La Raiffeisen se poate modifica in fiecare an tipul de dobanda la credite: fixa sau variabila

Raiffeisen Bank a lansat in februarie o noua politica de preturi pentru creditele garantate cu ipoteca – Flexi Plus, Casa Ta si Flexicredit Integral (de refinantare). Oferta este valabila pentru creditele acordate de Raiffeisen Bank incepand cu 1 februarie 2008, se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

Astfel, persoanele fizice care contracteaza un credit garantat cu ipoteca de la Raiffeisen Bank pot beneficia de dobanda fixa pe o perioada de un an. Din al doilea an, la fiecare aniversare a creditului, clientii pot opta pentru una din urmatoarele trei variante: dobanda revizuibila, dobanda fixa pe un an sau dobanda fixa pe trei ani.

„Prin noua politica de preturi oferim clientilor nostri posibilitatea de a avea control deplin asupra creditului obtinut, in conditii de transparenta si predictibilitate. Dorim sa ne asumam si sa facem dovada unui comportament responsabil fata de clienti”, a declarat Razvan Munteanu, Vicepresedinte Divizia Retail, Raiffeisen Bank.

„Noile conditii de creditare ale Raiffeisen Bank sunt acum mai flexibile. Anual, la fiecare aniversare a creditului, clientii pot opta pentru varianta de dobanda care ii avantajeaza. De asemenea, pentru platile anticipate de maxim 20% din soldul creditului, efectuate anual la data aniversarii, clientii nu platesc comision de rambursare”, a explicat Madalina Teodorescu, director Aria Credite Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.
GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu