IMM-urile doresc informatii despre accesarea fondurilor europene

Datorita situatiei economice actuale, foarte multe Intreprinderi Mici si Mijlocii considera fondurile europene ca fiind o solutie salvatoare.
In acest sens, ClubAfaceri.ro a realizat un chestionar on-line la care au raspuns peste 800 de reprezentanti ai unor companii, Intreprinderi Mici si Mijlocii din Bucuresti, membri ai platformei de business www.ClubAfaceri.ro
In urma completarii chestionarului, 65% dintre repondenti au declarat ca sunt interesati de accesarea unor fonduri europene pentru companiile pe care le administreaza. Doar 19% din reprezentantii IMM-urilor au raspuns negativ si 16% dintre acestia s-au declarat indecisi. 62% dintre cei chestionati doresc informatii cu privire la acest subiect de la factorii responsabili (organism cu putere de decizie in acordarea fondurilor structurale).
Peste 70% dintre repondenti ar recomanda inscrierea in platforma de business ClubAfaceri.ro si peste 650 dintre ei considera ca interactiunea intre IMM-urile membre este oportuna.


ClubAfaceri.ro este un produs Medianet SRL - firma de software web based - ce activeaza pe piata din 2001. Din portofoliul Medianet mai fac parte:
www.bricoshop.ro magazin virtual specializat in bricolaj si amenajari;
www.cere.ro, portal de divertisment;
www.flu.ro, portal pentru femei independente, puternice, practice, informate si deschise;

Alte stiri

5 comentarii

VASILME MARIN
1 Mar 2009

vreau sa cumpar un hotel si sa il renovez pot sa obtin fond nerambursabil ata pentru cumpararea hotel cat si pentru renovarea acestuia?

Dascalu Constantin
8 Mar 2009

Vreau sa accesez fonduri SAPARD pentru a infiinta o ferma de crestere a cincilei

Florian Giulau
22 Mar 2009

Buna, La inceput de an mi-am ppropus sa avansez,sa fac public parte din planuri,proiecte,in scopul de a gasi o solutie de finantare,parteneriat,asociere,unul din planuri s-a concretizat prin semnarea unui important contract de nivel EU,ditributie exclusiva,montaj,service pe zona vest a Romaniei sisteme solare,eoliene avand cea mai diversificata gama de produse,atat pt interes public(iluminat stradal,semafoare,semnalistica rutiera....),cat si pt sector privat. Al doilea plan de nivel mondial,am facut public la nivel mondial ca detin o idee,inovatie in domeniul auto,am primit raspunsuri dela diverse org.business angels,inclusiv de la Deimler AG,in speranta obtinerii de fonduri suficiente pt a merge mai departe,pana in prezent nimic. Mentionez ca totalul planurilor,proiectelor ce doresc sa le indeplinesc anul acesta este de 14,din care cel putin 4 sunt de nivel inalt. Intrebarea mea este cum pot obtine un credit,o finantare,avand in vedere ca situatia financiara in momentul de fata este sub nivel,nu am garantii?Ar fii posibila o finantare,un credit pe baza planurilor si al dovezilor concrete de sanse vizibile de avansare? Tot ce pot oferii este:sinceritate,corectitudine,transparenta,m-am gandit si la varianta unui parteneriat,asociere(parteneri de asemenea corecti,sinceri,transparenti),dornici sa investeasca in ceva realizabil de mare nivel.Caut de asemenea si posibili colaboratori in distributia,montajul sistemelor solare,eoliene in vestul Romaniei.

Gasser Ana-Maria
17 May 2009

Hotel 2*, Eforie Nord, P 3, iesire la 3 strazi, 50m de mare, 60 camere duble mobilate si utilate (grup sanitar, televizor si frigider), centrala termica pe gaz pt apa calda (proiectata sa faca fata si pt incalzire), spalatorie utilata, amprenta la sol-500mp, suprafata totala teren-2000mp. Pret: * cu firma: 1.900.000 Euro; * fara firma: 3.000.000 Euro. Contact: tel: 0723.540.387 sau 0731.467.680 email: gasser.anamaria@gmail.com

Global Optim Consult
19 Jul 2010

CINE SUNTEM? Global Optim Consult. O echipa talentata si cu experienta in oferirea de consultanta pentru accesarea fondurilor structurale nerambursabile. CE REALIZAM? -Intocmirea cererii de finantare -Intocmire proiect tehnic -Intocmirea dosarelor de achizitii -Intocmire studiu de fezabilitate -Intocmire plan de afaceri -Realizarea de analize economice -Intocmire studiu de impact asupra mediului -Intocmire memoriu tehnic -Realizarea de expertize tehnice -Intocmire studiu de piata (Energie, Infrastructura, Mediu, Ape, Legislatie Aplicabila,Tarife, Formare Preturi) -Intocmire analiza de senzitivitate -Intocmirea dosarului de cerere de plata/rambursare -Altele (Studii de prefezabilitate si fezabilitate, Documente pentru obtinerea de avize si autorizatii, Management de proiect, Asistenta tehnica la executie, DDE-uri) Tipul proiectelor derulate: -in domeniul telecomunicatiilor, in ceea ce priveste conectarea la internet a IMM-urilor si a ONG-urilor prin conexiuni broadband si achizitionarea echipamentelor conexe -in domeniul resurselor umane in cadrul POSDRU Daca sunteti interesat, ne puteti contacta pe email : globaloptimconsult@gmail.com sau telefonic la numarul : 0727537509 - Serbaneci Ina / Manager de proiect

Posteaza un comentariu