Mai multe rate pentru cumparaturile prin CardFinans Avantaj

In perioada 15 noiembrie- 7 ianuarie, Finansbank le da posibilitatea posesorilor de CardFinans Avantaj (MasterCard Standard si/ sau MasterCard Gold) sa achizitioneze produse in mai multe rate.

Pentru cumparaturile efectuate din reteaua partenerilor Finansbank, numarul ratelor creste cu inca 2.

Cei care nu au folosit niciodata cardul in reteaua comerciantilor parteneri Finansbank sau cei care isi activeaza cardurile in acest interval primesc un bonus de 5% din valoarea cumparaturilor. Acesta va putea fi folosit ulterior pentru alte cumparaturi.

Persoanele care aplica in perioada campaniei pentru un card de credit CardFinans Avantaj MasterCard Standard nu platesc taxa de emitere a cardului, atat pentru cardurile principale, cat si pentru cele suplimentare. Taxa de emitere a unui astfel de card este de 10 RON.

Nu platesc taxa de emitere doar cei care solicita un Card de credit CardFinans Avantaj MasterCard. Pentru CardFinans MasterCard Gold se va plati o taxa de emitere de 100 RON.

Campania se desfasoara in toate magazinele comerciantilor care ofera posibilitatea platii cu cardurile de credit CardFinans Avantaj, in sistemul de cumparaturi cu plata in rate.

Numarul comerciantilor care au incheiat contracte cu Finansbank in acest sens este in prezent de peste 3.000.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu