Ce fac daca bancomatul nu mi-a dat banii din cardul Wise?

INTREBARE
 
"Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: am incercat sa scot bani cu un card eliberat de Wise in Uk de la un bancomat CEC Bank. In momentul cand se numarau banii pt a fi eliberati a fost o pana de curent, bancomatul s-a oprit si nu mi-a mai dat banii. In aplicatia Wise banii apar eliberati.
 
I-am contactat la suport clienti pe cei de la wise care acum imi cer ori chitanta cu tranzactie respinsa ori un document va bancomatul a avut o eroare si nu mi-a eliberat banii. Cei de la CEC spun ca Wise trebuie sa ii contacteze si bancile sa rezolve intre ele. Eu nu stiu ce sa fac in continuare, cum o sa-mi recuperez cei 900 RON?
Orice sfat sau sugestie e binevenita, va multumesc", intreaba un cititor.
 
RASPUNS
 
In aceasta situatie, problema ar trebuie sa fie rezolvata de cel care a fost vinovat pentru defectiunea bancomatului, respectiv CEC Bank.
 
Numai ca, dat fiind ca nu suneti clienta CEC Bank, banca nu va poate solutiona o reclamatie, astfel ca va trebui sa faceti o reclamatie la Wise cu privire la aceasta situatie, pe site-ul Wise, la acest link (trimite o disputa).
 
Wise nu ar trebui sa va ceara nicio chitanta sau document cu privire la eroarea bancomatului, din simpul fapt ca nu aveti de unde sa le luati, daca a fost o defectiune a aparatului.
 
Reveniti va rog la mine cu raspunsul primit de la Wise, care ar trebui sa va dea banii inapoi pe card.

Reclamatiibanci.ro

Taguri:

Alte stiri

1 comentarii

t
26 Oct 2023

Va multumesc pentru raspuns. Exact ce ati spus d-voastra am facut si eu. Dupa mai multe schimburi de email-uri cu cei de la Wise, declaratii de accept pentru continuarea procedurilor de recuperare, am primit ieri confirmarea finala a refund-ului de la Wise si banii. Multumesc pentru raspuns si indrumare

Posteaza un comentariu