Leasing auto second hand pe 6 ani la Motoractive Leasing

Motoractive Leasing IFN, parte a companiei GE Money in Romania, a finantat bunuri de 135 de milioane de euro in primele noua luni din 2007, in urcare cu 30% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare a cresterii numarului de contracte, a anuntat luni compania.

In perioada mentionata, Motoractive Leasing IFN a incheiat peste 7.000 de contracte de leasing.

Motoractive Leasing IFN a anuntat ca, incepand cu 15 octombrie, va extinde perioada de finantare pentru vehiculele second hand pana la sase ani, de la patru ani in prezent, a anuntat compania intr-un comunicat.

"Am incheiat deja contracte de colaborare si suntem in discutii cu un numar important de furnizori de autoturisme si vehicule comerciale usoare second hand, astfel incat derularea procesului de cumparare sa fie cat mai simpla pentru clientii nostri", a declarat directorul adjunct de vanzari al Motoractive Leasing, Marius Gavrea.

Noul produs se adreseaza atat populatiei cat si firmelor si permite finantarea pentru cumpararea oricarui tip de autoturism, precum si a vehiculelor comerciale usoare cu masa maxima autorizata de pana la 3,5 tone.

Valoarea finantarii unui vehicul second hand prin Motoractive este nelimitata, iar vechimea masinii plus perioada de finantare pot ajunge impreuna la maximum opt ani, aceasta fiind una dintre cele mai extinse oferte de pe piata, potrivit comunicatului companiei.

Lesingul auto pentru vehicule rulate de la Motoractive este disponibil pentru finantarea autoturismelor care au fost deja inmatriculate in Romania precum si pentru cele cumparate de la parcuri autohtone specializate in vanzarea de astfel de vehicule. Avansul minim solicitat este de 15% din valoarea masinii, unul din cele mai reduse de pe piata, potrivit companiei.

Motoractive Leasing este specializata in leasing pentru autoturisme, atat noi cat si second hand, vehicule comerciale si echipamente pentru diverse industrii. Compania se adreseaza in principal segmentului corporativ, care reprezinta 90% din portofoliul firmei, in timp ce clientii persoane fizice au o pondere de doar 10% din totalul clientilor.

Compania mama a Motoractive Leasing - GE Money - este o divizie a grupului american General Electric, detine active in valoare de 190 miliarde dolari si este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare pentru consumatori, retaileri si dealeri auto din 55 de tari. Compania a intrat pe piata din Romania in trimestrul al treilea al anului 2006 prin achizitionarea a trei companii specializate in servicii financiare nebancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi IFN SA (companie care ofera credite de consum sub numele Estima Finance) si Domenia Credit IFN SA.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

3 comentarii

recprod impex srl braila/calea calarasilor nr 55
12 Nov 2007

am un imobil ipotecat cou 80.000euro.Doresc o refinantare pe 20 ani/110.000eur .Din 110.000euro doresc sa platesc 80.000/ipoteca,3000-chelt cu notarul si 15.500 avansul pentru un cap tractor si semiremorca.Am cifra de afaceri in 2006=18miliarde,activitatea principala productie si am un contract de prestari servicii-Spania-transport intercomunitar icepind cu 01.12.07.

mam
10 Oct 2009

fugiti de GEMoney - Motoractive ca firma de lesing contractele sunt numai in favoarea lor, cel care cumpara in leasing prin ei nu au nici un drept, doar obligatii sunt cei mai rai, am incheiat un contract si au refuzat 5 luni sa ne elibereze actele penalizari de intarziere 0.4% pe zi se cer bilete la ordin IN ALB si inca multe altele cine totusi cine se incumeta sa discute cu ei pt contracte sa citeasca ffffffffffffff atent contractul, eventual cu un avocat

carmen
18 Apr 2010

are dreptate sunt cei mai scarbosi si cei mai lipsiti de respect fata de client .

Posteaza un comentariu