EUROM BANK intra pe piata cardurilor

Cardul Maestro:Este un card de debit , neembosat adresat persoanelor fizice cu decontare pe un cont in ROL. Cardul poate fi utilizat atit in tara cit si in strainatate. Posesorul unui astfel de card poate beneficia la cerere de un overdraft egal cu 3 salarii nete lunare. Pentru disponibilitatile aflate in contul de card peste o anumita limita banca bonifica o dobanda atractiva de pina la 10 % pe an.



Mastercard Magnum:Este un card de debit embosat, multivaluta adresat persoanelor fizice cu circulatie nationala si internationala. Cele doua conturi atasate, unul in ROL si celalalt in Euro, au rolul de a oferi o mare usurinta in folosirea cardului in tara si strainatate si de a proteja clientul de un schimb valutar nefavorabil. Tranzactiile efectuate in tara sunt decontate cu prioritate pe contul de ROL iar cele efectuate in strainatate se deconteaza pe contul de Euro. Posesorul unui astfel de card poate beneficia la cerere de un overdraft egal cu 3 salarii nete lunare. Pentru disponibilitatile aflate in contul de card peste o anumita limita banca bonifica o dobanda atractiva de pina la 10 % pe an.



Mastercard Credit: Este un card de credit embosat adresat persoanelor fizice cu circulatie nationala si internationala. Creditul se acorda in ROL iar valoarea lui nu este limitata superior. Creditul acordat depinde de scoringul obtinut de solicitant si de garantiile prezentate. Suma minima de plata lunara este de 10 % din suma trasa.



Mastercard Business : Este un card de debit emobosat multivaluta cu circulatie nationala si internationala adresat persoanelor juridice.



Eurom Bank S.A. are o retea de 30 de ATM-uri instalate cu precadere in incinta sucursalelor sale din intreaga tara, iar in anul 2005 banca va implementa noi proiecte in domeniul cardurilor cum ar fi dublarea retelei de ATM-uri si lansarea unui card cobranded .


Alte stiri

0 comentarii

Posteaza un comentariu