Leasingul imobiliar - subiectul unei conferinte organizate de Finmedia si Asociatia de Leasing

Finmedia si Asociatia de Leasing si Servicii Financiare Nebancare (ALB) organizeaza miercuri, 16 aprilie, conferinta “Leasingul imobiliar”, la hotelul JW Marriott Bucharest, Sala Grand Ballroom.

In ultima perioada, o solutie privind finantarea unei constructii sau cumpararea unui imobil o reprezinta leasingul imobiliar.

Aceasta forma de finantare devine din ce in ce mai des intalnita si in Romania, datorita unor avantajelor pe care prezinta pentru companii. Printre atuurile leasingului financiar se numara simplitatea documentatiei de finantare, avansul redus sau deductibilitatea ratelor.

Prin leasing imobiliar se poate contracta fie constructia, fie utilizarea unei game diverse de imobile cum ar fi cladiri de birouri, spatii comerciale, centre logistice, hale de productie sau locuinte, cu optiune de cumparare la finele contractului. Aceasta forma de finantare inseamna mentinerea lichiditatilor si protejarea capitalului propriu.

Prin organizarea acestui eveniment, Finmedia si ALB vor identifica tendintele - cheie ale dezvoltarii leasingului imobiliar in Romania si vor asigura participantilor un cadru de dezbatere cu principalii actori implicati in acest domeniu de activitate.

Vorbitorii fac parte din conducerea ALB, BNR, a unor societati de leasing si a unei firme de avocatura.

Evenimentul este impartit in doua sectiuni: in prima parte a conferintei se va discuta despre piata imobilelor de afaceri, iar in cea de-a doua despre contractul de leasing imobiliar.

Dezbaterile vor avea ca tema avantajele antreprenorului in contractul de leasing imobiliar si noile forme de leasing (sale and lease-back imobiliar si leasing operational imobiliar).

Mai multe detalii despre programul conferintei si modul in care va puteti inscrie la eveniment gasiti pe site-ul Finmedia www.finmedia.ro.

Publicatiile on-line ClubAfaceri.ro si GhiseulBancar.ro sunt parteneri media ai acestei conferinte.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu