Eximbank a devenit un competitor redutabil pe piata serviciilor bancare pentru companii, spune seful bancii, Traian Halalai

Traian Halalai, președintele EximBank: Nivelul costurilor, portofoliul specific și gradul de profesionalism atins de echipa băncii poziționează EximBank ca un competitor redutabil pentru băncile comerciale active pe segmentul corporate, iar acordurile financiare încheiate în ultima perioadă cu unii dintre cei mai reprezentativi jucători din economie probează acest lucru

Eximbank a devenit un competitor redutabil pentru bancile comerciale active pe sectorul corporate, sustine seful bancii de stat, Traian Halalai (foto), aducand ca argumente acordurile incheiate cu companii puternice din economie, costurile avantajoase ale produselor oferite precum si gradul ridicat de profesionalism a echipei din cadrul bancii.

 

"Nivelul costurilor, portofoliul specific și gradul de profesionalism atins de echipa băncii poziționează EximBank ca un competitor redutabil pentru băncile comerciale active pe segmentul corporate, iar acordurile financiare încheiate în ultima perioadă cu unii dintre cei mai reprezentativi jucători din economie probează acest lucru", a spus Traian Halalai, președintele EximBank, în cadrul unei întâlniri pe care banca a organizat-o cu oamenii de afaceri din zona Iașiului, precizeaza banca intr-un comunicat.

 

“Considerăm că, pe termen lung, cele mai câștigate vor ieși băncile care, cunoscând mai bine și în mod direct clienții, vin cu soluții 'tailored to the clients’ needs'. Cunoașterea partenerului este un demers firesc pentru orice companie în condițiile în care, cu cât are mai multe informații relevante, cu atât un întreprinzător poate identifica noi posibilități de a-și dezvolta afacerea și poate lua mai ușor decizia de a se implica într-un parteneriat. Este direcția pe care s-a înscris și EximBank, iar întâlnirile pe care le organizăm cu comunitățile de afaceri din țară – cum este și cea de la Iași - sunt parte a acestei strategii”, a spus Traian Halalai.

 

Printre participanții la evenimentul organizat la Iași, la finele săptămânii trecute, s-au numărat oficiali ai unor companii precum Antibiotice, Gip Est, Grupul Racova, Mîndra, Vanbet sau Plantagro. În cadrul întâlnirii, președintele EximBank a mulțumit companiilor ieșene care au susținut și s-au implicat în procesul de înființare al Asociației Române a Exportatorilor – AREX în calitate de membru fondator, precum Asam, Totalgaz Industrie sau Valnex. El a reiterat faptul că AREX, care reprezintă o alternativă pentru companiile care vor să se conecteze rapid la piețe și la informații, este deschisă oricărui exportator, iar participarea nu implică nicio contribuție financiară.

 

Întâlnirea cu comunitatea de business de la Iași este cea ce-a cincea pe care banca o organizează în acest an, după cele de la Bacău, Timișoara, Brașov și Buzău și face parte dintr-o proiect de interacțiune directă cu oamenii de afaceri pe care EximBank l-a demarat anul trecut, mai mentioneaza banca.


Taguri:

Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu