Leasing operational cu servicii incluse prin ALD Automotive

ALD Automotive ofera un produs nou pe piata romaneasca: leasing operational cu servicii incluse. Acest produs este destinat companiilor care doresc sa utilizeze pe o perioada predefinita o flota de autovehicule, in schimbul unei rate lunare fixe, integral deductibila. Pe langa finantarea utilizarii autovehiculului, rata lunara fixa include si o gama completa de servicii asociate: intretinere, anvelope, asigurari, asistenta pentru sofer si autovehicul, autovehicul de inlocuire, serviciu VIP, reporting si consultanta.



Prin produsul de leasing operational cu servicii incluse, companiile au la dispozitie acum o solutie completa si eficienta de externalizare a gestiunii flotei de autovehicule.



Leasingul operational cu servicii incluse permite companiilor sa beneficieze in principal de un control total al cash-flow-ului, o mai buna previzionare a costurilor privind gestionarea flotei auto si eliberarea de resurse financiare importante, ce pot fi alocate activitatii principale.



ALD Automotive pe scurt



ALD Automotive este filiala specializata in leasing operational si gestiunea parcurilor de autovehicule a Grupului Société Générale. ALD Automotive este una dintre cele mai importante companii europene in domeniul leasingului operational si al gestiunii parcurilor auto:

- Opereaza acum in 31 de tari

- Are 3 200 de angajati dedicati satisfactiei clientilor

- Administreaza 600 000 de autovehicule (Decembrie 2005)

Combinand profesionalismul si calitatea serviciilor, ALD Automotive ofera companiilor solutii cu valoare adaugata pentru externalizarea flotelor de autovehicule, atat la nivel national cat si international.



www.aldautomotive.com


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu