ING majoreaza dobanda la creditul de nevoi personale, la 14,95%

Trendul de crestere a dobanzilor a fost initiat, inca de anul trecut, de catre bancile din Europa Centrala si de Est, care au agreat majorarea dobanzii de politica monetara, se arata intr-un comunicat de presa al ING.

In Romania, ritmul alert de crestere a dobanzii creditului se aliaza tendintelor politicii monetare impuse de BNR pentru acest inceput de an, previziunile fiind ca majoritatea bancilor centrale vor opera in continuare majorari ale dobanzilor-cheie.

Tendinta de crestere a dobanzii se aplica si in cazul creditului de nevoi personale ING Personal, ajungand la procentul de 14,95% pe an. Dobanda perceputa pentru creditul ING Personal este variabila la 3 luni si se modifica in functie de evolutia pietei.

Dobanda de 14,95% este o dobanda promotionala si preferentiala, adica este valabila doar daca clientii isi fac si o asigurare de viata.

Dobanda standard este cu trei puncte mai mare, adic 17,95% pe an si de 16,45% daca se face si asigurare de viata.

Creditul de nevoi personale ING Personal poate fi accesat de orice cetatean roman care a implinit varsta de 18 ani si se acorda fara avans, giranti sau garantii. ING Personal iti poate aduce pana la 60.000 ron, pe care sa-i folosesti cum si pentru ce doresti.

Printre principalele avantaje ale creditului de nevoi personale ING Personal se numara posibilitatea alegerii zilei pentru plata ratei lunare, precum si faptul ca ING nu percepe comisioane lunare sau anuale de administrare.

In plus, prin intermediul serviciilor ING Self’Bank sau ING Home’Bank, clientii stiu in permanenta care este urmatoarea data a ratei si valoarea acesteia.

GhiseulBancar.ro

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu