Noi carduri BRD MasterCard

Reprezentantul BRD, Gheorghe Bavro, a declarat ca este vorba de carduri de debit active, cu diverse operatiuni si servicii. Printre acestea se gaseste si asigurarea medicala obligatorie. „Este o idee a BRD de include asigurarea medicala pe cardurile destinate calatoriilor in strainatate, astfel incit posesorii cardului sa nu mai fie nevoiti sa mearga in alta parte pentru respectiva asigurare”, a spus Bavro. El a precizat ca in viitor vor fi atasate cardurilor si alte servicii suplimentare, precum si reduceri si servicii preferentiale. El a mai spus ca de anul viitor BRD va demara proiectul Smart Card, preconizat a intra in functiune abia in 2010. Pina la sfirsitul acestui an, POS-urile BRD vor fi modernizate pentru acceptarea noilor tipuri de carduri. „Pina atunci, trebuie sa facem cit mai populare actualele tipuri de carduri”, a mai spus oficialul BRD.

Banca detine in prezent o cota de 18% din piata cardurilor, cu 916.000 de carduri emise pina in prezent. BRD are 370 de bancomate si 2.800 de POS-uri la comercianti.BRD MasterCard Gold in lei

BRD MasterCard Gold

Cardul de credit in lei MasterCard Gold este destinat clientilor cu potential financiar ridicat, respectiv venituri nete lunare de peste 2.000 de euro.

Prin MasterCard Gold clientii au acces la o linie de credit cuprinsa intre 3.000 si 10.000 euro, echivalent in lei, in functie de resursele financiare proprii. Dobinda perceputa la creditul obtinut este de 26% pe an.

Noul instrument de plata poate fi utilizat in strainatate, iar posesorii beneficiaza de servicii gratuite de asistenta, fiind protejati impotriva riscurilor care pot aparea pe parcursul calatoriilor in afara Romaniei.BRD MasterCard Standard in Euro

BRD MasterCard Standard

Este un card de debit emis in EUR, utilizabil atat in tara cat si in strainatate, destinat persoanelor fizice, un mijloc de plata recunoscut pretutindeni in lume, destinat calatoriilor in tara, in strainatate si mai ales in Europa.

Posesorii unui MasterCard Standard in EUR emis de BRD au acces la un intreg pachet de servicii gratuite, dupa cum urmeaza:

- asigurare medicala obligatorie in cazul calatoriilor in strainatate, care acopera cheltuielile medicale de urgenta (tratament, spitalizare, medicamente);

- asigurare in caz de accident pe parcursul deplasarilor, in Romania sau in strainatate, cu mijloace de transport public (avion, tren) ;

- asistenta voiaj : asistenta medicala, transport medical de urgenta, repatriere medicala dupa spitalizare sau tratament;

IMPORTANT! Accesul la aceste servicii este posibil prin simpla utilizare a cardului pentru achitarea contravalorii cheltuielilor de calatorie. La aceste servicii ai acces 24 de ore din 24, apeland numarul de telefon specificat pe voucher-ul de asigurare pe care il vei primi odata cu cardul. Voucher-ul va atesta detinerea de catre posesorul cardului a respectivelor asigurari.

- servicii de urgenta in strainatate: asistenta telefonica privind utilizarea cardului, inlocuirea in 48 de ore a cardului pierdut sau furat si primirea unui avans de numerar in regim de urgenta.

- reduceri pentru rezervarile facute in cadrul unor lanturi hoteliere din strainatate (5-10 % reducere in reteaua de hoteluri Le Meridien - 150 hoteluri in 55 tari, si Starwood - Four Points, Sheraton, Westin Hôtels&resorts, Luxury Collection).

Utilizand MasterCard Standard in EUR:

- cumperi orice produs si/sau serviciu de la milioane de comercianti accpetanti din toata lumea care afiseaza sigla Mastercard.

- ai acces la banii din cont in zeci de tari ale lumii, la sute de mii de bancomate si banci care afiseaza sigla Mastercard.

Sfaturile BRD:

- platiti direct cu cardul MasterCard Standard in EUR bunurile si/sau serviciile achizitionate din locatiile comerciale din Romania sau din strainatate care accepta carduri MasterCard;

- in cazul in care doriti sa retrageti numerar in tara, cautati bancomatele din reteaua BRD - Groupe Société Générale. Astfel, beneficiati de comisioane reduse si de o serie de servicii suplimentare (consultarea soldului contului de card, plata facturilor de telefonie mobila, obtinerea unei liste cu ultimele operatiuni efectuate etc.).MasterCard Business in EURCardurile Visa Business in USD si lei, aflate deja in oferta BRD, sunt completate acum cu nou card MasterCard Business in EUR. Aceste carduri, utilizabile in tara si strainatate, sunt destinate persoanelor juridice si fizice autorizate. Aceste carduri asigura un control eficient al cheltuielilor efectuate in interes de serviciu de personalul unei firme in Europa sau pe oricare al continent.

Posesorii acestor carduri beneficiaza de:

- urmarirea eficienta a cheltuielilor de deplasare si protocol, putindu-se sti in orice moment care este situatia exacta a acestor cheltuieli.

- economie de timp prin eliminarea avansurilor in numerar pentru cheltuielile de deplasare si protocol efectuate in interes de serviciu de salariatii firmei.

- acces controlat la banii din cont: pentru a inlatura orice risc, BRD ofera posibilitatea de a stabili limite de utilizare a cardurilor pentru fiecare dintre posesorii desemnati-plafoane de retragere de numerar si plafoane pentru cumparaturile efectuate cu cardul.

- alimentare rapida a contului, atit prin depunere in numerar la orice unitate BRD cit si prin viramente efectuate prin ordine de plata din conturile deschise la orice unitate BRD.


Alte stiri

8 comentarii

alin
28 Nov 2011

Buna ziua As dori sa stiu cum pot pune bani pe card din italia.Contul de la brd il am in lei.Va multumesc

delia
29 Mar 2011

buna ziua cineva vrea sa imi depuna bani pe card din india cum scriu codul va rog ajutati-ma

STROE RODICA
11 Jan 2011

BUNA ZIUA AS DORI SA STIU CUM POT VERIFICA UN CONT PE MASTER CARD

bunghez ionut
26 Jan 2010

ASA

dumitrascu george
23 Jan 2010

bun...ma aflu spre exemplu in italia,cum depun bani pe card de acolo? mai exact cum se procedeaza daca nu ai un cont deschis acolo si nici sediu brd... :D

Bucur Daniela Georgeta
30 Oct 2009

as dori sa aflu daca pot sa scot bani de pe cardul Master Card de la ce bancomat si cum?si cum pot sa-i pun la loc va multumesc

any
29 Apr 2009

asi vrea sa stiu daca imi pot transforma bani de pe cardul master card in euro,ptr ai folosi in spania,exista comision la acesta tranzatie si la retragere din bancomatele din spania va multumesc any

nicoleta
5 Oct 2008

as dori sa stiu si eu cum pot depune bani pe cardul brd?

Posteaza un comentariu