MasterCard semneaza un parteneriat cu Orbiscom

MasterCard Worldwide si Orbiscom, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de plata anunta semnarea unui parteneriat pentru a crea MasterCard inControl, o platforma inovatoare care ofera o serie de solutii de control privind autorizarea si rutarea tranzactiilor. Platforma permite emitentilor sa lanseze produse noi mai rapid si la costuri mai mici. Integrand tehnologiile de plata proprietare Orbiscom in platforma globala de procesare a MasterCard, MasterCard este singura companie care ofera o platforma puternica si flexibila ce ajuta emitentii sa-si personalizeze in mod eficient produsele, conform cu nevoile posesorilor lor de carduri si ale companiilor.

“In mod traditional, emitentii aveau optiuni limitate cand trebuiau sa ofere solutii de control al tranzactiilor pentru clientii lor posesori de carduri. Pana acum, trebuiau sa recurga la construirea unor solutii proprii de control al tranzactiilor, un proces costisitor si care cerea mult timp pentru implementare,” spune Wendy Murdock, Chief Product Officer, MasterCard Worldwide. “Datorita platformei MasterCard inControl, MasterCard va gazdui un serviciu cu diverse functii personalizabile si scalabile. Pentru emitenti, MasterCard inControl ofera o metoda inovatoare prin care acestia pot raspunde nevoilor posesorilor de carduri si, in acelasi timp, pot reduce riscurile si creste viteza de implementare a noilor produse.”

Platforma MasterCard inControl va permite emitentilor sa utilizeze atat solutii “la cheie”, cat si sa creeze oferte personalizate in functie de nevoile clientilor lor. Printre noile caracteristici pe care emitentii se pot baza pentru a sustine portofoliile lor se numara:

• Un control sporit al procesului de autorizare prin care se monitorizeaza cum, cand si unde pot fi utilizate cardurile; rapoartele primite sunt mult mai detaliate decat erau in trecut.

• Posibilitatea de rutare inteligenta a tranzactiilor, care permite unei tranzactii sa fie ghidata catre resursele de finantare cele mai potrivite in momentul autorizarii, in functie de caracteristicile tranzactiei.

• O puternica componenta de alerta, care ofera informatii personalizate in timp real privind tranzactiile.

• O functie de generare a unui cod unic de autorizare, care permite ca autorizarea, stabilirea limitelor legate de cheltuieli si controlul utilizarii sa poata fi setate pentru fiecare tranzactie in parte, oferind astfel un nivel de securitate sporit, control, informatii detaliate si posibilitatea de urmarire pentru fiecare tranzactie.

Prima aplicatie care va fi lansata anul acesta pe platforma MasterCard inControl este o solutie ce ofera un control sporit al cumparaturilor pentru MasterCard Corporate Purchasing Card®. In plus, aceasta aplicatie va permite emiterea unui numar unic MasterCard inControl pentru fiecare tranzactie.

“Pentru companii, aplicatia privind controlul cheltuielilor MasterCard inControl acopera o multitudine de nevoi”, spune Steve Abrams, Global Group Executive, Commercial Products, MasterCard Worldwide. “Aplicatia ii va ajuta sa reduca cheltuielile necontrolate si frauda si, in acelasi timp, va imbunatati conformarea la politicile financiare ale companiilor si va simplifica procedurile de contabilitate. In plus, aplicatia ii poate ajuta sa-si coordoneze platile, prin scaderea numarului de tranzactii realizate cu numerar sau cecuri si determinand cresterea numarului de tranzactii realizate prin card si a platilor electronice.”

“Am colaborat cu MasterCard si in trecut, ajutand compania si clientii sai sa creasca volumul de tranzactii utilizand solutiile Orbiscom Controlled Payment Number” spune Garry Lyons, Chief Executive Officer in cadrul Orbiscom. „Acum, odata cu lansarea MasterCard inControl, emitentii din intreaga lume vor avea acces direct la o serie de carduri corporate si la solutii alternative de plata, toate concepute pentru a sustine si a creste numarul de carduri de plata existente si pentru a determina cresterea numarului de tranzactii in cadrul acestor programe.”

Despre MasterCard Worldwide

MasterCard Worldwide promoveaza comertul global, oferind o legatura economica esentiala intre institutii financiare, companii, posesori de carduri si comercianti, in intreaga lume. In tripla sa calitate de francizor, procesator si consilier, MasterCard dezvolta si sustine solutii de plata, proceseaza peste 16 miliarde de tranzactii in fiecare an si ofera analize specializate si servicii de consultanta catre institutiile financiare care ii sunt cliente si catre comercianti. Prin intermediul marcilor sale MasterCard®, Maestro® si Cirrus®, MasterCard ofera servicii clientilor si companiilor din peste 210 tari si teritorii. Pentru mai multe informatii, accesati: www.mastercardworldwide.com.

Despre Orbiscom

Orbiscom este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de plata B2C, B2B si P2P la nivel global, oferind solutii bazate pe tehnologia Controlled Payment Number™. Toate solutiile Orbiscom sunt create pentru a sustine sistemele de procesare a cardurilor si se concentreaza pe cresterea numarului de tranzactii in cadrul retelelor de carduri. Produsele Orbiscom se impart in trei categorii – solutii de Consumer Card, solutii de Commercial Card si solutii de Alternative Payment. Printre clientii companiei se numara institutii financiare importante din Statele Unite, Europa si Asia. Pentru mai multe informatii despre Orbiscom, accesati: www.orbiscom.com.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu