Lansarea "Early Warning Support"

La solicitarea a numerosi membri sau parteneri ai Platformei de Actiune si Interventie Rapida a Societatii Civile "EU-RO Clearing Funds", cu bucurie va dam de stire ca am reluat componenta de alerte rapide in sprijinul beneficiarilor de finantare europeana / ajutoare de stat.

In miezul actualei debusolari in care se afla, in mare parte, procesul atragerii de bani europeni pentru investitii in Romania, tragem nadejde ca acest instrument de advocacy si lobby institutional va fi in masura sa faciliteze o reala dinamizare a accesului la informatii si la consultanta calificata, apropiindu-ne astfel mai mult de normalitatea, eficienta si viteza proprii mentalitatii europene. Reamintim ca aceasta componenta de alertare rapida face parte din programul nonguvernamental mai amplu intitulat "Atelierul Inter-activ de Idei, Proiecte si Investitii Inovative", coordonat de EUROLINK-Casa Europei in parteneriat cu "ALERON. Training. Consulting. Outsourcing", Asociatia de Stiinte Alternative si Knowledge Management Institute-Romania.

Puteti accesa deja primul numar al "Early Warning Support" la adresa http://www.structuralfunds.ro/Atelier/EarlyWarning.html . Eventuale sugestii, recomandari sau solicitari legate de comentariile din cuprins pot fi transmise la adresa info@structuralfunds.ro .

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu