LeasePlan vizeaza dublarea volumului de leasing operational in 2010

Anul 2009 a consemnat cresterea substantiala a companiei LeasePlan pe piata romaneasca a leasingului operational si a managementului de flote. La finele anului, cifra de afaceri a companiei este estimata la 10 milioane de euro, flota proprie la 2500 de autovehicule si valoarea activelor la 20 de milioane de euro.

In continuarea acestor confirmari, LeasePlan Romania isi propune pentru 2010 o cifra de afaceri de 20 de milioane de euro, o flota de 4000 de autovehicule in administrare si o valoare a activelor care sa atinga nivelul de 37 de milioane de euro.

Cu o experienta de peste 45 de ani si filiale in 30 de tari, LeasePlan este lider european in domeniu, cu peste 6000 de angajati, o flota de circa 1,4 milioane de autovehicule si active in valoare de 14 miliarde de euro.

In Romania, portofoliul LeasePlan cuprinde 118 clienti, printre cei mai importanti numarandu-se CEZ, BCR, Bancpost, Coca-Cola, Metro, Colgate-Palmolive, IBM, MSD, Actavis si SGS.

LeasePlan vine in intampinarea clientilor sai cu solutia specifica Open Calculation, care presupune transparenta totala in ceea ce priveste raportul dintre costurile reale si cheltuielile bugetate. De asemenea, la finalul contractului, sunt transferate catre clienti economiile realizate din mentenanta si anvelope, precum si profitul obtinut din revanzarea autovehiculelor folosite de catre acestia.

Modulul de raportare online Fleet Reporting ofera clientilor posibilitatea de a accesa un numar mare de rapoarte privind structura flotei auto si statistici pe autovehicul si pe conducator auto.

Instrumentul Savings Accelerator evalueaza situatia actuala a flotei clientului si propune masuri pentru obtinerea reducerilor de costuri cu administrarea acesteia.


LeasePlan este lider european în domeniul leasingului operațional și al managementului de flote auto. Filiala din România a devenit operațională în septembrie 2007.

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu