International Leasing a stabilit platile pentru obligatiuni

International Leasing IFN va incepe plata celui de-al patrulea cupon al obligatiunilor emise in anul 2006, in valoare de 3,88 lei pe obligatiune, cu o dobanda calculata la 10,224%, a anuntat, luni, un comunicat publicat de Bursa de Valori Bucuresti.

Platile se vor efectua in perioada 8-19 aprilie pentru toate persoanele care detineau bonduri la data de 1 octombrie.

Pentru cel de-al cincilea cupon dobanda a fost calculata la 9,66% iar valoarea cuponului este de 2,4418 lei pe obligatiune. Platile pentru cel de-al patrulea cupon vor fi efectuate in perioada 7-18 aprilie 2008, mentioneaza comunicatul.

Obligatiunile corporative emise de International Leasing IFN se tranzactioneaza la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) incepand din 21 februarie. Obligatiunile au fost emise la 5 ianuarie 2006, au o maturitate de patru ani si vor fi tranzactionate cu simbolul YTLS10.

International Leasing IFN a emis 48.000 de titluri cu o valoare nominala de 100 lei. Rambursarea se va face in patru transe anuale egale. Rata dobanzii este variabila si se calculeaza in functie de media dobanzilor interbancare la sase luni (BUBOR) plus 2,25%, iar plata dobanzii se va face semestrial.

International Leasing a fost infiintata in decembrie 1995, fiind prima companie independenta de leasing cu capital integral romanesc.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu