriti sa achizitionati o masina in leasing, trebuie sa pregatiti in primul rand avansul, variabil in functie de tipul masinii. Pentru autoturisme, avansul minim este de 15%, pentru autoutilitare este de minim 10%, iar pentru vehicule comerciale, avansul minim este de 5%.
Locul 1 pe piata autohtona de leasing, BCR Leasing, cere un avans minim de 15% pentru un leasing pe o perioada intre 1 si 5 ani, iar dobanda de finantare pentru acesta este de 8%.
Pentru un leasing pe 10 ani de la BCR, trebuie sa platiti un avans minim de 20% si veti plati o dobanda de 9,5%.
In cazul leasingului de la Romstal, dobanda este aceeasi, de 5,9% pe toata perioada contractului, potrivit reprezentantilor Romstal Leasing, iar taxa de administrare este de 0,9%.
Perioada contractuala poate fi intre 1-5 ani (7 ani pt vehicule comerciale) pentru persoanele juridice si intre 1 si 10 ani pentru persoanele fizice.
Sa luam un caz concret: doresc sa achizitionez in leasing un autoturism in valoare de 15.000 euro, cu o perioada de rambursare de 5 ani.
Daca aleg BCR Leasing, voi plati un avans de 1,890,75 euro( 15%,fara TVA) iar rata lunara va fi de 242,76 euro.
Daca aleg Romstal Leasing, voi plati un avans de 1,890,75 euro (15%, fara TVA ) si o rata lunara de 245,90 euro.
Concluzie: cu toata oferta speciala a Romstal Leasing, pretul total este cam acelasi cu cel standard al BCR Leasing.
Romstal Leasing este o companie ce apartine grupului KBC Lease, si a fot infiintata in 1998.

Anamaria Iacomi

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu