Isarescu: Vanzarea la Bursa a 10% din actiunile CEC e plauzibila,este nevoie de majorarea capitalului

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a spus luni ca CEC Bank are nevoie de o majorare de capital pentru a continua expansiunea si ca acest lucru s-ar putea realiza prin vanzarea la Bursa a unui pachet de actiuni, dar a subiliniat ca decizia apartine actionarului majoritar, care in prezent este statul.

"Deciziile privind CEC Bank le ia actionarul principal, care in prezent este statul roman. In al doilea rand, CEC, care si-a extins aria de activitate, a inceput sa castige cota de piata, cred ca are nevoie in viitor pentru a continua aceasta expansiune de o crestere de capital. Cum se va face aceasta crestere de capital tot actionarul principal va hotari. O crestere a capitalului prin vanzarea unei parti, de 10%, la Bursa cred ca este o varianta plauzibila", a spus Isarescu.
BankNews.ro

Alte stiri

2 comentarii

lucky patcher apk here
21 Aug 2017

Download lucky patcher original app apk 1.0 and all version history for Android. Do you want to download lucky patcher old version for free? Download Lucky Patcher by ChelpuS APK Latest Version 5.9.1 for Android.Do you want to download download lucky patcher full version for free?

whatsapp video call iphone
19 Aug 2017

WhatsApp video calling update is out now but you can download whatsapp web video call APK for activation of the video calling feature on Android. whatsapp video download for android.

Posteaza un comentariu