O noua oferta Credisson

Astfel acum produsul Simplu ofera posibilitatea achizitionarii de produse in rate doar cu Actul de identitate, simplificand procesul de obtinere a creditului. Acest produs financiar se adreseaza in special persoanelor salariate si are ca limita de creditare suma de 10.000.000 lei.

Pentru a-si completa oferta cu un produs cat mai accesibil, Credisson a scazut dobanda cu 5,1 puncte procentuale. Produsul financiar Ieftin are acum o dobanda de 19,9 %, dobanda care la ora actuala este cea mai mica pe piata creditelor de consum din Romania. Se pot achizitiona produse in valoare de maxim 120.000.000 lei, rambursabile pe o perioada de pana la 5 ani.

Oferta Credisson este valabila pana la 31 Decembrie, pentru ambele produse.

Violeta Sarbu – Marketing Manager Credisson : “Noua noastra oferta se inscrie in trendurile pietei. Dorim sa oferim produse care sa usureze accesul la credite atat din punct de vedere al actelor necesare, cat si din punct de vedere al costurilor. Lunile noiembrie si decembrie sunt cunoscute ca fiind luni in care, in general, cererea de credite creste iar noi venim in intampinarea acestui fenomen.”

Lansata oficial in 4 aprilie 2003, Credisson International este prima companie din Romania specializata in credite de consum pentru populatie. Credisson s-a infiintat ca urmare a rezultatelor exceptionale, a competentelor si experientei castigate in aplicarea modelului de credite de consum. La ora actuala companiile care apeleaza la expertiza Credisson in credite de consum sunt: Flanco, Cora, Cosmo, Elvila, Depozitul de Calculatoare, BestComputers, Praktiker, Delta.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu