Leasing cu 7% dobanda la BCR Leasing

BCR LEASING - OFERTA STANDARD



BCR LEASING ofera servicii de leasing financiar intern pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata, respectiv: leasing pentru achizitionarea de autovehicule (autoturisme si vehicule utilitare), flote, echipamente si utilaje industriale din toate domeniile, aparatura medicala, echipamente si softuri I.T. etc., precum si leasing pentru imobile cu destinatie industriala sau comerciala (hale industriale, sedii de firme, hoteluri, cabinete medicale etc.)



Oferta BCR LEASING se adreseaza tuturor categoriilor de clienti: mari companii, institutii din sectorul public, intreprinderi mici si mijlocii, persoane fizice autorizate si persoane fizice. Pentru BCR LEASING nu exista clienti prea mari sau clienti prea mici. Exista doar oportunitati si provocari.



Oferta standard pentru autovehicule:(oferta promotionala, pana la 30 aprilie)

• Avans: 10-50%

• Perioada contractului : 12-60 luni

• Comision management: 2% flat, aplicat la valoarea de intrare

• Dobanda de finantare in leasing: 7%

• Valoarea reziduala: 0 sau 20%

• Modul de plata: rate lunare sau trimestriale

• Taxa de inmatriculare: minimum 100 eur (in functie de tipul si marca bunului)

• Asigurarea: FULL CASCO, fara franciza



Oferta standard pentru echipamente/utilaje:

• Avans: 5–50%

• Perioada contractului: 12-60 luni

• Comision management: 1-3% flat, aplicat la valoarea de intrare

• Dobanda de finantare in leasing: 7% p.a.+ marja de risc client

• Valoarea reziduala: 0 sau 20%

• Modul de plata: rate lunare sau trimestriale

• Asigurarea: ALL RISK



Oferta standard pentru leasing imobiliar: (lansata in mai 2005)

• Avans: 10–50%

• Perioada contractului : 12-84 luni

• Comision management: 1-3% flat, aplicat la valoarea de intrare

• Dobanda de finantare in leasing: 7% p.a.+ marja de risc client

• Valoarea reziduala: negociabila

• Valoare intrare bun: min. 50.000 EUR



Asigurarea bunurilor contractate constituie conditie o obligatorie pe toata durata contractului. Societatile de asigurare agreate sunt: BCR ASIGURARI, ASIBAN, ASIROM, OMNIASIG, ALLIANZ-TIRIAC.

Cursul de efectuare a platilor este cursul BNR+1%.Rambursarea anticipata se poate efectua dupa primele 12 luni de contract, fara costuri suplimentare.



BCR LEASING - 5 ANI DE SUCCES

(Comunicat de presa)



Bucuresti, 22 martie 2006. BCR LEASING, lider pe piata nationala de leasing a subsidiarelor bancare si membra a celui mai important grup financiar din Romania – Grupul BANCA COMERCIALA ROMANA - sarbatoreste impreuna cu partenerii sai cinci ani de succese, in care trendul ascendent de dezvoltare a fost sustinut de structurarea dinamica a vanzarilor, diversificarea ofertelor de finantare, optimizarea structurii interne si extinderea retelei teritoriale. La aceasta aniversare este de datoria noastra sa le multumim pentru incredere si loialitate partenerilor si clientilor, fara de care nu am fi reusit sa crestem atat de dinamic.



Pentru BCR LEASING, fiecare an a adus o noua provocare, ridicand si mai sus stacheta asteptarilor. La sfarsitul anului 2005, BCR LEASING incheiase peste 25.000 de contracte, in contextul unei cresteri cu peste 80% a vanzarilor fata de anul precedent. Valoarea bunurilor finantate la sfarsitul anului trecut a fost de peste 195 mil EUR, la o valoare totala a contractelor de circa 234 mil EUR - cifra ce plaseaza BCR LEASING pe o pozitie de top pe piata de leasing financiar. Saltul calitativ se reflecta si la nivelul cotei de piata detinute de companie: de la circa 2 % la sfarsitul primului an de activitate, la aprox. 12% in 2005. Primele doua luni ale anului 2006 prefigureaza un nou an de succes, vanzarile inregistrand o crestere cu 27% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.



Oferta competitiva si personalizata, care includea leasing pentru achizitionarea de autovehicule, flote, echipamente si utilaje industriale din domenii diverse, a fost imbogatita in fiecare an prin inovatii si optimizari calitative. Gama de servicii a companiei s-a extins cu servicii leasing imobiliar (in sistem leasing financiar clasic sau sale-and-lease-back), pentru persoane juridice precum si cu servicii de leasing de software si finantari in leasing pentru autovehicule de show-room si drive-test.



Dezvoltarea notabila a vanzarilor a impulsionat expansiunea retelei teritoriale. Compania are, in prezent, 24 de agentii - cea mai larga reprezentare nationala dintre toate companiile de leasing din Romania.



BCR LEASING pune in centrul strategiei sale apropierea fata de clienti, oferind instrumente moderne de finantare a investitiilor corporative si personale, pe care doreste sa le faca intelese si accesibile consumatorului roman.“Ceea ce avem de oferit si, in acelasi timp, ceea ce dorim sa castigam de la clientii nostri este increderea, care se afla la baza oricarei relatii parteneriale” a declarat Claudiu Emanuil Stanescu, Presedinte-Director General BCR LEASING. Prin natura serviciilor sale, BCR LEASING se pozitioneaza pe traiectoria pe care orice potential client, fie el companie sau persoana privata, o are de parcurs de la ideea de afacere, la materializarea ei. Dorim sa fim parte a acestui proces si, prin el, sa privim succesul partenerilor nostri ca si cum ar fi al nostru”, a mentionat dl.Stanescu.



Cu prilejul aniversarii sale, BCR LEASING a lansat o oferta speciala pentru leasingul auto, al carei principal atu este competitivitatea dobanzii: 7%. Oferta va ramane valabila pana la 30 aprilie si este promovata pe principalele canale mediatice (televiziune, radio, presa si internet), sub motto-ul : „BCR LEASING. Cinci ani pentru tine”.



BCR LEASING – cronologie aniversara



BCR LEASING, companie membra a celui mai puternic grup financiar din Romania, Grupul Banca Comerciala Romana, si-a asumat misiunea de a raspunde necesitatilor de dezvoltare a economiei romanesti, prin oferirea de instrumente moderne de finantare a investitiilor corporative si personale, in sistem leasing financiar.



BCR LEASING a pus in centrul strategiei sale apropierea fata de clienti, pornind de la premisa ca succesul este posibil doar atunci cand exista o perfecta convergenta de obiective intre companie si beneficiarii sai.



Apartenenta BCR LEASING la cel mai puternic grup financiar din Romania permite sustinerea unor proiecte viabile, oricat de ambitioase, si aplicarea unei strategii coerente de dezvoltare, cu accent pe parteneriat, flexibilitate in structurarea tranzactiilor, calitate si siguranta.



BCR LEASING ofera servicii de leasing financiar intern pentru achizitionarea de bunuri de folosinta indelungata, respectiv: leasing pentru achizitionarea de autovehicule, flote, echipamente si utilaje industriale, aparatura medicala, software si echipamente I.T., etc., precum si leasing pentru imobile cu destinatie industriala sau comerciala.



BCR LEASING s-a pregatit in mod constant pentru fructificarea oportunitatilor conferite de o piata de leasing emergenta: si-a dezvoltat oferta de servicii, si-a extins reteaua teritoriala, acoperind toate zonele cu potential economic ridicat, a introdus optimizari structurale si calitative, pentru a aduce un plus de valoare si siguranta clientilor si partenerii sai, totul in conditiile in care concurenta si-a facut treptat simtita prezenta.



Aplicarea principiilor prezentate mai sus au condus BCR LEASING la atingerea unor cote de piata care sa o plaseze in mod constant pe primele pozitii pe piata romaneasca specializata, devenid, astfel, una dintre companiile cu rol catalizator in stimularea dezvoltarii mediului de afaceri din Romania.



2001



 BCR LEASING S.A. s-a infiintat in martie 2001, ca o completare a ofertei de finantare a Grupului Banca Comerciala Romana destinata persoanelor fizice, persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate, pentru achizitionarea bunurilor de folosinta indelungata.



 Capitalul social initial al companiei a fost de 5,5 mld. ROL, realizat prin aportul urmatorilor actionari: BANCA COMERCIALA ROMANA S.A. (75%), FINANCIARA S.A. (10%), BCR SECURITIES S.A. (5%), OMNIASIG S.A. (5%), ASIBAN S.A. (5%).



2002



 Dezvoltarea de parteneriate cu dealeri/furnizori de autoturisme/vehicule comerciale, precum si furnizori de echipamente si utilaje;

 Majorarea capitalului social, in luna aprilie, de la 5,5 mld. ROL la 100 mld. ROL.



2003



 Incheierea, in luna mai, a contractului de leasing cu numarul 5.000;

 Initierea programului “BCR LEASING si agentiile sale”: deschiderea unui numar de 7 agentii teritoriale in Bucuresti (WTC), Iasi, Craiova, Constanta, Cluj Napoca, Brasov, Timisoara;

 Implementarea unui nou soft integrat pentru activitatea de leasing;

 Obtinerea premiului “The Most Impressive Growth in Leasing”, conferit de publicatia Bucharest Business Week;

 Obtinerea locului 2 in Topul National al Firmelor Private din Romania, dupa domeniul de activitate.



2004



 Inaugurarea unui nou sediu administrativ, dotat la ultimele standarde de calitate, corespunzator unei companii in plina ascensiune;

 Emiterea celei mari emisiuni de obligatiuni corporative, in suma de 75 mld. ROL, in luna martie 2004;

 Incheierea, in luna aprilie, a contractului de leasing cu numarul 10.000 si in luna decembrie, a contractului cu numarul 15.000;

 Incheierea de parteneriate cu organisme financiare internationale, prin semnarea, in luna septembrie a unui acord de imprumut incheiat cu BERD, in suma de 10 mil. EUR, destinat finantarii in sistem leasing a sectorului IMM din Romania ;

 Derularea celei de-a doua etape a programului de dezvoltare teritoriala, prin deschiderea unui numar de 7 noi agentii, localizate in Bucuresti, Bacau, Braila, Sibiu, Oradea, Pitesti, Tg. Mures.

 Obtinerea locului 1 in Topul National al Firmelor Private din Romania, dupa domeniul de activitate;

 Obtinerea pozitiei de lider de piata in Romania, la categoria companiilor subsidiare ale bancilor, dupa valoarea totala a contractelor incheiate (locul 47 in Europa), conform Raportului Leaseurope 2004.



2005



 Lansarea, in luna martie 2005, pe piata serviciilor de leasing imobiliar (in sistem leasing financiar clasic sau sale-and-lease-back), pentru achizitionarea de hale industriale, spatii cu destinatie productiva, cladiri de birouri, centre comerciale, hoteluri si pensiuni, etc.

 Majorarea capitalului social, in luna aprilie, de la 100 mld. ROL la 150 mld. ROL, actiune realizata prin incorporarea in capitalul social al unei parti din profitului net obtinut in anul 2004.

























 Incheierea, in luna mai, a contractului de leasing cu numarul 20.000 si in luna octombrie, a contractului cu numarul 25.000 ;

 Derularea celei de-a treia etape a programului de dezvoltare teritoriala, prin deschiderea unui numar de 11 noi agentii, localizate in Bucuresti (Alba Iulia si Pta. Romana), Arad, Ploiesti, Baia Mare, Focsani, Miercurea Ciuc, Piatra Neamt, Rm. Valcea, Sf. Gheorghe si Suceava;

 Obtinerea, in luna septembrie, a certificarii sistemului integrat de management al calitatii si al securitatii informatiilor, BCR LEASING devenind prima companie de profil din Romania cu asemenea certificari;

 Oferirea, in luna iunie, a primei solutii de finantare in leasing pentru soft-uri Autodesk, utilizate in proiectarea asistata de calculator;

 Inregistrarea unui record al vanzarilor BCR LEASING, in luna octombrie, ca urmare a participarii societatii la Salonul International Automobilistic Bucuresti (SIAB 2005): peste 25 mil EUR;

 Obtinerea premiului “Best in Leasing 2005”, conferit de publicatia Piata Financiara, in cadrul Galei aniversare de 10 ani a Premiilor revistei;



2006



 Ianuarie-februarie: cresterea cu 27 % a volumului vanzarilor fata de aceeasi perioada a anului trecut;



Obiectivele noastre



Fara indoiala, BCR LEASING este o companie orientata spre viitor. Echipa sa va pune accent pe aspectele inovative ale acestui business si va incerca sa valorifice oportunitatile deschise de noile reglementari legale si evolutiile pietei. Compania va continua sa livreze calitate si plusvaloare pentru clientii, angajatii si actionarii sai.



































LISTA AGENTII BCR LEASING

(martie 2006)



IN BUCURESTI



AGENTIA BUCURESTI

Piata Alba Iulia nr.8, bl. I 7, Et.1, sector 3

Telefon: 021 323 73 10

Fax: 021 323 73 84

Mobil: 0722 284 765

E-mail: office@bcr-leasing.ro



AGENTIA ROMANA - BUCURESTI

B-dul Gh. Magheru nr. 43, sector 1, Bucuresti

Telefon/Fax: 021 311 73 82

Mobil: 0729 555 982

E-mail: romana@bcr-leasing.ro



AGENTIA ALBA IULIA - BUCURESTI

B-dul Unirii nr.73, bl. G3, sector 3, Bucuresti

Telefon: 021 323 73 10 / 322 64 49

Fax: 021 322 39 33

Mobil: 0726 723 091

E-mail: office@bcr-leasing.ro



AGENTIA WORLD TRADE CENTER BUCURESTI

B-dul Expozitiei nr. 2, sector 1, Bucuresti

Telefon: 021 319 04 13/318 24 83

Fax: 021 318 39 35

Mobil: 0722 511 450

E-mail: wtc@bcr-leasing.ro



IN TARA



AGENTIA ARAD

Str.Nelu Aristide Dragomir nr. 14-16

Telefon: 0257 306 060

Fax: 0257 306 010

Mobil: 0729 555 970

E-mail: arad@bcr-leasing.ro



AGENTIA BACAU

Str. 9 mai nr. 11

Telefon/Fax: 0234 544 447

Mobil: 0729 555 964

E-mail: bacau@bcr-leasing.ro



AGENTIA BAIA MARE

Str. Unirii nr.15

Telefon: 0262 222 021

Fax: 0262 222 061

Mobil: 0729 555 971

E-mail: baia_mare@bcr-leasing.ro



AGENTIA BRAILA

Str. Calarasilor nr. 17

Telefon: 0239 606 153

Fax: 0239 614 425

Mobil: 0729 555 972

E-mail: braila@bcr-leasing.ro



AGENTIA BRASOV

B-dul 15 Noiembrie nr. 90A

Telefon: 0268 412 938

Fax: 0268 406 201

Mobil: 0729 555 973

E-mail: brasov@bcr-leasing.ro



AGENTIA CLUJ-NAPOCA

Bd. 21 Decembrie 1989 nr. 16

Telefon/Fax: 0264 592 681

Mobil: 0729 555 975

E-mail: cluj@bcr-leasing.ro



AGENTIA CONSTANTA

Str. Traian nr. 1

Telefon/Fax: 0241 657 735

Mobil: 0729 555 965

E-mail: constanta@bcr-leasing.ro



AGENTIA CRAIOVA

Calea Bucuresti nr.10, bl.M7-M8, Et.1

Telefon/Fax: 0251 419 923

Mobil: 0729 555 974

E-mail: craiova@bcr-leasing.ro



AGENTIA FOCSANI

Str. Fundatura Cuza Voda nr.1

Telefon: 0237 206 680

Fax: 0237 206 681

Mobil: 0729 555 966

E-mail: focsani@bcr-leasing.ro



AGENTIA IASI

B-dul ÂȘtefan cel Mare si Sfant nr. 8A

Telefon: 0232 215 915

Fax: 0232 206 096/7

Mobil: 0729 555 967

E-mail: iasi@bcr-leasing.ro



AGENTIA MIERCUREA CIUC

Str. Kossuth Lajos nr.2

Telefon/Fax: 0266 206 185

Mobil: 0729 885 798

E-mail: miercurea_ciuc@bcr-leasing.ro



AGENTIA ORADEA

Str. Mihail Sadoveanu nr. 10

Telefon/Fax: 0259 432 927

Mobil: 0729 555 976

E-mail: oradea@bcr-leasing.ro



AGENTIA PIATRA NEAMT

Bd-dul Traian nr.19

Telefon: 0233 206 358

Fax: 0233 206 359

Mobil: 0729 555 977

E-mail: piatra_neamt@bcr-leasing.ro



AGENTIA PITESTI

B-dul Republicii, nr.83

Telefon/Fax: 0248 217 723

Mobil: 0729 555 978

E-mail: pitesti@bcr-leasing.ro



AGENTIA PLOIESTI

Str. Take Ionescu nr.1, et.3

Telefon/Fax: 0244 407 888

Mobil: 0729 555 968

E-mail: ploiesti@bcr-leasing.ro



AGENTIA RAMNICU VALCEA

Str. General Magheru nr.20, et.2, cam.211

Telefon/Fax: 250 702 702

Mobil: 0729 555 796

E-mail: ramnicu_valcea@bcr-leasing.ro



AGENTIA SIBIU

Str. Nicolae Balcescu nr. 11

Telefon: 0269 213 018

Fax: 0269 206 787

Mobil: 0729 555 968

E-mail: sibiu@bcr-leasing.ro



AGENTIA SUCEAVA

Str. Stefan cel Mare nr.31

Mobil: 0729 885 796

E-mail: suceava@bcr-leasing.ro



AGENTIA TARGU MURES

Str. Gheorghe Doja, nr. 1-3

Telefon: 0265 306 054

Fax: 0265 307 054

Mobil: 0729 555 981

E-mail: targu_mures@bcr-leasing.ro



AGENTIA TIMISOARA

B-dul Mihai Viteazul nr.30B

Telefon/Fax: 0256 201 466

Mobil: 0729 555 971

E-mail: timisoara@bcr-leasing.ro


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu