Garanti Bank a deschis o agentie in cartierul Manastur din Cluj Napoca

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice și inovatoare bănci de pe piața locală, deschide o agenție în cartierul Mănăștur, cel mai mare și mai populat cartier din Cluj-Napoca. Aceasta este a treia agenție Garanti Bank din oraș și a 82-a din țară, precizeaza banca intr-un comunicat.

 

“Obiectivul nostru principal este să mergem acolo unde clienții noștri au nevoie de noi, iar deservirea cartierului Mănăștur este ca deservirea unui oraș în sine. Are aproximativ 120.000 de locuitori, mai mult de o treime din toată populația orașului. Deschiderea acestei agenții este, prin urmare, în linie cu strategia noastră de ne extinde rețeaua în orașe de importanță economică”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Group România.

 

Afenția Cluj Mănăștur este situată pe strada Primăverii, nr. 1, bloc B1, și se adresează clienților Retail și IMM, având un program de lucru zilnic, între orele 9:00 și 17:00.

 

Până la finalul anului, Garanti Bank va continua să își extindă rețeaua națională, urmând să mai deschidă încă trei agenții și să depășească 300 de ATM-uri inteligente BancoSmart în toată țara.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu