HVB Leasing in Brasov

HVB Leasing Romania, consecventa in programul sau ambitios de dezvoltare a retelei de distributie, a deschis acum portile filialei din Brasov, se arata intr-un comunicat de presa al companiei. Aceasta ofera produse si servicii financiare la standarde internationale atat clientilor persoane juridice, cat si persoanelor fizice si persoanelor fizice autorizate.



Inscrisa in strategia de extindere, ce vizeaza mai ales zonele cu puternic potential de afaceri, aceasta noua filiala HVB Leasing, cea de-a 6-a in Romania, constituie un nou succes in dezvoltarea companiei noastre.



“HVB Leasing Brasov este prima sucursala care beneficiaza de competenta proprie de aprobare a dosarelor de leasing auto. Dupa modelul lansat la SIAB -leasing auto in 30 de minute- echipa din Brasov poate evalua, aproba si emite intregul pachet contractual” a declarat domnul Septimiu Postelnicu, Directorul General al HVB Leasing Romania.



HVB Leasing Romania este parte a Grupului HVB si are ca actionar majoritar Bank Austria Creditanstalt Leasing GmbH, liderul pe piata financiara din Austria si una dintre cele mai renumite companii de leasing din Europa Centrala si de Est, prezenta in Germania, Italia, Croatia, Polonia, Romania, Slovacia, Slovenia, Cehia, Ungaria si Bulgaria. Incepand din Mai 2002, pe piata romaneasca a aparut un nou nume, HVB Leasing Romania.

HVB Leasing Romania este succesorul reprezentantei Bank Austria Creditanstalt Leasing, entitate prezenta in Romania inca din 1998.

HVB Leasing Romania s-a constituit in mai 2002, avand ca principal obiect de activitate finantarea in sistem leasing pentru societati comerciale. Asociatii acestei companii sunt Bank Austria Creditanstalt Leasing Viena si HVB Bank Romania. Avand experienta succesului BA-CA Leasing, precum si un potential considerabil de clienti ai Grupului HVB, HVB Leasing Romania are planuri ambitioase: sa fie o companie universala de leasing si intrarea in topul primelor trei companii de acest tip din Romania.





HVB Leasing Romania este membra a Asociatiei de Leasing Bancar care numara in prezent un total de 10 societati de leasing ce reprezinta grupuri financiar bancare de renume si cu reprezentare internationala: Alpha Leasing, BRD Sogelease, BT Leasing Transilvania, Finans Leasing, HVB Leasing, Motoractive Leasing S.A., Piraeus Leasing, Raiffeisen Leasing, Uni Credit Leasing, Volksbank Leasing. Firmele mama ale acestor companii sunt membre cu drepturi depline ale Leaseurope. Asociatia de Leasing Bancar reprezinta un total de cca. 50% din totalul pietei de leasing din Romania cu un portofoliu de leasing echilibrat pe toate categoriile de echipamente din cadrul diverselor sectoare ale economiei romanesti: 24% echipamente cu scop industrial, 6% sectorul imobiliar si 70% industria transporturilor.





HVB Leasing Romania este activa in toate domeniile standard de leasing:



 leasing pentru vehicule – de la autoturisme personale pana la flote auto; oferta se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice si persoanelor fizice autorizate.

 leasing pentru echipamente – de la utilaje industriale si agricole, aparate medicale, pana la sisteme IT, studiouri TV si echipamente complete de birouri. Oferta este adresata in special persoanelor juridice, dar si persoanelor fizice autorizate.

 leasing imobiliar – finantari atat pentru constructii noi, cat si pentru imobile deja existente (sale & lease back); obiecte finantate: cladiri de birouri, centre logistice, fabrici si hale industriale, centre comerciale sau alte asemenea, spatii comerciale. Oferta este adresata persoanelor juridice.


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu